Seriál mám za sebou celý a i nadále je kvalita vysoká.
Dokoukala jsem to na jeden zátah. Bylo mi neskutečně ouzko, špatně z detektivů, kteří vlastně od počátku zpochybňovali každé její slovo. Doporučuji dokoukat všem, je to skvěle zpracováno, zhltla jsem to jedním dechem.
Malokdy clovek cejti realnej vztek na detektivy v serialu. Ale kdyz tam holcine vysvetlovali, ze se ji to vsechno zdalo a vymyslela si to, to jsem byl normalne n****nej. Seros doporucuju!
Užásný seriál, děj je tak zajimavý že jsem musel vidět všechny díly na jeden zátah!
Ikdyž jsem měl chystat smlouvu do práce o fúzi 3 firem, objevil jsem tenhle seriál a má práce byla "čertužel" odsunuta na druhou kolej. Děj je sice pomalejší, ale ty emoce, a hlavně emoce marnivosti dvou detektivek, kdy jsou pokaždé už nějak blízko a zase se něco posere a musí odznova, to je to, co mě dostalo naplno. Dokoukáno na jeden zátah. Paráda. A mimochodem, už tak dlouho jsem nebyl nasraný na seriálové charaktery tak moc, jako na ty dva detektivy, co vyšetřovali Marii. A jelikož mě dokáže už dneska vytočit máloco, tak je to vážně úctyhodný výkon scénáře a herců.
Přidávám se - musela jsem to dojet najednou, seriál dokáže upoutat a do poslední chvilky mě zajímalo, co se stane dál a jak to dopadne. Jsem ráda, že se Marie dočkala zadostiučinění a že měla tu konfrontaci s policisty, kteří ji donutili vzít svou výpověď zpět. Celé je to hrozné, když si uvědomíte, kolik takových násilníků na světě je a kolik žen mnohdy ani nepřizná, že se jim něco přihodilo.