Diskuze k článku Novinka pod lupou: Unbelievable (Netflix)
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
17. 10. 2019 / 14:09:36 (před 5 roky)
off

Seriál mám za sebou celý a i nadále je kvalita vysoká.

Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 10. 2019 / 18:23:52 (před 5 roky)
off

Dokoukala jsem to na jeden zátah. Bylo mi neskutečně ouzko, špatně z detektivů, kteří vlastně od počátku zpochybňovali každé její slovo. Doporučuji dokoukat všem, je to skvěle zpracováno, zhltla jsem to jedním dechem.

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
Tom Kroupa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
18. 10. 2019 / 08:55:41 (před 5 roky)
off

Malokdy clovek cejti realnej vztek na detektivy v serialu. Ale kdyz tam holcine vysvetlovali, ze se ji to vsechno zdalo a vymyslela si to, to jsem byl normalne n****nej. Seros doporucuju!

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 10. 2019 / 08:55:52
horseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
20. 10. 2019 / 02:14:55 (před 5 roky)
off

Užásný seriál, děj je tak zajimavý že jsem musel vidět všechny díly na jeden zátah!

Chuck_Norris
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 2. 2020 / 17:11:34 (před 4 roky)
off

Ikdyž jsem měl chystat smlouvu do práce o fúzi 3 firem, objevil jsem tenhle seriál a má práce byla "čertužel" odsunuta na druhou kolej. Děj je sice pomalejší, ale ty emoce, a hlavně emoce marnivosti dvou detektivek, kdy jsou pokaždé už nějak blízko a zase se něco posere a musí odznova, to je to, co mě dostalo naplno. Dokoukáno na jeden zátah. Paráda. A mimochodem, už tak dlouho jsem nebyl nasraný na seriálové charaktery tak moc, jako na ty dva detektivy, co vyšetřovali Marii. A jelikož mě dokáže už dneska vytočit máloco, tak je to vážně úctyhodný výkon scénáře a herců.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 6. 2020 / 12:37:33 (před 4 roky)
off

Přidávám se - musela jsem to dojet najednou, seriál dokáže upoutat a do poslední chvilky mě zajímalo, co se stane dál a jak to dopadne. Jsem ráda, že se Marie dočkala zadostiučinění a že měla tu konfrontaci s policisty, kteří ji donutili vzít svou výpověď zpět. Celé je to hrozné, když si uvědomíte, kolik takových násilníků na světě je a kolik žen mnohdy ani nepřizná, že se jim něco přihodilo.