zaujimalo by ma co bude s the lying game
a čo sa týka 666 park avenue tak mi vobec nejde do hlavy prečo tých smiešnych 13 epizod nemohli dat za sebou... teraz si to chudak človek zapne v TV a ani si nebude pamatat čo sa stalo v predošlých častiach... keby to bolo prepracovanejsie, nieco na styl american horror story, tak by to nedopadlo až tak zle si myslim...
Missbeautyaddict napsal(a):
zaujimalo by ma co bude s the lying game
To jest kabelovka. Ty v článku nejsou vzhledem k jiným postupům při schvalování prodloužení / rušení.
666PA sice v USA dovysílán zatím nebyl, ale v jiných zemích už ano a konec je úplně uzavřený, ačkoli je vidět, že to bylo narychlo (stejně jako u Last Resortu).
No v podstatě mě nemrzí nic. Last Resort mám rozdívanej a je docela slušnej líbí se mi. 666 park .... sem zamrznul asi na 3 díle a zatím sem ho nechal u ledu zas tak moc mě nechytnul, počkám až budu mít někde hluchý místo mezi oblíbenými seriály, třeba v létě.
Pay-Track napsal(a):
666PA sice v USA dovysílán zatím nebyl, ale v jiných zemích už ano a konec je úplně uzavřený, ačkoli je vidět, že to bylo narychlo (stejně jako u Last Resortu).
Sice na rychlo ale aspoň něco.Nesnáším neukončený seriál. Televize by měla mít tolik slušnosti, že když ukončí seriál, a udělají otevřený konec, tak by mohli dotočit druhý díl ke konci a uzavřít to. Nebo třeba ten otevřenej konec vystřihnout, pokud není důležitý a jedna dějová linka se zavře. Tak to třeba mohli udělat v Teranově loni. prostě by odrazily útok, a hotovo.Žádný odkaz na to co je v pustinách
u Mob Doctor nefunguje dokaz na stranku a u Animal Practice bylo natoceno 9 epizod a vsechny byli odvysilany jak na webu tak v tv (itv2)
a jeste ke Cultu - zbyle epizody pobezi v lete
Mik napsal(a):
u Mob Doctor nefunguje dokaz na stranku a u Animal Practice bylo natoceno 9 epizod a vsechny byli odvysilany jak na webu tak v tv (itv2)
a jeste ke Cultu - zbyle epizody pobezi v lete
Všechny epizody AP byly opravdu odvysílány? Tak to asi zkusim někde dohledat. :)
Jinak mně se prostě Guys with kids líbilo, je to samozřejmě kravina, ale fakt jsem se u toho zasmála. :D
Mne bolo najviac ľúto zrušenia Go On. Na 666 PA ako novinku som sa tešila najviac, no mám pozreté len 4 diely a ďalšie neviem kedy dopozerám, pilot dobrý, ale potom sa mi to už pomenej páčilo. Proste som asi čakala niečo na štýl AHS.
Mňa najviac mrzia:
Ben & Kate
Animal Practice
Zero Hour
a o trochu menej:
Mob Doctor
Cult
Red Widow
vegas je v podstate ukončený, zloduch a překvapive to nebyl šéf tamnejšího kasina byl poražen, Golden boy skončil s "vratky" pro další serii, ale nic šokujícího a mob doctor si už nepamatuji, ale žadný clifak to myslím nebyl
Franki napsal(a):
vegas je v podstate ukončený, zloduch a překvapive to nebyl šéf tamnejšího kasina byl poražen, Golden boy skončil s "vratky" pro další serii, ale nic šokujícího a mob doctor si už nepamatuji, ale žadný clifak to myslím nebyl
to souhlasi a jeste dodam ze Red Widow ma konec otevreny. Klasicka scena - pistole u hlavy. Natalie miri na Nicholae
Yep, z mého pohledu Vegas a Mob Doctor ukončený. A to se přiznávám, že poslední dva díly Mob Doctor už jsem proklikal až na posledních pár scén a konec mi přišel ok. Vegas je škoda :(
Guys with kids sa mi páčilo :D aj Partners ušli, Emily len na začiatku, ale Deception mohlo ísť ešte jednu sériu
Za zrušení Red Widow jsem tak naštvaná, že jsem to ještě ani nedokoukala :(
Na Zero Hour se dlouho chystám, ale počkám si, až budou všecky epizody..snad mě to moc nenaštve
Se zrušením Emily Owens jsem počítala a přesně tak, bylo to nemastný neslaný celý :(
Doufám, že ty seriály opravdu odvysílají v létě, aspoň bude na co koukat s těch (ne)letních seriálů :)
Go on je mi celkem líto, docela se mi to líbilo... Některé díly byly slabší, jiné zase na špici... no, co naděláme, že? Doufám, že se Matthew uchytne brzy zase někde jinde :)
Tak to jsem ráda, že Last Resort má uzavřený konec. Čekala jsem opak a proto jsem ho po zrušení přestala sledovat, abych pak nebyla naštvaná :D
Last Resort má sice konec uzavřený, ale je to takovej fofr, něco jako rána palicí do hlavy :)
stonefire napsal(a):
Last Resort má sice konec uzavřený, ale je to takovej fofr, něco jako rána palicí do hlavy :)
:D souhlasim
Asi tady budu patřit k drtivé menšině, ale mě naprosto chytil seriál Zero Hour. Tenhle "pomatenej" styl miluju. A mrzí mě tedy, že to nebude mít alespoň 6 řad :D