Diskuze k článku Nové a hnedle odepsané (sezóna 2012/2013)
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 5. 2013 / 16:36:25 (před 11 roky)
off

zaujimalo by ma co bude s the lying game

tess_teress
TessTeress
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 5. 2013 / 16:40:32 (před 11 roky)
off

a čo sa týka 666 park avenue tak mi vobec nejde do hlavy prečo tých smiešnych 13 epizod nemohli dat za sebou... teraz si to chudak človek zapne v TV a ani si nebude pamatat čo sa stalo v predošlých častiach... keby to bolo prepracovanejsie, nieco na styl american horror story, tak by to nedopadlo až tak zle si myslim...

tess_teress
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
28. 5. 2013 / 16:50:35 (před 11 roky)
off
Missbeautyaddict napsal(a):

zaujimalo by ma co bude s the lying game

To jest kabelovka. Ty v článku nejsou vzhledem k jiným postupům při schvalování prodloužení / rušení.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 5. 2013 / 16:52:52 (před 11 roky)
off

666PA sice v USA dovysílán zatím nebyl, ale v jiných zemích už ano a konec je úplně uzavřený, ačkoli je vidět, že to bylo narychlo (stejně jako u Last Resortu).

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 5. 2013 / 17:00:36 (před 11 roky)
off

No v podstatě mě nemrzí nic. Last Resort mám rozdívanej a je docela slušnej líbí se mi. 666 park .... sem zamrznul asi na 3 díle a zatím sem ho nechal u ledu zas tak moc mě nechytnul, počkám až budu mít někde hluchý místo mezi oblíbenými seriály, třeba v létě.

Ajam
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 5. 2013 / 17:04:35 (před 11 roky)
off
Pay-Track napsal(a):

666PA sice v USA dovysílán zatím nebyl, ale v jiných zemích už ano a konec je úplně uzavřený, ačkoli je vidět, že to bylo narychlo (stejně jako u Last Resortu).

Sice na rychlo ale aspoň něco.Nesnáším neukončený seriál. Televize by měla mít tolik slušnosti, že když ukončí seriál, a udělají otevřený konec, tak by mohli dotočit druhý díl ke konci a uzavřít to. Nebo třeba ten otevřenej konec vystřihnout, pokud není důležitý a jedna dějová linka se zavře. Tak to třeba mohli udělat v Teranově loni. prostě by odrazily útok, a hotovo.Žádný odkaz na to co je v pustinách

Ajam
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
28. 5. 2013 / 17:09:52 (před 11 roky)
off

u Mob Doctor nefunguje dokaz na stranku a u Animal Practice bylo natoceno 9 epizod a vsechny byli odvysilany jak na webu tak v tv (itv2)
a jeste ke Cultu - zbyle epizody pobezi v lete

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 5. 2013 / 17:13:39
Ka-ce-nec-ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
28. 5. 2013 / 17:18:44 (před 11 roky)
off
Mik napsal(a):

u Mob Doctor nefunguje dokaz na stranku a u Animal Practice bylo natoceno 9 epizod a vsechny byli odvysilany jak na webu tak v tv (itv2)
a jeste ke Cultu - zbyle epizody pobezi v lete

Všechny epizody AP byly opravdu odvysílány? Tak to asi zkusim někde dohledat. :)

Jinak mně se prostě Guys with kids líbilo, je to samozřejmě kravina, ale fakt jsem se u toho zasmála. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 5. 2013 / 11:41:31
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
28. 5. 2013 / 17:46:43 (před 11 roky)
off

Mne bolo najviac ľúto zrušenia Go On. Na 666 PA ako novinku som sa tešila najviac, no mám pozreté len 4 diely a ďalšie neviem kedy dopozerám, pilot dobrý, ale potom sa mi to už pomenej páčilo. Proste som asi čakala niečo na štýl AHS.

dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 5. 2013 / 17:57:31 (před 11 roky)
off

Mňa najviac mrzia:
Ben & Kate
Animal Practice
Zero Hour

a o trochu menej:
Mob Doctor
Cult
Red Widow

Nesúhlasíš? Trhni si!
Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 5. 2013 / 17:59:01 (před 11 roky)
off

vegas je v podstate ukončený, zloduch a překvapive to nebyl šéf tamnejšího kasina byl poražen, Golden boy skončil s "vratky" pro další serii, ale nic šokujícího a mob doctor si už nepamatuji, ale žadný clifak to myslím nebyl

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
28. 5. 2013 / 18:24:12 (před 11 roky)
off
Franki napsal(a):

vegas je v podstate ukončený, zloduch a překvapive to nebyl šéf tamnejšího kasina byl poražen, Golden boy skončil s "vratky" pro další serii, ale nic šokujícího a mob doctor si už nepamatuji, ale žadný clifak to myslím nebyl

to souhlasi a jeste dodam ze Red Widow ma konec otevreny. Klasicka scena - pistole u hlavy. Natalie miri na Nicholae

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 5. 2013 / 18:28:33 (před 11 roky)
off

Yep, z mého pohledu Vegas a Mob Doctor ukončený. A to se přiznávám, že poslední dva díly Mob Doctor už jsem proklikal až na posledních pár scén a konec mi přišel ok. Vegas je škoda :(

veducinka
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
28. 5. 2013 / 18:29:10 (před 11 roky)
off

Guys with kids sa mi páčilo :D aj Partners ušli, Emily len na začiatku, ale Deception mohlo ísť ešte jednu sériu

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 5. 2013 / 20:54:29 (před 11 roky)
off

Za zrušení Red Widow jsem tak naštvaná, že jsem to ještě ani nedokoukala :(
Na Zero Hour se dlouho chystám, ale počkám si, až budou všecky epizody..snad mě to moc nenaštve
Se zrušením Emily Owens jsem počítala a přesně tak, bylo to nemastný neslaný celý :(

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 5. 2013 / 23:36:24 (před 11 roky)
off

Doufám, že ty seriály opravdu odvysílají v létě, aspoň bude na co koukat s těch (ne)letních seriálů :)

Milovnice seriálů <3
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 5. 2013 / 11:53:28 (před 11 roky)
off

Go on je mi celkem líto, docela se mi to líbilo... Některé díly byly slabší, jiné zase na špici... no, co naděláme, že? Doufám, že se Matthew uchytne brzy zase někde jinde :)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 5. 2013 / 12:35:49 (před 11 roky)
off

Tak to jsem ráda, že Last Resort má uzavřený konec. Čekala jsem opak a proto jsem ho po zrušení přestala sledovat, abych pak nebyla naštvaná :D

Whatever
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 5. 2013 / 13:21:53 (před 11 roky)
off

Last Resort má sice konec uzavřený, ale je to takovej fofr, něco jako rána palicí do hlavy :)

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 5. 2013 / 18:08:49 (před 11 roky)
off
stonefire napsal(a):

Last Resort má sice konec uzavřený, ale je to takovej fofr, něco jako rána palicí do hlavy :)

:D souhlasim

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
29. 5. 2013 / 21:14:33 (před 11 roky)
off

Asi tady budu patřit k drtivé menšině, ale mě naprosto chytil seriál Zero Hour. Tenhle "pomatenej" styl miluju. A mrzí mě tedy, že to nebude mít alespoň 6 řad :D