Diskuze k článku Vánoce v seriálech IV
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 12. 2019 / 13:09:42 (před 4 roky)
off

Tak v tomhle článku jsem konečně našel i své oblíbence Mr. Bean a Susedia.

Ale chyběli mi vánoční epizody Kobra 11 29x01 Napadení a Komisař Rex 03x10 Anděl se čtyřmi tlapkami.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 12. 2019 / 16:21:48 (před 4 roky)
off

Rybí prsty s pudinkem.. Ještě teď je mi špatně, když si vzpomenu s jakým gustem se jima Jedenáctka cpal :D. Blecht :D. Jinak z tohoto fotočlánku si matně pamatuju jenom na vánočního pásovce (kravině Friends se při těch milionech repríz bohužel nedá uniknout), na vánoční speciály ER a pak hlavně na ty Doctorovy, na které se vždycky těším ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
22. 12. 2019 / 18:29:13 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Rybí prsty s pudinkem.. Ještě teď je mi špatně, když si vzpomenu s jakým gustem se jima Jedenáctka cpal :D.

:D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2019 / 18:42:20 (před 4 roky)
off

Wau páni, tak to byl úžasný fotočlánek :D

For crying out loud!
andromache
22. 12. 2019 / 21:12:21 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

:D

I just threw up in my mouth.. Thank you very much :P. Anglická kuchyně má opravdu otřesné kombinace :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
22. 12. 2019 / 21:40:30 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

I just threw up in my mouth.. Thank you very much :P. Anglická kuchyně má opravdu otřesné kombinace :D.

To je akože reálna kombinácia?

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
22. 12. 2019 / 23:35:50 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To je akože reálna kombinácia?

No nemyslela jsem zrovna tohle, ale sladké a slané prý kombinují moc rádi :D. Aspoň co jsem tak slyšela :D. Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2019 / 23:55:55 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.

On to taky hlavně není puding takový jaký známe my. :D
Ale myslím, že divné kombinace se praktikují všude po světě. :D

Vánoční pásovec je opravdu nezapomenutelný.

Jsem ráda za "Sousedy" a moji klasiku DW. I když se rozhodli vypustit vánoční speciály? Vždy si toho 25. jeden ze starších pustím. Jinak to pro mě prostě nejsou Vánoce. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 12. 2019 / 01:38:32 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.

Jejich yorkshire pudding s roastbeefem je lahůdka (nejen on).

Bedeckery lžou - britská kuchyně je skvělá!

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2019 / 19:26:07 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A zkusila jsi to někdy (myslím ty rybí prsty s pudinkem)? Je to totiž překvapivě dobré... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2019 / 21:17:09
007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 12. 2019 / 20:05:16 (před 4 roky)
off

Nejluxusnější výběr.

Dan
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2019 / 22:02:56 (před 4 roky)
off

Veselé Vánoce všem;)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
kat
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 12. 2019 / 23:46:27 (před 4 roky)
off

Jéj teší ma, že sa do fotočlánku dostali aj Pohotovosť s HIMYM :) Veselé Vianoce.

anuletil
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 12. 2019 / 00:22:36 (před 4 roky)
off

Rozhodně Přátelé a Bones a samozřejmě Mr. Bean :-)

Anule
andromache
24. 12. 2019 / 00:58:54 (před 4 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

A zkusila jsi to někdy (myslím ty rybí prsty s pudinkem)? Je to totiž překvapivě dobré... :)

Já ti nevím, ale jenom ta idea, že si máchám rybu ve vanilkovém pudinku mi otočila žaludkem :D. Já popravdě moc nemusím ani buchtičky se šodó, takže tahle kombinace je pro mě ještě horší :D.

andromache
24. 12. 2019 / 00:59:20 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Jejich yorkshire pudding s roastbeefem je lahůdka (nejen on).

Bedeckery lžou - britská kuchyně je skvělá!

No ano, pokud si zrovna nedáš haggis, nebo black pudding viď :D?

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 12. 2019 / 01:35:09 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

No ano, pokud si zrovna nedáš haggis, nebo black pudding viď :D?

Haggis jsem nikdy nejedl (od tebe "slyším" o tomto skotském puddingu poprvé), musel jsem se podívat do Wiki: "Základem jsou ovčí vnitřnosti jako srdce, játra, nebo plíce, ke kterým se přidává ovčí lůj, cibule, koření, sůl, ovesné vločky a někdy mletá ječná krupice. Směs těchto, ale i dalších ingrediencí se vaří (dle originálního receptu) asi jednu hodinu v ovčím žaludku." Nebýt toho ovčího loje (už jen při jeho představě mám prudkou nauseu), tak bych si to někdy příště v UK dal.

Black pudding je něco mezi klobásou a červenou tlačenkou, ten znám a je dobrý. Ostatně, chutnal by většině lidí, kteří si pochutnávají na produktech ze zabíjačky.

Doctorovy rybí prsty s pudingem (vanilkovým) zkusím. Bez cukru a s chilli. Nemuselo by to být špatné :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
24. 12. 2019 / 01:37:19 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Haggis jsem nikdy nejedl (od tebe "slyším" o tomto skotském puddingu poprvé), musel jsem se podívat do Wiki: "Základem jsou ovčí vnitřnosti jako srdce, játra, nebo plíce, ke kterým se přidává ovčí lůj, cibule, koření, sůl, ovesné vločky a někdy mletá ječná krupice. Směs těchto, ale i dalších ingrediencí se vaří (dle originálního receptu) asi jednu hodinu v ovčím žaludku." Nebýt toho ovčího loje (už jen při jeho představě mám prudkou nauseu), tak bych si to někdy příště v UK dal.

Black pudding je něco mezi klobásou a červenou tlačenkou, ten znám a je dobrý. Ostatně, chutnal by většině lidí, kteří si pochutnávají na produktech ze zabíjačky.

Doctorovy rybí prsty s pudingem (vanilkovým) zkusím. Bez cukru a s chilli. Nemuselo by to být špatné :-)

Na pár Skotů na youtube a tak různě jsem už narazila, takže o haggisu vím a dělá se mi zle pokaždé, když si přečtu ingredience :-). Na vnitřnosti (s vyjímkou jater a králičích ledvinek) mě opravdu neužije.. A co se blackpudding týče, tak jeden chlápek říkal, že je to snad vyloženě jelito, což taky moje chuťové buňky moc s povděkem nevítají :D.

Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 12. 2019 / 14:31:33 (před 4 roky)
off

Většinou tedy (ve všech článcích) seriály, které vůbec nesleduji :-D