Tak v tomhle článku jsem konečně našel i své oblíbence Mr. Bean a Susedia.
Ale chyběli mi vánoční epizody Kobra 11 29x01 Napadení a Komisař Rex 03x10 Anděl se čtyřmi tlapkami.
Rybí prsty s pudinkem.. Ještě teď je mi špatně, když si vzpomenu s jakým gustem se jima Jedenáctka cpal :D. Blecht :D. Jinak z tohoto fotočlánku si matně pamatuju jenom na vánočního pásovce (kravině Friends se při těch milionech repríz bohužel nedá uniknout), na vánoční speciály ER a pak hlavně na ty Doctorovy, na které se vždycky těším ;).
andromache napsal(a):
Rybí prsty s pudinkem.. Ještě teď je mi špatně, když si vzpomenu s jakým gustem se jima Jedenáctka cpal :D.
:D
Wau páni, tak to byl úžasný fotočlánek :D
phoboska napsal(a):
:D
I just threw up in my mouth.. Thank you very much :P. Anglická kuchyně má opravdu otřesné kombinace :D.
andromache napsal(a):
I just threw up in my mouth.. Thank you very much :P. Anglická kuchyně má opravdu otřesné kombinace :D.
To je akože reálna kombinácia?
phoboska napsal(a):
To je akože reálna kombinácia?
No nemyslela jsem zrovna tohle, ale sladké a slané prý kombinují moc rádi :D. Aspoň co jsem tak slyšela :D. Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.
andromache napsal(a):
Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.
On to taky hlavně není puding takový jaký známe my. :D
Ale myslím, že divné kombinace se praktikují všude po světě. :D
Vánoční pásovec je opravdu nezapomenutelný.
Jsem ráda za "Sousedy" a moji klasiku DW. I když se rozhodli vypustit vánoční speciály? Vždy si toho 25. jeden ze starších pustím. Jinak to pro mě prostě nejsou Vánoce. :D
andromache napsal(a):
...Jejich rádoby puding je podle mě pro běžného Evropana nejedlej :D.
Jejich yorkshire pudding s roastbeefem je lahůdka (nejen on).
Bedeckery lžou - britská kuchyně je skvělá!
andromache napsal(a):
A zkusila jsi to někdy (myslím ty rybí prsty s pudinkem)? Je to totiž překvapivě dobré... :)
Nejluxusnější výběr.
Veselé Vánoce všem;)
Jéj teší ma, že sa do fotočlánku dostali aj Pohotovosť s HIMYM :) Veselé Vianoce.
Dadulinka napsal(a):
A zkusila jsi to někdy (myslím ty rybí prsty s pudinkem)? Je to totiž překvapivě dobré... :)
Já ti nevím, ale jenom ta idea, že si máchám rybu ve vanilkovém pudinku mi otočila žaludkem :D. Já popravdě moc nemusím ani buchtičky se šodó, takže tahle kombinace je pro mě ještě horší :D.
_-0-_ napsal(a):
Jejich yorkshire pudding s roastbeefem je lahůdka (nejen on).
Bedeckery lžou - britská kuchyně je skvělá!
No ano, pokud si zrovna nedáš haggis, nebo black pudding viď :D?
andromache napsal(a):
No ano, pokud si zrovna nedáš haggis, nebo black pudding viď :D?
Haggis jsem nikdy nejedl (od tebe "slyším" o tomto skotském puddingu poprvé), musel jsem se podívat do Wiki: "Základem jsou ovčí vnitřnosti jako srdce, játra, nebo plíce, ke kterým se přidává ovčí lůj, cibule, koření, sůl, ovesné vločky a někdy mletá ječná krupice. Směs těchto, ale i dalších ingrediencí se vaří (dle originálního receptu) asi jednu hodinu v ovčím žaludku." Nebýt toho ovčího loje (už jen při jeho představě mám prudkou nauseu), tak bych si to někdy příště v UK dal.
Black pudding je něco mezi klobásou a červenou tlačenkou, ten znám a je dobrý. Ostatně, chutnal by většině lidí, kteří si pochutnávají na produktech ze zabíjačky.
Doctorovy rybí prsty s pudingem (vanilkovým) zkusím. Bez cukru a s chilli. Nemuselo by to být špatné :-)
_-0-_ napsal(a):
Haggis jsem nikdy nejedl (od tebe "slyším" o tomto skotském puddingu poprvé), musel jsem se podívat do Wiki: "Základem jsou ovčí vnitřnosti jako srdce, játra, nebo plíce, ke kterým se přidává ovčí lůj, cibule, koření, sůl, ovesné vločky a někdy mletá ječná krupice. Směs těchto, ale i dalších ingrediencí se vaří (dle originálního receptu) asi jednu hodinu v ovčím žaludku." Nebýt toho ovčího loje (už jen při jeho představě mám prudkou nauseu), tak bych si to někdy příště v UK dal.
Black pudding je něco mezi klobásou a červenou tlačenkou, ten znám a je dobrý. Ostatně, chutnal by většině lidí, kteří si pochutnávají na produktech ze zabíjačky.
Doctorovy rybí prsty s pudingem (vanilkovým) zkusím. Bez cukru a s chilli. Nemuselo by to být špatné :-)
Na pár Skotů na youtube a tak různě jsem už narazila, takže o haggisu vím a dělá se mi zle pokaždé, když si přečtu ingredience :-). Na vnitřnosti (s vyjímkou jater a králičích ledvinek) mě opravdu neužije.. A co se blackpudding týče, tak jeden chlápek říkal, že je to snad vyloženě jelito, což taky moje chuťové buňky moc s povděkem nevítají :D.
Většinou tedy (ve všech článcích) seriály, které vůbec nesleduji :-D