Proboha, proč hodnotit již odvysílanou miniserii o pouhých třech dílech po pilotu? Proč ne jako celek?
Btw., konec, který je nedotažený, a proto se odchyluje od předlohy stojí za zmínku (ovlivňuje "závěrečné poselství"). Stejně tak je třeba zmínit nerovnoměrnou gradaci děje.
To ale nic nemění na faktu, že je to jedno z nejlepších zpracování Dickensovy předlohy (i když na můj vkus až moc "zmodernělé".)
_-0-_ napsal(a):
Proboha, proč hodnotit již odvysílanou miniserii o pouhých třech dílech po pilotu? Proč ne jako celek?
Btw., konec, který je nedotažený, a proto se odchyluje od předlohy stojí za zmínku (ovlivňuje "závěrečné poselství"). Stejně tak je třeba zmínit nerovnoměrnou gradaci děje.
To ale nic nemění na faktu, že je to jedno z nejlepších zpracování Dickensovy předlohy (i když na můj vkus až moc "zmodernělé".)
Protože přesně takový je formát novinek pod lupou. ;)
migilko napsal(a):
Protože přesně takový je formát novinek pod lupou. ;)
Potom je nejvyšší čas formát změnit, ne?
Seriál má tři části, které utečou jako voda.
První díl dokáže navodit perfektní atmosféru.
Pilot tohle všechno opatrně ukazuje
V jednu chvíli se mluví o celém seriálu, že uteče jako voda a poté už se mluví jen o pilotu? Tak spíš by tam mělo být, že pilot utekl jen jako voda ne? Když se tu "recenzují" jen pilotní díly seriálů....
Příběh nemám ráda, hlavního herce ano. Neměla jsem v plánu to zkouknout, ale recenze pilotů mě dostala. Díky za ní;)