Diskuze k článku Novinka pod lupou: A Christmas Carol (BBC)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 1. 2020 / 13:55:32 (před 4 roky)
off

Proboha, proč hodnotit již odvysílanou miniserii o pouhých třech dílech po pilotu? Proč ne jako celek?

Btw., konec, který je nedotažený, a proto se odchyluje od předlohy stojí za zmínku (ovlivňuje "závěrečné poselství"). Stejně tak je třeba zmínit nerovnoměrnou gradaci děje.

To ale nic nemění na faktu, že je to jedno z nejlepších zpracování Dickensovy předlohy (i když na můj vkus až moc "zmodernělé".)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 1. 2020 / 19:57:59 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Proboha, proč hodnotit již odvysílanou miniserii o pouhých třech dílech po pilotu? Proč ne jako celek?

Btw., konec, který je nedotažený, a proto se odchyluje od předlohy stojí za zmínku (ovlivňuje "závěrečné poselství"). Stejně tak je třeba zmínit nerovnoměrnou gradaci děje.

To ale nic nemění na faktu, že je to jedno z nejlepších zpracování Dickensovy předlohy (i když na můj vkus až moc "zmodernělé".)

Protože přesně takový je formát novinek pod lupou. ;)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 1. 2020 / 20:17:46 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Protože přesně takový je formát novinek pod lupou. ;)

Potom je nejvyšší čas formát změnit, ne?

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
2. 1. 2020 / 13:17:08 (před 4 roky)
on
Seriál má tři části, které utečou jako voda.
První díl dokáže navodit perfektní atmosféru.
Pilot tohle všechno opatrně ukazuje

V jednu chvíli se mluví o celém seriálu, že uteče jako voda a poté už se mluví jen o pilotu? Tak spíš by tam mělo být, že pilot utekl jen jako voda ne? Když se tu "recenzují" jen pilotní díly seriálů....

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 1. 2020 / 00:07:18 (před 4 roky)
off

Příběh nemám ráda, hlavního herce ano. Neměla jsem v plánu to zkouknout, ale recenze pilotů mě dostala. Díky za ní;)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!