Super zprávy. A u Arrowa je to samozřejmě škoda, jak již nějakou dobu víme, na druhou stranu nahradí tohoto velikána na pozici 1. nyní The Flash :)
Charmed prodloužili? Nevěřím vlastním očím :D
To fakt prodlužujou i Charmed? Tohle křepčení na cizím hrobě je děsný :(
Dodnes lituju, že Tomorrow People nešli do vysílání o rok/dva později. Protože jejich sezóna byla snad poslední, kdy se na CW ještě regulérně rušilo :( Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.
Super. Říkejte si co chcete, ale tahle stanice je prostě super, že své seriály prodlužuje i přes slabší sledovanosti a když něco dostane druhou sérii, tak to dostává i další, aby byl seriál úctyhodně završen. Ostatní stanice by si z The CW měly vzít v tomhle příklad.
Dosť ma prekvapuje, že Katy Keene predlžili ešte pred odvysielanim čo i len jednej časti. Velke nadeje som do toho totiž nevkladala.
Tinnie napsal(a):
Dosť ma prekvapuje, že Katy Keene predlžili ešte pred odvysielanim čo i len jednej časti. Velke nadeje som do toho totiž nevkladala.
Oproti niektorym ich skvostom .. asi to bude hyper dobre.
Sledujem len legacies a nancy Drew .. takze za mna fajn, len ze predlzili Badwoman a Charmed ..ach jaj ..
milosh napsal(a):
Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.
amen
Tinnie napsal(a):
Neprodloužili, jen objednali další scénáře (což není to samé jako objednání celých epizod). Pokud se jim scénáře budou líbit a seriál si povede relativně OK, tak je velká šance, že doobjednají další díly.
milosh napsal(a):
To fakt prodlužujou i Charmed? Tohle křepčení na cizím hrobě je děsný :(Dodnes lituju, že Tomorrow People nešli do vysílání o rok/dva později. Protože jejich sezóna byla snad poslední, kdy se na CW ještě regulérně rušilo :( Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.
Lepe bych to nenapsala. Ze CWicka jsem sledovala kdysi temer vsechno. Az skonci SN, nezbude tam nic, co by stalo za to :(
Mě nejvice udivuje,že prodloužili Riverdale.
Ksem za to samozřejmě ráda. A více mě těší The Flash. Ať to s ním dopadne jakkoli.
Flash ještě pořád jede? :O :D
Souhlasím, že by to chtělo pročistit a dát něco nového.
Jako čumím, klik seriálů s nižší sledovaností prodloužili (u některých mě to samozřejmě těší).
Ale fakt prodloužili In the Dark pro 3.sérii, i když ještě ani 2. není venku? O.O + to samé platí pro Roswell
Buď má někdo velké oči nebo nemají dobré náměty/scénáře na nové seriály.