Diskuze k článku Seriálové osudy: Šťastná třináctka The CW
Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 1. 2020 / 21:45:55 (před 4 roky)
off

Super zprávy. A u Arrowa je to samozřejmě škoda, jak již nějakou dobu víme, na druhou stranu nahradí tohoto velikána na pozici 1. nyní The Flash :)

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2020 / 21:48:33 (před 4 roky)
off

Charmed prodloužili? Nevěřím vlastním očím :D

Bored now...
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
7. 1. 2020 / 22:03:51 (před 4 roky)
off

To fakt prodlužujou i Charmed? Tohle křepčení na cizím hrobě je děsný :(

Dodnes lituju, že Tomorrow People nešli do vysílání o rok/dva později. Protože jejich sezóna byla snad poslední, kdy se na CW ještě regulérně rušilo :( Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.

tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 1. 2020 / 22:45:33 (před 4 roky)
off

Super. Říkejte si co chcete, ale tahle stanice je prostě super, že své seriály prodlužuje i přes slabší sledovanosti a když něco dostane druhou sérii, tak to dostává i další, aby byl seriál úctyhodně završen. Ostatní stanice by si z The CW měly vzít v tomhle příklad.

Tinnie
Uživatel od první verze | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 1. 2020 / 00:07:02 (před 4 roky)
off

Dosť ma prekvapuje, že Katy Keene predlžili ešte pred odvysielanim čo i len jednej časti. Velke nadeje som do toho totiž nevkladala.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 1. 2020 / 01:00:49 (před 4 roky)
off
Tinnie napsal(a):

Dosť ma prekvapuje, že Katy Keene predlžili ešte pred odvysielanim čo i len jednej časti. Velke nadeje som do toho totiž nevkladala.

Oproti niektorym ich skvostom .. asi to bude hyper dobre.

Sledujem len legacies a nancy Drew .. takze za mna fajn, len ze predlzili Badwoman a Charmed ..ach jaj ..

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 1. 2020 / 01:24:33 (před 4 roky)
off
milosh napsal(a):

Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.

amen

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2020 / 01:25:14 (před 4 roky)
on
Tinnie napsal(a):

Neprodloužili, jen objednali další scénáře (což není to samé jako objednání celých epizod). Pokud se jim scénáře budou líbit a seriál si povede relativně OK, tak je velká šance, že doobjednají další díly.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 1. 2020 / 04:51:38 (před 4 roky)
off
milosh napsal(a):

To fakt prodlužujou i Charmed? Tohle křepčení na cizím hrobě je děsný :(Dodnes lituju, že Tomorrow People nešli do vysílání o rok/dva později. Protože jejich sezóna byla snad poslední, kdy se na CW ještě regulérně rušilo :( Ne, že bych fanouškům nepřál prodloužení seriálů, ale chtělo by to program pročistit a nasadit taky nějaké novinky v duchu staré dobré teen CW.

Lepe bych to nenapsala. Ze CWicka jsem sledovala kdysi temer vsechno. Az skonci SN, nezbude tam nic, co by stalo za to :(

MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 1. 2020 / 07:22:31 (před 4 roky)
off

Mě nejvice udivuje,že prodloužili Riverdale.
Ksem za to samozřejmě ráda. A více mě těší The Flash. Ať to s ním dopadne jakkoli.

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 1. 2020 / 08:05:03 (před 4 roky)
off

Flash ještě pořád jede? :O :D

Romix
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 1. 2020 / 13:12:12 (před 4 roky)
off

Souhlasím, že by to chtělo pročistit a dát něco nového.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 1. 2020 / 13:19:52 (před 4 roky)
off

Jako čumím, klik seriálů s nižší sledovaností prodloužili (u některých mě to samozřejmě těší).
Ale fakt prodloužili In the Dark pro 3.sérii, i když ještě ani 2. není venku? O.O + to samé platí pro Roswell
Buď má někdo velké oči nebo nemají dobré náměty/scénáře na nové seriály.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?