Tájo, Secret Life to dotáhlo fakt daleko :D Docela mě mrzí Made In Jersey, ale je pravda, že to nebylo nic extra.
Made In Jersey jsem čekala, i když musím uznat, že ne tak rychle. Ale co mě celkem překvapuje je The Mindy Project - podle mě to je příjemná oddychovka, ale všimla jsem si, že většině lidí vadí :/
Díky bohu, už jsem myslela, že Secret Life tady bude strašit, dokud neumřu. Jako vážně, kolik ještě asi tak mohli porodit dětí? :D
channina napsal(a):
Díky bohu, už jsem myslela, že Secret Life tady bude strašit, dokud neumřu. Jako vážně, kolik ještě asi tak mohli porodit dětí? :D
Počkat, kolik jich porodili? :D Ale taky bych řekla, že je moudré to konečně ukončit :D
Meimei napsal(a):
Počkat, kolik jich porodili? :D Ale taky bych řekla, že je moudré to konečně ukončit :D
Nemám tušení, viděla jsem první díl a sem tam nějakou ukázku a vždycky tam byl někdo těhotnej :D
channina napsal(a):
A já myslela, že se tu raduješ, že máš o jeden seriál na překlad míň :D
ragelly napsal(a):
A já myslela, že se tu raduješ, že máš o jeden seriál na překlad míň :D
Jo, to taky :D
Tak s tím Ben & Kate to nechápu. Už dlouho jsem neviděl větší kravinu. Ale jak je vidět, v Americe jde dobrý vkus čím dál tím více ke dnu :(
Největší radost mám samozřejmě ze SUITS, ikdyž se to dalo čekat, a ty ostatní seriály jsem nesledovala tak je mi celkem jedno co se s nimi děje.
Nemyslím si, že by Fox věřil svým komediím, bohužel by jinak neměl co vysílat, škoda, že jde o takové blbosti.
allyska napsal(a):
Nemyslím si, že by Fox věřil svým komediím, bohužel by jinak neměl co vysílat, škoda, že jde o takové blbosti.
Já u Mindy viděla pilot a nebylo to tak úplně nejhorší. Bohužel to pro mě zabíjí hlavní představitelka, která je hrozně, ale hrozně škaredá :D Nemůžu se na ni dívat, ač se sebevíc snažím :D
ragelly napsal(a):
Já u Mindy viděla pilot a nebylo to tak úplně nejhorší. Bohužel to pro mě zabíjí hlavní představitelka, která je hrozně, ale hrozně škaredá :D Nemůžu se na ni dívat, ač se sebevíc snažím :D
Mě ošklivá nepřipadá. A má zajímavý hlas. To co bylo odvysíláno z The Mindy Project není tak špatné v porovnání s Ben & Kate. To je strašná #&@#}]#@.
zipacna napsal(a):
Mě ošklivá nepřipadá. A má zajímavý hlas. To co bylo odvysíláno z The Mindy Project není tak špatné v porovnání s Ben & Kate. To je strašná #&@#}]#@.
Hlas má úžasný, to je pravda. Hrozně mi jím někoho připomíná, ale zaboha nevím koho :D Ben and Kate jsem zatím neviděla, ale u traileru jsem se hodně nudila, takže věřím, že ti pak dám za pravdu. Nevím, co se na tom Američanům tak líbí.
A s Jane By Design je to tedy jisté, že už další série nebude? Dneska jsem koukala na wikipedii a tam píšou, že 21. srpna nakonec rozhodli, že druhou sérii udělají a je tam i stručný obsah.
Martysek napsal(a):
A s Jane By Design je to tedy jisté, že už další série nebude? Dneska jsem koukala na wikipedii a tam píšou, že 21. srpna nakonec rozhodli, že druhou sérii udělají a je tam i stručný obsah.
Tady jsme o tom mluvili. Wikipedia říká zrušeno :)
ragelly napsal(a):
Tady jsme o tom mluvili. Wikipedia říká zrušeno :)
Aha, už jsem si to přečetla znovu, tak jestli si to tentokrát překládám správně, tak je to jenom info o tom, co by bylo, kdyby nebylo zrušeno...tak nic:-( Díky;-)