Diskuze k článku Střípky: Rušení, obnovování, prodlužování i hiatus!
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
15. 10. 2012 / 16:34:48 (před 12 roky)
off

Tájo, Secret Life to dotáhlo fakt daleko :D Docela mě mrzí Made In Jersey, ale je pravda, že to nebylo nic extra.

Does this darkness have a name? Is it your name?
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 10. 2012 / 16:39:12 (před 12 roky)
off

Made In Jersey jsem čekala, i když musím uznat, že ne tak rychle. Ale co mě celkem překvapuje je The Mindy Project - podle mě to je příjemná oddychovka, ale všimla jsem si, že většině lidí vadí :/

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
15. 10. 2012 / 16:39:27 (před 12 roky)
off

Díky bohu, už jsem myslela, že Secret Life tady bude strašit, dokud neumřu. Jako vážně, kolik ještě asi tak mohli porodit dětí? :D

What's meant to be, eventually will be.
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
15. 10. 2012 / 16:44:40 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Díky bohu, už jsem myslela, že Secret Life tady bude strašit, dokud neumřu. Jako vážně, kolik ještě asi tak mohli porodit dětí? :D

Počkat, kolik jich porodili? :D Ale taky bych řekla, že je moudré to konečně ukončit :D

Does this darkness have a name? Is it your name?
channina
15. 10. 2012 / 16:46:51 (před 12 roky)
off
Meimei napsal(a):

Počkat, kolik jich porodili? :D Ale taky bych řekla, že je moudré to konečně ukončit :D

Nemám tušení, viděla jsem první díl a sem tam nějakou ukázku a vždycky tam byl někdo těhotnej :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 10. 2012 / 17:05:03 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

A já myslela, že se tu raduješ, že máš o jeden seriál na překlad míň :D

channina
15. 10. 2012 / 17:32:22 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

A já myslela, že se tu raduješ, že máš o jeden seriál na překlad míň :D

Jo, to taky :D

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 10. 2012 / 17:43:31 (před 12 roky)
off

Tak s tím Ben & Kate to nechápu. Už dlouho jsem neviděl větší kravinu. Ale jak je vidět, v Americe jde dobrý vkus čím dál tím více ke dnu :(

Aby tě sežral velkej pes!
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 10. 2012 / 18:00:19 (před 12 roky)
off

Největší radost mám samozřejmě ze SUITS, ikdyž se to dalo čekat, a ty ostatní seriály jsem nesledovala tak je mi celkem jedno co se s nimi děje.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
15. 10. 2012 / 19:12:22 (před 12 roky)
off

Nemyslím si, že by Fox věřil svým komediím, bohužel by jinak neměl co vysílat, škoda, že jde o takové blbosti.

ragelly
15. 10. 2012 / 19:25:49 (před 12 roky)
off
allyska napsal(a):

Nemyslím si, že by Fox věřil svým komediím, bohužel by jinak neměl co vysílat, škoda, že jde o takové blbosti.

Já u Mindy viděla pilot a nebylo to tak úplně nejhorší. Bohužel to pro mě zabíjí hlavní představitelka, která je hrozně, ale hrozně škaredá :D Nemůžu se na ni dívat, ač se sebevíc snažím :D

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
15. 10. 2012 / 19:49:23 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já u Mindy viděla pilot a nebylo to tak úplně nejhorší. Bohužel to pro mě zabíjí hlavní představitelka, která je hrozně, ale hrozně škaredá :D Nemůžu se na ni dívat, ač se sebevíc snažím :D

Mě ošklivá nepřipadá. A má zajímavý hlas. To co bylo odvysíláno z The Mindy Project není tak špatné v porovnání s Ben & Kate. To je strašná #&@#}]#@.

Aby tě sežral velkej pes!
ragelly
15. 10. 2012 / 19:53:07 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Mě ošklivá nepřipadá. A má zajímavý hlas. To co bylo odvysíláno z The Mindy Project není tak špatné v porovnání s Ben & Kate. To je strašná #&@#}]#@.

Hlas má úžasný, to je pravda. Hrozně mi jím někoho připomíná, ale zaboha nevím koho :D Ben and Kate jsem zatím neviděla, ale u traileru jsem se hodně nudila, takže věřím, že ti pak dám za pravdu. Nevím, co se na tom Američanům tak líbí.

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 10. 2012 / 12:06:46 (před 12 roky)
off

A s Jane By Design je to tedy jisté, že už další série nebude? Dneska jsem koukala na wikipedii a tam píšou, že 21. srpna nakonec rozhodli, že druhou sérii udělají a je tam i stručný obsah.

ragelly
17. 10. 2012 / 12:54:37 (před 12 roky)
off
Martysek napsal(a):

A s Jane By Design je to tedy jisté, že už další série nebude? Dneska jsem koukala na wikipedii a tam píšou, že 21. srpna nakonec rozhodli, že druhou sérii udělají a je tam i stručný obsah.

Tady jsme o tom mluvili. Wikipedia říká zrušeno :)

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 10. 2012 / 13:13:10 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tady jsme o tom mluvili. Wikipedia říká zrušeno :)

Aha, už jsem si to přečetla znovu, tak jestli si to tentokrát překládám správně, tak je to jenom info o tom, co by bylo, kdyby nebylo zrušeno...tak nic:-( Díky;-)