Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 3. 2020 / 16:19:44 (před 4 roky)
off

Článek (články) jsem psala ještě před propuknutím toho světového šílenství, takže po tom, co se u všeho přerušilo natáčení, se už vůbec nedá odhadnout, které seriály si stanice nechají v programu pro příští sezónu. Sama jsem na ty digitální Upfronts a oznamování hodně zvědavá.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 3. 2020 / 16:21:13 (před 4 roky)
off

Jé děkuju ragelly. Očekávání zrušení/prodlouhožení byla rubrika, po které se mi stýskalo skoro nejvíc :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 3. 2020 / 16:23:44 (před 4 roky)
off

Já se modlím, aby mi nezrušili Stumptown a Rookieho, jediné dva seriály u kterých se fakt těším na další díl... To už by radši mohli (a hlavně MĚLI!!) krouhnout milionkrát omleté GA a Station 19, která je ze současných hasičin fakt nejslabší...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
24. 3. 2020 / 16:24:04 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Jé děkuju ragelly. Očekávání zrušení/prodlouhožení byla rubrika, po které se mi stýskalo skoro nejvíc :)

Ona je to čím dál víc jen tipovačka, protože už se dávno nehraje na sledovanost tak, jako tenkrát před lety, kdy rubrika začínala. Takže to může dopadnout klidně úplně opačně. Ale i tak je to sranda :D

unlimited
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
24. 3. 2020 / 16:25:55 (před 4 roky)
off

Zdravím.
Seriál Station 19 již byl domovskou stanicí prodloužen do další sezóny.
http://www.thefutoncritic.com/guide/2019-20-season-scorecard/

ragelly
24. 3. 2020 / 16:33:11 (před 4 roky)
off
unlimited napsal(a):

Zdravím.
Seriál Station 19 již byl domovskou stanicí prodloužen do další sezóny.
http://www.thefutoncritic.com/guide/2019-20-season-scorecard/

Máš pravdu, děkuju :) Jsem si to syslila v rozepsaných článcích moc dlouho a zapomněla aktualizovat :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
24. 3. 2020 / 17:07:15 (před 4 roky)
off

Hurá, díky za článek. Mnou sledované seriály mají jistotu / velkou šanci na prodloužení, jen o Rookieho bojím, bojím, ten by mě fakt mrzel.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 3. 2020 / 18:18:54 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

Hurá, díky za článek. Mnou sledované seriály mají jistotu / velkou šanci na prodloužení, jen o Rookieho bojím, bojím, ten by mě fakt mrzel.

Rookie je pro mě osobně překvapení minulého roku. Nic jsem od něj nečekal, o to nadšeněji sledoval.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 3. 2020 / 18:26:49 (před 4 roky)
off

na jak dlouho že to je Grey’s prodloužený? protože po tom, co udělali s Alexem, by už měli fakt skončit
to je asi jen mé zbožné přání, že? :D
+ lidi opravdu hejtujou, jak je to přecrossoverovaný se Station 19 (teda aspoň na instagramu, kde to sleduju)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 3. 2020 / 18:40:40
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 3. 2020 / 20:52:30 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Rookie je pro mě osobně překvapení minulého roku. Nic jsem od něj nečekal, o to nadšeněji sledoval.

Já teda doufám, že to nezruší! Narazila jsem na seriál náhodou a dost mě chytl. Tak snad vydrží. :)