Článek (články) jsem psala ještě před propuknutím toho světového šílenství, takže po tom, co se u všeho přerušilo natáčení, se už vůbec nedá odhadnout, které seriály si stanice nechají v programu pro příští sezónu. Sama jsem na ty digitální Upfronts a oznamování hodně zvědavá.
Jé děkuju ragelly. Očekávání zrušení/prodlouhožení byla rubrika, po které se mi stýskalo skoro nejvíc :)
Já se modlím, aby mi nezrušili Stumptown a Rookieho, jediné dva seriály u kterých se fakt těším na další díl... To už by radši mohli (a hlavně MĚLI!!) krouhnout milionkrát omleté GA a Station 19, která je ze současných hasičin fakt nejslabší...
Kolombo napsal(a):
Jé děkuju ragelly. Očekávání zrušení/prodlouhožení byla rubrika, po které se mi stýskalo skoro nejvíc :)
Ona je to čím dál víc jen tipovačka, protože už se dávno nehraje na sledovanost tak, jako tenkrát před lety, kdy rubrika začínala. Takže to může dopadnout klidně úplně opačně. Ale i tak je to sranda :D
Zdravím.
Seriál Station 19 již byl domovskou stanicí prodloužen do další sezóny.
http://www.thefutoncritic.com/guide/2019-20-season-scorecard/
unlimited napsal(a):
Zdravím.
Seriál Station 19 již byl domovskou stanicí prodloužen do další sezóny.
http://www.thefutoncritic.com/guide/2019-20-season-scorecard/
Máš pravdu, děkuju :) Jsem si to syslila v rozepsaných článcích moc dlouho a zapomněla aktualizovat :D
Hurá, díky za článek. Mnou sledované seriály mají jistotu / velkou šanci na prodloužení, jen o Rookieho bojím, bojím, ten by mě fakt mrzel.
Litocha napsal(a):
Hurá, díky za článek. Mnou sledované seriály mají jistotu / velkou šanci na prodloužení, jen o Rookieho bojím, bojím, ten by mě fakt mrzel.
Rookie je pro mě osobně překvapení minulého roku. Nic jsem od něj nečekal, o to nadšeněji sledoval.
na jak dlouho že to je Grey’s prodloužený? protože po tom, co udělali s Alexem, by už měli fakt skončit
to je asi jen mé zbožné přání, že? :D
+ lidi opravdu hejtujou, jak je to přecrossoverovaný se Station 19 (teda aspoň na instagramu, kde to sleduju)
Fruiko napsal(a):
Rookie je pro mě osobně překvapení minulého roku. Nic jsem od něj nečekal, o to nadšeněji sledoval.
Já teda doufám, že to nezruší! Narazila jsem na seriál náhodou a dost mě chytl. Tak snad vydrží. :)