Ehm, cože? Jakože... cože? To zas bude dílo...mi přijde, že cokoliv převezmeme, tak z toho uděláme nevkusné cosi, co balancuje na hraně mezi nevkusem a trapností. No, uvidíme co z toho bude, ale "zpívající panda, yeey..."
Viděl jsem USA mutaci a nijak mě to neoslovilo, tohle asi teda vynechám.
Já tedy nevím, ale v pátečních novinách psali, že soutěžících bude 12. Šest z Česka a šest ze Slovenska. Každopádně páteční večer je na tenhle pořad zabijácký slot.
milosh napsal(a):
Já tedy nevím, ale v pátečních novinách psali, že soutěžících bude 12. Šest z Česka a šest ze Slovenska. Každopádně páteční večer je na tenhle pořad zabijácký slot.
Třeba nám to Prima sestřihá bez Slováků. Protože pokud v tom kostýmu nebude Miro Žbirka nebo Rytmus, tak nikdo v Čechách nebude tušit, kdo ta slavná osobnost je. :-D
milosh napsal(a):
12 by jich být mělo, to jo. Rozdělení na slovenskou a českou verzi to se spíš ne, ale je fakt, že i těch "porotců" bylo oznámeno nějak moc.
Fruiko napsal(a):
Třeba nám to Prima sestřihá bez Slováků. Protože pokud v tom kostýmu nebude Miro Žbirka nebo Rytmus, tak nikdo v Čechách nebude tušit, kdo ta slavná osobnost je. :-D
Myslíš, že na Slovensku by tomu bylo jinak? Ale zase bych nebyl až tak kritický, třeba tam bude fakt nějaká hvězda, nebo zase lidi někoho objeví. Navíc věci typu Superstar/The Voice taky přinesly pár zvučných jmen, která jsou alespoň trochu známá v obou zemích.
milosh napsal(a):
Opraveno. Máš pravdu, jsem se přehlédla, bylo tam šest českých a šest slovenských :)
No sice mám pochyby o hudebním sluchu Andrey Verešové, ale aspoň se na ní dá koukat. Ale co tam proboha dělá Bohdalka?
jako vážně??? tak na toto asi nebudu mít odvahu..už jen ten počet porotců mě odrazuje....porotců více než soutěžících..OMG
Miro_CZ napsal(a):
No sice mám pochyby o hudebním sluchu Andrey Verešové, ale aspoň se na ní dá koukat. Ale co tam proboha dělá Bohdalka?
Bohdalku tam nacpali kvůli ČSMT, respektive ji do toho uvrtali její milí kolegové, kteří do poroty rovněž zasednou. Zrovna na ni jsem zvědaví ves pojení Bohdalová-Hudák, to by mohla být sranda.
Masked singer mě baví a hned u začátku 2. série jsem začala připravovat své okolí na to, že to přijde i k nám - i když jsem to čekala až tak za rok.
Ale doprčic.. 6 porotců a ještě v tomhle složení? Fakt ne, díky.
Ty jo, jako bude to asi solidni hovadina, ale jakoze z Korei? Hmm... :D
Já viděl zatím pořádně jen britskou verzi (mrkněte na Queen Bee, ta byla skvělá!) a ta mě i celkem bavila, i když jsem často nevěděl, kdo ty celebrity jsou :D tak jsem zvědavej na naši verzi.. ale proč tolik porotců? Že by se nějací střídali?
meh, tohle teda vynechám
jesmot napsal(a):
Bohdalku tam nacpali kvůli ČSMT, respektive ji do toho uvrtali její milí kolegové, kteří do poroty rovněž zasednou. Zrovna na ni jsem zvědaví ves pojení Bohdalová-Hudák, to by mohla být sranda.
Aha tak to mě úplně minulo, že měla něco společýho s ČSMT.
Miro_CZ napsal(a):
Aha tak to mě úplně minulo, že měla něco společýho s ČSMT.
Byla tam na pár dílů místo Mórové. Prachař ji překecal, aby si tam šla sednout jako náhrada za ní, stejně tak jí uvrtal i do tohohle.
Bohužel, její účast kdekoliv znamená snahu strhnout všechnu pozornost na sebe a vůbec si nedovedu představit, že její účast v porotě může skončit jinak než vrcholem trapnosti a fiaskem...
O tom, že by lidi neznali soutěžící z druhého státu bych se nebál, zase je nepodceňujte, a taky nepodceňujte výběr soutěžících, však je jasné, že to bude takový výběr z Tváře a klasických estrád časů dřívějších, takže Dejdar, Skrúcaný, Genzer, Gondík, k tomu nějaké zpěváky, kteří vystupují v obou zemích jako Ďurica, Timko a je to vyřešený :)
Mám trochu strach, že se o tom mezi lidma zase bude žhavě debatovat, něco jako když se začalo vysílat Tvoje tvář má známý hlas. Takže se určitě podívám minimálně na první díl a jak už tu někdo psal, alespoň na Pyco Rausche se hezky kouká :D
fabec1222 napsal(a):
O tom, že by lidi neznali soutěžící z druhého státu bych se nebál, zase je nepodceňujte, a taky nepodceňujte výběr soutěžících, však je jasné, že to bude takový výběr z Tváře a klasických estrád časů dřívějších, takže Dejdar, Skrúcaný, Genzer, Gondík, k tomu nějaké zpěváky, kteří vystupují v obou zemích jako Ďurica, Timko a je to vyřešený :)
Takže žádná Áčková celebrita. Jako kdyby z toho nečekaně vylezla Bílá a do tý doby ji nikdo nepoznal, to bych si sednul na zadek.
Fruiko napsal(a):
Takže žádná Áčková celebrita. Jako kdyby z toho nečekaně vylezla Bílá a do tý doby ji nikdo nepoznal, to bych si sednul na zadek.
Tak ono ani v americký verzi nebývá moc áčkových celebrit, většinou to jsou bývalí členové boybandů a tak :D ale to mi nevadí, vadí mi spíš politici a lidi, co neumí vůbec zpívat.
Fruiko napsal(a):
Tak Roden nebo Žbirka se tam asi do plyšáků převlékat nebudou no :) :).
Bílá by asi mohla bejt spíš v porotě, jako účinkující bych jí tam fakt neviděl.
Co bych si tak tipnul, tak ještě Mórová tam bude podle mě, jelikož je tam skoro celé osazenstvo ČSMT, tak v té porotě nějak "zázračně chybí" :) :)
Pak ještě takové ty Superstar hvězdy jako Lukáš Adamec, Martin Harich nebo Tereza Mašková
fabec1222 napsal(a):
Pak ještě takové ty Superstar hvězdy jako Lukáš Adamec, Martin Harich nebo Tereza Mašková
Jj to si myslím, že se to tímhle směrem zvrhne.
Bohajeho.. Zlatá Tvoje tvář má známý hlas na kterou se dá dívat furt :-). I když jsem si dík minulému dílu strašně znechutila Lamboru, takže u Slunečné občas trpím :D.
Pff, tady všichni teď nadáváte a pak stejně Prima bude nadšeně rojit tiskovky, jak je Maska novým československým hitem a má miliony diváků... a Tvář se bude moct jít zahrabat, protože po tolika sériích už je to prostě nuda :D
Nesledovala jsem, nesleduju a nebudu sledovat ani jedno, ale beztak to takhle dopadne :D
Výborně. Minulý rok jsem se vsázel s kamarády, že se tady Masked Singer objeví :D