Diskuze k článku Prima a JOJ se zahalí do Zlaté masky
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 2. 2020 / 18:24:29 (před 4 roky)
off

Ehm, cože? Jakože... cože? To zas bude dílo...mi přijde, že cokoliv převezmeme, tak z toho uděláme nevkusné cosi, co balancuje na hraně mezi nevkusem a trapností. No, uvidíme co z toho bude, ale "zpívající panda, yeey..."

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
24. 2. 2020 / 18:47:47 (před 4 roky)
on

Viděl jsem USA mutaci a nijak mě to neoslovilo, tohle asi teda vynechám.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
24. 2. 2020 / 19:16:01 (před 4 roky)
off

Já tedy nevím, ale v pátečních novinách psali, že soutěžících bude 12. Šest z Česka a šest ze Slovenska. Každopádně páteční večer je na tenhle pořad zabijácký slot.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 2. 2020 / 19:24:25 (před 4 roky)
off
milosh napsal(a):

Já tedy nevím, ale v pátečních novinách psali, že soutěžících bude 12. Šest z Česka a šest ze Slovenska. Každopádně páteční večer je na tenhle pořad zabijácký slot.

Třeba nám to Prima sestřihá bez Slováků. Protože pokud v tom kostýmu nebude Miro Žbirka nebo Rytmus, tak nikdo v Čechách nebude tušit, kdo ta slavná osobnost je. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
24. 2. 2020 / 19:35:12 (před 4 roky)
off
milosh napsal(a):

12 by jich být mělo, to jo. Rozdělení na slovenskou a českou verzi to se spíš ne, ale je fakt, že i těch "porotců" bylo oznámeno nějak moc.

Fruiko napsal(a):

Třeba nám to Prima sestřihá bez Slováků. Protože pokud v tom kostýmu nebude Miro Žbirka nebo Rytmus, tak nikdo v Čechách nebude tušit, kdo ta slavná osobnost je. :-D

Myslíš, že na Slovensku by tomu bylo jinak? Ale zase bych nebyl až tak kritický, třeba tam bude fakt nějaká hvězda, nebo zase lidi někoho objeví. Navíc věci typu Superstar/The Voice taky přinesly pár zvučných jmen, která jsou alespoň trochu známá v obou zemích.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 2. 2020 / 20:07:40 (před 4 roky)
on
milosh napsal(a):

Opraveno. Máš pravdu, jsem se přehlédla, bylo tam šest českých a šest slovenských :)

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
24. 2. 2020 / 21:12:44 (před 4 roky)
off

No sice mám pochyby o hudebním sluchu Andrey Verešové, ale aspoň se na ní dá koukat. Ale co tam proboha dělá Bohdalka?

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
24. 2. 2020 / 21:27:52 (před 4 roky)
off

jako vážně??? tak na toto asi nebudu mít odvahu..už jen ten počet porotců mě odrazuje....porotců více než soutěžících..OMG

"It's a beautiful day to save lives.”
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
24. 2. 2020 / 22:45:13 (před 4 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

No sice mám pochyby o hudebním sluchu Andrey Verešové, ale aspoň se na ní dá koukat. Ale co tam proboha dělá Bohdalka?

Bohdalku tam nacpali kvůli ČSMT, respektive ji do toho uvrtali její milí kolegové, kteří do poroty rovněž zasednou. Zrovna na ni jsem zvědaví ves pojení Bohdalová-Hudák, to by mohla být sranda.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
24. 2. 2020 / 23:07:59 (před 4 roky)
off

Masked singer mě baví a hned u začátku 2. série jsem začala připravovat své okolí na to, že to přijde i k nám - i když jsem to čekala až tak za rok.
Ale doprčic.. 6 porotců a ještě v tomhle složení? Fakt ne, díky.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
25. 2. 2020 / 00:19:50 (před 4 roky)
off

Ty jo, jako bude to asi solidni hovadina, ale jakoze z Korei? Hmm... :D

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
25. 2. 2020 / 07:46:43 (před 4 roky)
off

iba ten Pyco bude stáť za pozretie :) :D

Bee Doo, Bee Doo
Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 2. 2020 / 07:57:22 (před 4 roky)
off

Já viděl zatím pořádně jen britskou verzi (mrkněte na Queen Bee, ta byla skvělá!) a ta mě i celkem bavila, i když jsem často nevěděl, kdo ty celebrity jsou :D tak jsem zvědavej na naši verzi.. ale proč tolik porotců? Že by se nějací střídali?

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
25. 2. 2020 / 08:09:12 (před 4 roky)
off

meh, tohle teda vynechám

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 2. 2020 / 08:19:16 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Bohdalku tam nacpali kvůli ČSMT, respektive ji do toho uvrtali její milí kolegové, kteří do poroty rovněž zasednou. Zrovna na ni jsem zvědaví ves pojení Bohdalová-Hudák, to by mohla být sranda.

Aha tak to mě úplně minulo, že měla něco společýho s ČSMT.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 2. 2020 / 08:43:44 (před 4 roky)
on
Miro_CZ napsal(a):

Aha tak to mě úplně minulo, že měla něco společýho s ČSMT.

Byla tam na pár dílů místo Mórové. Prachař ji překecal, aby si tam šla sednout jako náhrada za ní, stejně tak jí uvrtal i do tohohle.

Bohužel, její účast kdekoliv znamená snahu strhnout všechnu pozornost na sebe a vůbec si nedovedu představit, že její účast v porotě může skončit jinak než vrcholem trapnosti a fiaskem...

O tom, že by lidi neznali soutěžící z druhého státu bych se nebál, zase je nepodceňujte, a taky nepodceňujte výběr soutěžících, však je jasné, že to bude takový výběr z Tváře a klasických estrád časů dřívějších, takže Dejdar, Skrúcaný, Genzer, Gondík, k tomu nějaké zpěváky, kteří vystupují v obou zemích jako Ďurica, Timko a je to vyřešený :)

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
25. 2. 2020 / 09:18:18 (před 4 roky)
off

Mám trochu strach, že se o tom mezi lidma zase bude žhavě debatovat, něco jako když se začalo vysílat Tvoje tvář má známý hlas. Takže se určitě podívám minimálně na první díl a jak už tu někdo psal, alespoň na Pyco Rausche se hezky kouká :D

Fruiko
25. 2. 2020 / 09:26:45 (před 4 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

O tom, že by lidi neznali soutěžící z druhého státu bych se nebál, zase je nepodceňujte, a taky nepodceňujte výběr soutěžících, však je jasné, že to bude takový výběr z Tváře a klasických estrád časů dřívějších, takže Dejdar, Skrúcaný, Genzer, Gondík, k tomu nějaké zpěváky, kteří vystupují v obou zemích jako Ďurica, Timko a je to vyřešený :)

Takže žádná Áčková celebrita. Jako kdyby z toho nečekaně vylezla Bílá a do tý doby ji nikdo nepoznal, to bych si sednul na zadek.

Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 2. 2020 / 09:55:40 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Takže žádná Áčková celebrita. Jako kdyby z toho nečekaně vylezla Bílá a do tý doby ji nikdo nepoznal, to bych si sednul na zadek.

Tak ono ani v americký verzi nebývá moc áčkových celebrit, většinou to jsou bývalí členové boybandů a tak :D ale to mi nevadí, vadí mi spíš politici a lidi, co neumí vůbec zpívat.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 2. 2020 / 16:20:42 (před 4 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Tak Roden nebo Žbirka se tam asi do plyšáků převlékat nebudou no :) :).

Bílá by asi mohla bejt spíš v porotě, jako účinkující bych jí tam fakt neviděl.
Co bych si tak tipnul, tak ještě Mórová tam bude podle mě, jelikož je tam skoro celé osazenstvo ČSMT, tak v té porotě nějak "zázračně chybí" :) :)

Pak ještě takové ty Superstar hvězdy jako Lukáš Adamec, Martin Harich nebo Tereza Mašková

Fruiko
25. 2. 2020 / 16:27:47 (před 4 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Pak ještě takové ty Superstar hvězdy jako Lukáš Adamec, Martin Harich nebo Tereza Mašková

Jj to si myslím, že se to tímhle směrem zvrhne.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 2. 2020 / 17:59:25 (před 4 roky)
off

Bohajeho.. Zlatá Tvoje tvář má známý hlas na kterou se dá dívat furt :-). I když jsem si dík minulému dílu strašně znechutila Lamboru, takže u Slunečné občas trpím :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 2. 2020 / 18:02:04 (před 4 roky)
on

Pff, tady všichni teď nadáváte a pak stejně Prima bude nadšeně rojit tiskovky, jak je Maska novým československým hitem a má miliony diváků... a Tvář se bude moct jít zahrabat, protože po tolika sériích už je to prostě nuda :D

Nesledovala jsem, nesleduju a nebudu sledovat ani jedno, ale beztak to takhle dopadne :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 2. 2020 / 19:32:39 (před 4 roky)
off

Výborně. Minulý rok jsem se vsázel s kamarády, že se tady Masked Singer objeví :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Můj Martínek
Běžný uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 3. 2020 / 18:52:04 (před 4 roky)
off

Pokud nebude pod maskou skryt Babiš, tak nato koukat nebudu :D