Pilot už si moc nepamatuju, ale myslím, že by taky nedostal až tak vysoké hodnocení ode mě :) Každopádně seriál jsem si zamilovala v podstatě od prvních dílů, ale naprosto mě odrovnal až s příchodem Roba Lowa - Kitty a Robert jsou jedním z mých nejoblíbenějších seriálových párů, dokud jim tvůrci nezačali házet klacky pod nohy, pak už to šlo do kopru. Ale jejich inteligentní a vtipné slovní přestřelky jen tak nezapomenu, není nad to, když se sejdou dva chytří, vzdělaní a rozumní lidé, kteří si dokáží stát po boku jako sobě rovni :) A taky bylo super koukat na Emily VanCamp, kterou jsem předtím znala z Everwood (Revenge jsem dodnes ještě neviděla).
ragelly napsal(a):
A taky bylo super koukat na Emily VanCamp, kterou jsem předtím znala z Everwood (Revenge jsem dodnes ještě neviděla).
Ta se asi taky až později připojí, že? Já ji ale znám z The Resident a taky z dvojky Kapitána Ameriky. :)
Tak tenhle seriál je moje velká láska, ve své době jsem u něj proseděla celé noci. Postav mi neskutečně přirostly k srdci.
eliska krejci napsal(a):
Tak tenhle seriál je moje velká láska, ve své době jsem u něj proseděla celé noci. Postav mi neskutečně přirostly k srdci.
souhlas,
plus si myslim, ze je rozdil, jestli clovek serial videl v dobe, kdy byl cerstve venku a nebo mezitim zhledl "hafo" dalsich podobnych;
pak neco z toho, co bylo "premierove" pri uvedeni tohoto, muze pusobit jako "to uz pouzili jinde" a zajimavosti je uvedomit si, zda to v tomhle serialu nebylo drive...
Taky moje srdeční záležitost. Rob Lowe ... ehm ;-)