Diskuze k článku S lupou do historie: Brothers & Sisters
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 3. 2020 / 14:24:10 (před 4 roky)
off

Pilot už si moc nepamatuju, ale myslím, že by taky nedostal až tak vysoké hodnocení ode mě :) Každopádně seriál jsem si zamilovala v podstatě od prvních dílů, ale naprosto mě odrovnal až s příchodem Roba Lowa - Kitty a Robert jsou jedním z mých nejoblíbenějších seriálových párů, dokud jim tvůrci nezačali házet klacky pod nohy, pak už to šlo do kopru. Ale jejich inteligentní a vtipné slovní přestřelky jen tak nezapomenu, není nad to, když se sejdou dva chytří, vzdělaní a rozumní lidé, kteří si dokáží stát po boku jako sobě rovni :) A taky bylo super koukat na Emily VanCamp, kterou jsem předtím znala z Everwood (Revenge jsem dodnes ještě neviděla).

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 3. 2020 / 14:36:19 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

A taky bylo super koukat na Emily VanCamp, kterou jsem předtím znala z Everwood (Revenge jsem dodnes ještě neviděla).

Ta se asi taky až později připojí, že? Já ji ale znám z The Resident a taky z dvojky Kapitána Ameriky. :)

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
eliska krejci
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 3. 2020 / 15:12:21 (před 4 roky)
off

Tak tenhle seriál je moje velká láska, ve své době jsem u něj proseděla celé noci. Postav mi neskutečně přirostly k srdci.

Eliška
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 3. 2020 / 12:10:24 (před 4 roky)
off
eliska krejci napsal(a):

Tak tenhle seriál je moje velká láska, ve své době jsem u něj proseděla celé noci. Postav mi neskutečně přirostly k srdci.

souhlas,
plus si myslim, ze je rozdil, jestli clovek serial videl v dobe, kdy byl cerstve venku a nebo mezitim zhledl "hafo" dalsich podobnych;
pak neco z toho, co bylo "premierove" pri uvedeni tohoto, muze pusobit jako "to uz pouzili jinde" a zajimavosti je uvedomit si, zda to v tomhle serialu nebylo drive...

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2020 / 12:10:35
vla_kor
Redaktor | Cool level: 12 | Dale
13. 3. 2020 / 15:08:59 (před 4 roky)
off

Taky moje srdeční záležitost. Rob Lowe ... ehm ;-)

Tempus fugit... no a při sledování seriálů sakra rychle:-)