Diskuze k článku Joffrey se vrací před kameru
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 3. 2020 / 19:59:33 (před 4 roky)
off

A hned bych mu dal lepáka jak ho vidím. :-D Jsem zvědav jestli bude napřesdržku i v nové roli.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 3. 2020 / 20:00:33 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A hned bych mu dal lepáka jak ho vidím. :-D Jsem zvědav jestli bude napřesdržku i v nové roli.

Sitcom od BBC Two? Myslím, že je docela velká šance, že bude ještě horší než Joffrey.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 3. 2020 / 20:27:00 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Sitcom od BBC Two? Myslím, že je docela velká šance, že bude ještě horší než Joffrey.

Zase na druhou stranu, pokud bude muset změnit hereckou polohu a zvládne to, tak čekám následně posun k Oscarům :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 3. 2020 / 21:55:41 (před 4 roky)
off

Já předpokládala, že uz se na to vyprd, ale když peníze došly, tak zase dostal chuť, protože studovat je sice fajn, ale showbusiness vynáší úplně jiná čísla. Nejak dokážu oddělit herce a postavu natolik, že mi herec nevadí. Kouknu se na to, proč ne. O jeho kvalitách nepochybuji a ani Joffrey mi nevadil asi tolik, jako většině.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Imaginant
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 3. 2020 / 22:10:28 (před 4 roky)
off

Teď reaguju jen na titulek.

Myslím, že takovýmhle titulkům by jste se měli vyhýbat. Joffrey je jen charakter ze seriálu/knihy, ale už ne herec. Kdyby to byl serial o Joffrym, pak by to bylo v pořádku. Co vim, hodně lidem to vadí...

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 3. 2020 / 23:33:33 (před 4 roky)
off

Tak na to určitě podívám.