A hned bych mu dal lepáka jak ho vidím. :-D Jsem zvědav jestli bude napřesdržku i v nové roli.
Fruiko napsal(a):
A hned bych mu dal lepáka jak ho vidím. :-D Jsem zvědav jestli bude napřesdržku i v nové roli.
Sitcom od BBC Two? Myslím, že je docela velká šance, že bude ještě horší než Joffrey.
ragelly napsal(a):
Sitcom od BBC Two? Myslím, že je docela velká šance, že bude ještě horší než Joffrey.
Zase na druhou stranu, pokud bude muset změnit hereckou polohu a zvládne to, tak čekám následně posun k Oscarům :)
Já předpokládala, že uz se na to vyprd, ale když peníze došly, tak zase dostal chuť, protože studovat je sice fajn, ale showbusiness vynáší úplně jiná čísla. Nejak dokážu oddělit herce a postavu natolik, že mi herec nevadí. Kouknu se na to, proč ne. O jeho kvalitách nepochybuji a ani Joffrey mi nevadil asi tolik, jako většině.
Teď reaguju jen na titulek.
Myslím, že takovýmhle titulkům by jste se měli vyhýbat. Joffrey je jen charakter ze seriálu/knihy, ale už ne herec. Kdyby to byl serial o Joffrym, pak by to bylo v pořádku. Co vim, hodně lidem to vadí...
Tak na to určitě podívám.