Diskuze k článku Sanctuary dostane reboot, vrátí se i známá tvář
Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 3. 2020 / 22:00:51 (před 4 roky)
off

Bylo by super, kdyby natocili nove dily se stejnou hereckou. Serial patril mezi me oblibene.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 3. 2020 / 22:34:06 (před 4 roky)
on

Původní seriál byl super, ale kombinace "dnešní Syfy" a slova reboot mě nesmírně děsí.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 3. 2020 / 22:35:56 (před 4 roky)
off

Článek byl aktualizovaný o vyjádření Amandy.

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 3. 2020 / 22:56:47 (před 4 roky)
off

Prečo reštart? To je 10 rokov naozaj tak veľa? Ja som si vždy myslel, že reštartovať by sa patrilo veci ak sú naozaj staré, tak 30-40 rokov a aj to len ak je možnosť ich natočiť vizuálne lepšie (preto napríklad historické filmy nie vždy potrebujú pretáčať, načo boli ďalšie Malé ženy a podobne?).
Seriál bol dobrý, ale strácal postavy a kontinuitu. Ku koncu ako keby niečím trpel.
A seriál na Syfy? Písal som to pri správe o rušení Magicians. Toľko seriálov nedokončili, že len človek čo nemá čo s časom, alebo chorobný optimista môže pozerať seriál od Syfy.

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 3. 2020 / 02:54:18 (před 4 roky)
off

Taky jsem na to koukal jak vyvoraná myš, než mě Amandin tweet zase uklidnil... Ale pak jsem viděl někoho poznamenat, že by se to celkem hodilo na Peacock, a od té chvíle mi to dává stále větší a větší smysl.

Grab a lollipop on your way out.
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 3. 2020 / 16:20:10 (před 4 roky)
off

Sanctuary milujem, som za verziu v akejkoľvek podobe, pokiaľ to bude dobré:) Ale radšej ako reboot by mohli pokračovať s nejakým časovým posunom.

The wheel weaves as the wheel wills.
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
11. 3. 2020 / 18:25:41 (před 4 roky)
off

to jsem zvedav co z toho nakonec vyleze

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.