Bylo by super, kdyby natocili nove dily se stejnou hereckou. Serial patril mezi me oblibene.
Původní seriál byl super, ale kombinace "dnešní Syfy" a slova reboot mě nesmírně děsí.
Článek byl aktualizovaný o vyjádření Amandy.
Prečo reštart? To je 10 rokov naozaj tak veľa? Ja som si vždy myslel, že reštartovať by sa patrilo veci ak sú naozaj staré, tak 30-40 rokov a aj to len ak je možnosť ich natočiť vizuálne lepšie (preto napríklad historické filmy nie vždy potrebujú pretáčať, načo boli ďalšie Malé ženy a podobne?).
Seriál bol dobrý, ale strácal postavy a kontinuitu. Ku koncu ako keby niečím trpel.
A seriál na Syfy? Písal som to pri správe o rušení Magicians. Toľko seriálov nedokončili, že len človek čo nemá čo s časom, alebo chorobný optimista môže pozerať seriál od Syfy.
Taky jsem na to koukal jak vyvoraná myš, než mě Amandin tweet zase uklidnil... Ale pak jsem viděl někoho poznamenat, že by se to celkem hodilo na Peacock, a od té chvíle mi to dává stále větší a větší smysl.
Sanctuary milujem, som za verziu v akejkoľvek podobe, pokiaľ to bude dobré:) Ale radšej ako reboot by mohli pokračovať s nejakým časovým posunom.
to jsem zvedav co z toho nakonec vyleze