Pokud vím, tak H50 dokončilo své natáčení v plánovaném termínu :)
Evie napsal(a):
Pokud vím, tak H50 dokončilo své natáčení v plánovaném termínu :)
Upravil jsem.
Mohli jsme to tušit, už když padla Ulice.
To je nešťatné, protože tak v roce 2023 budu muset taky udělat přestávku ve sledování. Sice už nikdo po Coroně ani neštěkne, ale i tak. Do té doby mám watchlist dost plný, že se nebojím, že bych neměl na co koukat :)
Chicaga, FBI, všechny Námořní vyšetřovací služby, Falcon a Winter Soldier, Good Fight a Morning Show sleduji, takže jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne...
Myslím, že nás letos a asi i příští rok - protože nevěřím, že v prevenci nějak šíleně do konce roku postoupíme - čekají zkrácené sezóny... že by poprvé sezóny mých oblíbených seriálů byly zakončeny bez šílených cliffhangerů? ;)
Jak už tady bylo napsáno, i kdybych sledovala denně (jenže bohužel mám práci, školu a občas je třeba se "socializovat" s rodinou, aby si nemysleli, že jsem v pokoji u ntb umřela :D), tak pokud bude připojení k internetu ok - mám na co koukat tak do roku 2025, myslím ;D
Jen doufám, že nikoho nenapadne ty seriály, kvůli tomu co se děje, neprodloužit pro další sezónu. Pokud vím, tak prodloužení mají zatím jisté jenom Chicaga... (z toho, co já sleduji)
naninka358 napsal(a):
Mohli jsme to tušit, už když padla Ulice.
Tam se jen přesouvali natáčecí dny. Zatim se natáčí, natáčí asi dva měsíce dopředu, takže by do konce sezony měli mít většinu dílu natočených, a kdyžtak to snad nějak upraví, aby skončili třeba o měsíc dřív. Stejně ty jednotlivé linky jenom natahujou :D.
Nic se nedá dělat, je to tak. Všem přeji brzké uzdravení a návrat k práci.
Důležitý je, abychom to všichni zvládli ve zdraví. Je potřeba to brát z té světlé stránky. Třeba se mi podaří dohnat nějaké resty :D