Diskuze k článku Koronavirus kosí i seriály
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 3. 2020 / 08:24:10 (před 4 roky)
off

Pokud vím, tak H50 dokončilo své natáčení v plánovaném termínu :)

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 3. 2020 / 09:27:38 (před 4 roky)
on
Evie napsal(a):

Pokud vím, tak H50 dokončilo své natáčení v plánovaném termínu :)

Upravil jsem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
13. 3. 2020 / 11:12:21 (před 4 roky)
off

Mohli jsme to tušit, už když padla Ulice.

libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
13. 3. 2020 / 11:24:04 (před 4 roky)
off

To je nešťatné, protože tak v roce 2023 budu muset taky udělat přestávku ve sledování. Sice už nikdo po Coroně ani neštěkne, ale i tak. Do té doby mám watchlist dost plný, že se nebojím, že bych neměl na co koukat :)

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 3. 2020 / 11:37:58 (před 4 roky)
off

Chicaga, FBI, všechny Námořní vyšetřovací služby, Falcon a Winter Soldier, Good Fight a Morning Show sleduji, takže jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne...

Myslím, že nás letos a asi i příští rok - protože nevěřím, že v prevenci nějak šíleně do konce roku postoupíme - čekají zkrácené sezóny... že by poprvé sezóny mých oblíbených seriálů byly zakončeny bez šílených cliffhangerů? ;)

Jak už tady bylo napsáno, i kdybych sledovala denně (jenže bohužel mám práci, školu a občas je třeba se "socializovat" s rodinou, aby si nemysleli, že jsem v pokoji u ntb umřela :D), tak pokud bude připojení k internetu ok - mám na co koukat tak do roku 2025, myslím ;D

Jen doufám, že nikoho nenapadne ty seriály, kvůli tomu co se děje, neprodloužit pro další sezónu. Pokud vím, tak prodloužení mají zatím jisté jenom Chicaga... (z toho, co já sleduji)

What the fork?!
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
13. 3. 2020 / 15:08:41 (před 4 roky)
off
naninka358 napsal(a):

Mohli jsme to tušit, už když padla Ulice.

Tam se jen přesouvali natáčecí dny. Zatim se natáčí, natáčí asi dva měsíce dopředu, takže by do konce sezony měli mít většinu dílu natočených, a kdyžtak to snad nějak upraví, aby skončili třeba o měsíc dřív. Stejně ty jednotlivé linky jenom natahujou :D.

Tereza Jiroušková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
13. 3. 2020 / 16:56:19 (před 4 roky)
off

Nic se nedá dělat, je to tak. Všem přeji brzké uzdravení a návrat k práci.

Terka
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
13. 3. 2020 / 17:54:28 (před 4 roky)
off

Důležitý je, abychom to všichni zvládli ve zdraví. Je potřeba to brát z té světlé stránky. Třeba se mi podaří dohnat nějaké resty :D

Bored now...