Diskuze k článku S lupou do historie: The Last Ship
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 3. 2020 / 14:05:14 (před 4 roky)
off

Mám dokoukávat poslední čtyři díly závěrečné série :-). Ale vždycky to bylo tak napínavé, že si musím dávat pauzy, aby mi nepraskly nervy napnutné jak špagáty :D. A jinak ano, zrovna dneska mě napadlo, jak moc aktuální zrovna tohle téma v dnešní době je :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 3. 2020 / 15:04:00 (před 4 roky)
off

Pamatuju, jak jsem si Loď pustila jednou jen tak z nudy... a pak se od toho téměř neodtrhla, dokud jsem neměla zkouknuté první dvě série, které tehdy byly venku (což trvalo asi jen tři dny). Třetí jsem koukala pravidelně, jak vycházela, ale 4. a 5. série na mě zatím ve watchlistu stále čekají.

Nic to ale nemění na tom, že Loď patří doteď k mým oblíbeným seriálům a jsem dosti zvědavá, jak to dopadne. Začala jsem na to koukat dříve než na Greysku, takže bylo jemně zvláštní sledovat Erica Danea v "pokročilejším" věku a potom teprve jako McSteamyho :D

Pamatuji si, že se mi taky hodně líbilo, že i první i druhá série obsahovaly zajímavé zvraty - obzvláště jejich konce. Nijak jsem nesledovala okolí seriálu na internetu, takže pro mě konec druhé série byl pěkná pecka! :)

Všem tenhle seriál vřele doporučuji! :)

What the fork?!
nekronaut
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 3. 2020 / 15:08:36 (před 4 roky)
off

Skvelý seriál až na poslednú sériu, nelogický koniec a bohužiaľ, nízky rozpočet. A to som bol veľký fanúšik.

You can´t always get what you want
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 3. 2020 / 15:09:02 (před 4 roky)
off

Další z těch, na které se hodně těším :)

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
22. 3. 2020 / 16:26:58 (před 4 roky)
off

Skvělý seriál, hlavně první dvě série. Ale poslední série pro mě byla absolutní zklamání a dodnes jsem neviděla celý finální díl, nedokážu se přes něj dostat.

"Let's put a smile on that face!"
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 3. 2020 / 16:42:34 (před 4 roky)
off

Tak já mám zkouklý celý seriál :) Přiznávám, že jsem si pustila první díl jen kvůli "McSteamymu". :D
Seriál mě hned chytl a pak už jsem se od něj nemohla odtrhnout. První dvě série byly nejlepší, pak už šla kvalita bohužel dolů..
Přiznávám se, že jsem poslední sérii sledovala jen kvůli tomu, abych viděla jak to zakončí.
Celkově ale seriál řadím mezi ty povedené a ráda se k němu časem vrátím na nějaký maraton.

"It's a beautiful day to save lives.”
Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 3. 2020 / 18:08:46 (před 4 roky)
off

Jeden ze seriálů, který má skvělý start, ale s novými sériemi kvalita padá. Přesto povedený kousek.

jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
22. 3. 2020 / 21:11:46 (před 4 roky)
off

Přibyl nám už i druhý názor, takže teď je článek komplet.

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
23. 3. 2020 / 00:20:33 (před 4 roky)
off

Pre mňa takisto skvelý seriál. Pozeral som diel po diele. Niekedy to boli riadne nervy pri čakaní :-D . ALe je nutne povedať, že neskôr išla kvalita trochu dole aj keď nie veľmi.

lerry
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 3. 2020 / 08:30:44 (před 4 roky)
off
Undertaker4 napsal(a):

Jeden ze seriálů, který má skvělý start, ale s novými sériemi kvalita padá. Přesto povedený kousek.
Moryart
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 3. 2020 / 12:31:25 (před 4 roky)
off

Jak/Podle čeho si vybírate seriály? Příště můžete zkusit Being Human (UK).

Winter is Coming
jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
23. 3. 2020 / 14:40:08 (před 4 roky)
off
Moryart napsal(a):

Jak/Podle čeho si vybírate seriály? Příště můžete zkusit Being Human (UK).

V současnou chívli jedeme podle seznamu sestaveného podle kritérií ještě z dob, kdy na rubrice dělali ragelly a Drunk_Queen, před časem snad i někde psala, jak to vybírali. Každopádně Being Human máme v seznamu, jak UK tak US verzi, britská momentálně vychází někdy na březen 2021, pokud se nepletu. Pokud se tedy nic nezmění, tak lupa bude. Do té doby nás čeká hromada jiných zajímavých kousků.