Mám dokoukávat poslední čtyři díly závěrečné série :-). Ale vždycky to bylo tak napínavé, že si musím dávat pauzy, aby mi nepraskly nervy napnutné jak špagáty :D. A jinak ano, zrovna dneska mě napadlo, jak moc aktuální zrovna tohle téma v dnešní době je :D.
Pamatuju, jak jsem si Loď pustila jednou jen tak z nudy... a pak se od toho téměř neodtrhla, dokud jsem neměla zkouknuté první dvě série, které tehdy byly venku (což trvalo asi jen tři dny). Třetí jsem koukala pravidelně, jak vycházela, ale 4. a 5. série na mě zatím ve watchlistu stále čekají.
Nic to ale nemění na tom, že Loď patří doteď k mým oblíbeným seriálům a jsem dosti zvědavá, jak to dopadne. Začala jsem na to koukat dříve než na Greysku, takže bylo jemně zvláštní sledovat Erica Danea v "pokročilejším" věku a potom teprve jako McSteamyho :D
Pamatuji si, že se mi taky hodně líbilo, že i první i druhá série obsahovaly zajímavé zvraty - obzvláště jejich konce. Nijak jsem nesledovala okolí seriálu na internetu, takže pro mě konec druhé série byl pěkná pecka! :)
Všem tenhle seriál vřele doporučuji! :)
Skvelý seriál až na poslednú sériu, nelogický koniec a bohužiaľ, nízky rozpočet. A to som bol veľký fanúšik.
Další z těch, na které se hodně těším :)
Skvělý seriál, hlavně první dvě série. Ale poslední série pro mě byla absolutní zklamání a dodnes jsem neviděla celý finální díl, nedokážu se přes něj dostat.
Tak já mám zkouklý celý seriál :) Přiznávám, že jsem si pustila první díl jen kvůli "McSteamymu". :D
Seriál mě hned chytl a pak už jsem se od něj nemohla odtrhnout. První dvě série byly nejlepší, pak už šla kvalita bohužel dolů..
Přiznávám se, že jsem poslední sérii sledovala jen kvůli tomu, abych viděla jak to zakončí.
Celkově ale seriál řadím mezi ty povedené a ráda se k němu časem vrátím na nějaký maraton.
Jeden ze seriálů, který má skvělý start, ale s novými sériemi kvalita padá. Přesto povedený kousek.
Přibyl nám už i druhý názor, takže teď je článek komplet.
Pre mňa takisto skvelý seriál. Pozeral som diel po diele. Niekedy to boli riadne nervy pri čakaní :-D . ALe je nutne povedať, že neskôr išla kvalita trochu dole aj keď nie veľmi.
Undertaker4 napsal(a):
Jeden ze seriálů, který má skvělý start, ale s novými sériemi kvalita padá. Přesto povedený kousek.
Jak/Podle čeho si vybírate seriály? Příště můžete zkusit Being Human (UK).
Moryart napsal(a):
Jak/Podle čeho si vybírate seriály? Příště můžete zkusit Being Human (UK).
V současnou chívli jedeme podle seznamu sestaveného podle kritérií ještě z dob, kdy na rubrice dělali ragelly a Drunk_Queen, před časem snad i někde psala, jak to vybírali. Každopádně Being Human máme v seznamu, jak UK tak US verzi, britská momentálně vychází někdy na březen 2021, pokud se nepletu. Pokud se tedy nic nezmění, tak lupa bude. Do té doby nás čeká hromada jiných zajímavých kousků.