Diskuze k článku Anketa: Který ukončený seriál máte nejraději? (duel 31+32)
zuzu1987
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 5. 2020 / 17:05:25 (před 4 roky)
off

Jak tak koukám mně v duelech vypadnou všechny seriály :(

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
5. 5. 2020 / 17:07:32 (před 4 roky)
off

Homeland byl jasnej. Ale moje velmi oblíbené Haven proti mým oblíbeným Rizzleskám?! :D No... i když bylo Haven výborně zakončený a při smrti určité postavy jsem si fakt pobrečel, tak mi stále chybí víc...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
5. 5. 2020 / 17:11:26 (před 4 roky)
off

Tady mi poprvé nevadí, že seriál pro který hlasuju, prohraje :D Dal jsem mu hlas jen proto, že jsem ho sledoval :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2020 / 17:11:38
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 5. 2020 / 17:17:41 (před 4 roky)
off

Nééééé, Haven a Rizzlesky proti sobě!! Zlé zlé zlé rozlosování :(. nešlo to promíchat? Protože u první dvojce nehlasuju pro nikoho. Ach jo :(. Koukám, že to nebude den blbec, ale týden blbec :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 5. 2020 / 17:39:23 (před 4 roky)
off

Tak z dnešních jsem neviděla ani jeden zatím, nestíhám, nestíhám! Hlas jde pro Homeland, na který se těším víc. U druhého to bylo delší rozhodování, protože oba seriály mají hodně fanoušků, kteří mě na ně lákají, takže se na oba těším stejně. Nakonec ale u mě vyhrály Rizzolky.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 5. 2020 / 17:41:38 (před 4 roky)
off

Tak dneska nič, ani jeden som nevidela :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
5. 5. 2020 / 17:44:14 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Homeland byl jasnej. Ale moje velmi oblíbené Haven proti mým oblíbeným Rizzleskám?! :D No... i když bylo Haven výborně zakončený a při smrti určité postavy jsem si fakt pobrečel, tak mi stále chybí víc...

Haven měl svoje mouchy, ale něčím byl prostě magickej! :) A pro mě už bude navždy takovým osobním milníkem mezi normálním divákem seriálů a seriálovým maniakem. ;) Po Havenu už to se mnou šlo z kopce! :D

cindy
Uživatel od první verze | Cool level: 38 | Angel
5. 5. 2020 / 17:44:34 (před 4 roky)
off

Prvý krát fakt dilema, zatiaľ som mala vo všetkom jasno, ale Haven proti Rizzoli nieee!
Asi teda Haven.

Furiant
5. 5. 2020 / 17:49:15 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Haven měl svoje mouchy, ale něčím byl prostě magickej! :) A pro mě už bude navždy takovým osobním milníkem mezi normálním divákem seriálů a seriálovým maniakem. ;) Po Havenu už to se mnou šlo z kopce! :D

Přesně! Sice čtvrtá a pátá série byla už slabší (za nejlepší považuju tu třetí), tak stále to byl něčím výjimečnej seriál... no a u mě to šlo z kopce už dřív! :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Tempy
5. 5. 2020 / 18:02:43 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Přesně! Sice čtvrtá a pátá série byla už slabší (za nejlepší považuju tu třetí), tak stále to byl něčím výjimečnej seriál... no a u mě to šlo z kopce už dřív! :D

Myslím si, že dokonce my dva jsme spolu kdysi prvně mluvili právě díky Havenu. ;) :D No tak můj osud byl taky samozřejmě zpečetěn už o pár let dřív na základce u Rexe, ale vybavuju si, že právě v období okolo Havenu jsem se naplno ponořila do u nás nevysílaných seriálů (i když zrovna Haven si na Primě pamatuju) a od tý doby je to jenom horší a horší! :D

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 5. 2020 / 18:05:49 (před 4 roky)
off

Jupiiii, dnes konečně snadné! Jasný Homeland a Jane s Maurou 👍!

Kumla
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 5. 2020 / 18:08:34 (před 4 roky)
off

V prvom dueli jednoznacne Homeland a v druhom neznam ani jedno, hlas dostali Rizzoli & Isles, kedze boli vpravo :)

The Order 1908
Furiant
5. 5. 2020 / 18:22:20 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Myslím si, že dokonce my dva jsme spolu kdysi prvně mluvili právě díky Havenu. ;) :D No tak můj osud byl taky samozřejmě zpečetěn už o pár let dřív na základce u Rexe, ale vybavuju si, že právě v období okolo Havenu jsem se naplno ponořila do u nás nevysílaných seriálů (i když zrovna Haven si na Primě pamatuju) a od tý doby je to jenom horší a horší! :D

Jojo, taky si pamatuju, že jsme si před těmi pár lety díky Havenu na twitteru občas psali. :D Stejně je zajímavé, jak si každej z nás pamatuje ten přelomový seriál... u tebe to bylo Haven, u mě Dexter a hlavně Sanctuary, což byl můj první seriál, kterému jsem tady na SZ založil profil. :D

darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
5. 5. 2020 / 18:28:34 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

...kedze boli vpravo :)

To je zajímavý způsob jak se rozhodnout při hlasování! :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 5. 2020 / 18:31:31 (před 4 roky)
off

Homeland vs Community. Asi si hodím mincí...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 5. 2020 / 18:33:41 (před 4 roky)
off

Tak za mě Homeland a Rizoli and Isles :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
Tempy
5. 5. 2020 / 18:35:15 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Jojo, taky si pamatuju, že jsme si před těmi pár lety díky Havenu na twitteru občas psali. :D Stejně je zajímavé, jak si každej z nás pamatuje ten přelomový seriál... u tebe to bylo Haven, u mě Dexter a hlavně Sanctuary, což byl můj první seriál, kterému jsem tady na SZ založil profil. :D

Tak Dextera zrovna teď dojíždím maratonem a už chápu ten hype, který okolo něj vždy byl. ;) Ale Sanctuary je pro mě bohužel stále nějaká zakletá. :) :( Před nějakou dobou jsem viděla první díl, detailně si to už nepamatuju, ale vím, že jsem docela bojovala se scénářem. :( Ale slibuju, že tomu dám někdy ještě jednu šanci, už kvůli Amandě. ;)

Furiant
5. 5. 2020 / 18:46:53 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak Dextera zrovna teď dojíždím maratonem a už chápu ten hype, který okolo něj vždy byl. ;) Ale Sanctuary je pro mě bohužel stále nějaká zakletá. :) :( Před nějakou dobou jsem viděla první díl, detailně si to už nepamatuju, ale vím, že jsem docela bojovala se scénářem. :( Ale slibuju, že tomu dám někdy ještě jednu šanci, už kvůli Amandě. ;)

Jj, Dexter byl výbornej seriál... až na... no, však uvidíš. ;) :) Jinak jo, Sanctuary není zrovna co se týče scénáře kdoví co, obzvlášť ta první série, ale když se pak víc prozkoumává ten svět, je to podle mě lepší a lepší. A ano, Amanda ♥ :D

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
5. 5. 2020 / 19:57:13 (před 4 roky)
off

H & H. Dnes hlasuji pro seriály, které jsem neviděla, ale zvažuji, že si je přidám, proti seriálům, které jsem, ne úplně dobrovolně ;), občas viděla :D.

Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 5. 2020 / 22:47:49 (před 4 roky)
off

Tak dnes asi poprvé nepostoupí ani jeden z mých koní... :'(

Zima se blíží...
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 5. 2020 / 23:27:23 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Bylo by zajímavé udělat anketu; který seriál vás dostal do závislosti? u mě to byla Heuréka, a potom to zpečetil Fringe
Haven patří do takové mé rané seriálové éry

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 5. 2020 / 23:35:31 (před 4 roky)
off
Pepka napsal(a):

Bylo by zajímavé udělat anketu; který seriál vás dostal do závislosti? u mě to byla Heuréka, a potom to zpečetil Fringe
Haven patří do takové mé rané seriálové éry

To se na tento typ anket moc nehodí, protože každý to má jinak :)) Ale pro Fruika a jeho projekt by to mohlo být zajímavé :))

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 5. 2020 / 12:45:11 (před 4 roky)
off
darbak napsal(a):

To je zajímavý způsob jak se rozhodnout při hlasování! :D

tzv pravidlo pravej ruky :D

The Order 1908
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
6. 5. 2020 / 17:21:13 (před 4 roky)
off
Furiant napsal(a):

Promluvil jsi mi z duše :) Líp bych svoje pocity nevystihl.

Furiant
6. 5. 2020 / 17:36:09 (před 4 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Promluvil jsi mi z duše :) Líp bych svoje pocity nevystihl.

Tak to mě těší, že v tom nejsem sám... :)

A kdybych měl čas, tak si snad dám rewatch toho Haven... třeba někdy :D