Homeland byl jasnej. Ale moje velmi oblíbené Haven proti mým oblíbeným Rizzleskám?! :D No... i když bylo Haven výborně zakončený a při smrti určité postavy jsem si fakt pobrečel, tak mi stále chybí víc...
Tady mi poprvé nevadí, že seriál pro který hlasuju, prohraje :D Dal jsem mu hlas jen proto, že jsem ho sledoval :D
Nééééé, Haven a Rizzlesky proti sobě!! Zlé zlé zlé rozlosování :(. nešlo to promíchat? Protože u první dvojce nehlasuju pro nikoho. Ach jo :(. Koukám, že to nebude den blbec, ale týden blbec :(.
Tak z dnešních jsem neviděla ani jeden zatím, nestíhám, nestíhám! Hlas jde pro Homeland, na který se těším víc. U druhého to bylo delší rozhodování, protože oba seriály mají hodně fanoušků, kteří mě na ně lákají, takže se na oba těším stejně. Nakonec ale u mě vyhrály Rizzolky.
Tak dneska nič, ani jeden som nevidela :D
Furiant napsal(a):
Homeland byl jasnej. Ale moje velmi oblíbené Haven proti mým oblíbeným Rizzleskám?! :D No... i když bylo Haven výborně zakončený a při smrti určité postavy jsem si fakt pobrečel, tak mi stále chybí víc...
Haven měl svoje mouchy, ale něčím byl prostě magickej! :) A pro mě už bude navždy takovým osobním milníkem mezi normálním divákem seriálů a seriálovým maniakem. ;) Po Havenu už to se mnou šlo z kopce! :D
Tempy napsal(a):
Haven měl svoje mouchy, ale něčím byl prostě magickej! :) A pro mě už bude navždy takovým osobním milníkem mezi normálním divákem seriálů a seriálovým maniakem. ;) Po Havenu už to se mnou šlo z kopce! :D
Přesně! Sice čtvrtá a pátá série byla už slabší (za nejlepší považuju tu třetí), tak stále to byl něčím výjimečnej seriál... no a u mě to šlo z kopce už dřív! :D
Furiant napsal(a):
Přesně! Sice čtvrtá a pátá série byla už slabší (za nejlepší považuju tu třetí), tak stále to byl něčím výjimečnej seriál... no a u mě to šlo z kopce už dřív! :D
Myslím si, že dokonce my dva jsme spolu kdysi prvně mluvili právě díky Havenu. ;) :D No tak můj osud byl taky samozřejmě zpečetěn už o pár let dřív na základce u Rexe, ale vybavuju si, že právě v období okolo Havenu jsem se naplno ponořila do u nás nevysílaných seriálů (i když zrovna Haven si na Primě pamatuju) a od tý doby je to jenom horší a horší! :D
Jupiiii, dnes konečně snadné! Jasný Homeland a Jane s Maurou 👍!
V prvom dueli jednoznacne Homeland a v druhom neznam ani jedno, hlas dostali Rizzoli & Isles, kedze boli vpravo :)
Tempy napsal(a):
Myslím si, že dokonce my dva jsme spolu kdysi prvně mluvili právě díky Havenu. ;) :D No tak můj osud byl taky samozřejmě zpečetěn už o pár let dřív na základce u Rexe, ale vybavuju si, že právě v období okolo Havenu jsem se naplno ponořila do u nás nevysílaných seriálů (i když zrovna Haven si na Primě pamatuju) a od tý doby je to jenom horší a horší! :D
Jojo, taky si pamatuju, že jsme si před těmi pár lety díky Havenu na twitteru občas psali. :D Stejně je zajímavé, jak si každej z nás pamatuje ten přelomový seriál... u tebe to bylo Haven, u mě Dexter a hlavně Sanctuary, což byl můj první seriál, kterému jsem tady na SZ založil profil. :D
yuriy napsal(a):
...kedze boli vpravo :)
To je zajímavý způsob jak se rozhodnout při hlasování! :D
Tak za mě Homeland a Rizoli and Isles :)
Furiant napsal(a):
Jojo, taky si pamatuju, že jsme si před těmi pár lety díky Havenu na twitteru občas psali. :D Stejně je zajímavé, jak si každej z nás pamatuje ten přelomový seriál... u tebe to bylo Haven, u mě Dexter a hlavně Sanctuary, což byl můj první seriál, kterému jsem tady na SZ založil profil. :D
Tak Dextera zrovna teď dojíždím maratonem a už chápu ten hype, který okolo něj vždy byl. ;) Ale Sanctuary je pro mě bohužel stále nějaká zakletá. :) :( Před nějakou dobou jsem viděla první díl, detailně si to už nepamatuju, ale vím, že jsem docela bojovala se scénářem. :( Ale slibuju, že tomu dám někdy ještě jednu šanci, už kvůli Amandě. ;)
Tempy napsal(a):
Tak Dextera zrovna teď dojíždím maratonem a už chápu ten hype, který okolo něj vždy byl. ;) Ale Sanctuary je pro mě bohužel stále nějaká zakletá. :) :( Před nějakou dobou jsem viděla první díl, detailně si to už nepamatuju, ale vím, že jsem docela bojovala se scénářem. :( Ale slibuju, že tomu dám někdy ještě jednu šanci, už kvůli Amandě. ;)
Jj, Dexter byl výbornej seriál... až na... no, však uvidíš. ;) :) Jinak jo, Sanctuary není zrovna co se týče scénáře kdoví co, obzvlášť ta první série, ale když se pak víc prozkoumává ten svět, je to podle mě lepší a lepší. A ano, Amanda ♥ :D
H & H. Dnes hlasuji pro seriály, které jsem neviděla, ale zvažuji, že si je přidám, proti seriálům, které jsem, ne úplně dobrovolně ;), občas viděla :D.
Tak dnes asi poprvé nepostoupí ani jeden z mých koní... :'(
Tempy napsal(a):
Bylo by zajímavé udělat anketu; který seriál vás dostal do závislosti? u mě to byla Heuréka, a potom to zpečetil Fringe
Haven patří do takové mé rané seriálové éry
Pepka napsal(a):
Bylo by zajímavé udělat anketu; který seriál vás dostal do závislosti? u mě to byla Heuréka, a potom to zpečetil Fringe
Haven patří do takové mé rané seriálové éry
To se na tento typ anket moc nehodí, protože každý to má jinak :)) Ale pro Fruika a jeho projekt by to mohlo být zajímavé :))
darbak napsal(a):
To je zajímavý způsob jak se rozhodnout při hlasování! :D
tzv pravidlo pravej ruky :D
_karel_ napsal(a):
Promluvil jsi mi z duše :) Líp bych svoje pocity nevystihl.
Tak to mě těší, že v tom nejsem sám... :)
A kdybych měl čas, tak si snad dám rewatch toho Haven... třeba někdy :D