Na netu psali, že to je Black Mirror pro líný lidi, co jim přišlo Black Mirror moc temný, či chytrý.
Tak já už mám zhlédnuto komplet. :) Wow efekt prvního dílu s dalšími epizodami už trochu opadl, ale přesto jsem se docela dobře bavila a těším se na další sérii (snad bude). A ano, u záchodkové scény jsem se smála nahlas. :D
Úplně jsem zapomněla říct, že vítáme Matuush mezi pisálky a přejeme pevné nervy a hodně povedených pilotů! :D
ragelly napsal(a):
Úplně jsem zapomněla říct, že vítáme Matuush mezi pisálky a přejeme pevné nervy a hodně povedených pilotů! :D
Děkuji, děkuji! Už mi nestačí psát pouze komentáře. Navíc mi za to začal Micuda98 hubovat. Prej mám taky přispívat, ať si okusím, jaké to je být kritizována. :D
Matuush napsal(a):
Děkuji, děkuji! Už mi nestačí psát pouze komentáře. Navíc mi za to začal Micuda98 hubovat. Prej mám taky přispívat, ať si okusím, jaké to je být kritizována. :D
Tak tak, kdo není hejtěn, tak není správný SZ redaktor! :D
Bohužel zrovna tady je dneska nějaké podezřelé ticho, a to má jít o jednu z těch očekávaných novinek...
Kurnikšopa mě ty vaše ortely zmátly. Jsem totiž, jak to napsat... nemám moc v oblibě kombinaci "komedie+romantický", ale vy jste mě tak zviklali, že to snad sosnu a zkusím. Dík, teda :D
_karel_ napsal(a):
Kurnikšopa mě ty vaše ortely zmátly. Jsem totiž, jak to napsat... nemám moc v oblibě kombinaci "komedie+romantický", ale vy jste mě tak zviklali, že to snad sosnu a zkusím. Dík, teda :D
Myslím, že zrovna tady je dost fajn, že je to docela oddělený. ;) Tzn. chvíli koukáš na komedii, chvíli na romanťárnu, chvíli na drama, ale celé to společně funguje. :)
Tempy napsal(a):
Tak já už mám zhlédnuto komplet. :) Wow efekt prvního dílu s dalšími epizodami už trochu opadl, ale přesto jsem se docela dobře bavila a těším se na další sérii (snad bude). A ano, u záchodkové scény jsem se smála nahlas. :D
Já taky :D. Připomělo mi to jeden vtip: Pozve si Bůh Adama a Evu k sobě a povídá jim: "Mám pro vás dva dary. Ten první je čůrání ve stoje a.." Adam ho ani nenechá domluvit a začne křičet: "To chci, to chci, to chci!!" Bůh mu tedy nadělí ono močení ve stoje. Adam je nadšený. Běhá od stromu ke stromu, vyčůrává do písku a hlíny obrazce a vůbec si užívá.. Eva se nakloní i Bohu a ptá se: "A co byl ten druhý dar?" "Rozum Evo, rozum".. :D :D. Nathan byl v té scéně fakt jak vystřižený přesně z tohoto vtipu jako :D. Jinak mě pilot bavil nesmírně, takže jdu asi na maraton :D. možná dám zbytek epek ještě dneska :D.