Diskuze k článku Novinka pod lupou: Upload (Amazon)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
5. 5. 2020 / 10:10:22 (před 4 roky)
off

Na netu psali, že to je Black Mirror pro líný lidi, co jim přišlo Black Mirror moc temný, či chytrý.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
5. 5. 2020 / 15:30:29 (před 4 roky)
off

Tak já už mám zhlédnuto komplet. :) Wow efekt prvního dílu s dalšími epizodami už trochu opadl, ale přesto jsem se docela dobře bavila a těším se na další sérii (snad bude). A ano, u záchodkové scény jsem se smála nahlas. :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 5. 2020 / 20:53:00 (před 4 roky)
off

Úplně jsem zapomněla říct, že vítáme Matuush mezi pisálky a přejeme pevné nervy a hodně povedených pilotů! :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
5. 5. 2020 / 23:49:43 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Úplně jsem zapomněla říct, že vítáme Matuush mezi pisálky a přejeme pevné nervy a hodně povedených pilotů! :D

Děkuji, děkuji! Už mi nestačí psát pouze komentáře. Navíc mi za to začal Micuda98 hubovat. Prej mám taky přispívat, ať si okusím, jaké to je být kritizována. :D

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 5. 2020 / 23:51:13 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Děkuji, děkuji! Už mi nestačí psát pouze komentáře. Navíc mi za to začal Micuda98 hubovat. Prej mám taky přispívat, ať si okusím, jaké to je být kritizována. :D

Tak tak, kdo není hejtěn, tak není správný SZ redaktor! :D

Bohužel zrovna tady je dneska nějaké podezřelé ticho, a to má jít o jednu z těch očekávaných novinek...

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2020 / 23:51:44
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
6. 5. 2020 / 17:25:13 (před 4 roky)
off

Kurnikšopa mě ty vaše ortely zmátly. Jsem totiž, jak to napsat... nemám moc v oblibě kombinaci "komedie+romantický", ale vy jste mě tak zviklali, že to snad sosnu a zkusím. Dík, teda :D

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 5. 2020 / 18:51:58 (před 4 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Kurnikšopa mě ty vaše ortely zmátly. Jsem totiž, jak to napsat... nemám moc v oblibě kombinaci "komedie+romantický", ale vy jste mě tak zviklali, že to snad sosnu a zkusím. Dík, teda :D

Myslím, že zrovna tady je dost fajn, že je to docela oddělený. ;) Tzn. chvíli koukáš na komedii, chvíli na romanťárnu, chvíli na drama, ale celé to společně funguje. :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 5. 2020 / 21:44:20 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Tak já už mám zhlédnuto komplet. :) Wow efekt prvního dílu s dalšími epizodami už trochu opadl, ale přesto jsem se docela dobře bavila a těším se na další sérii (snad bude). A ano, u záchodkové scény jsem se smála nahlas. :D

Já taky :D. Připomělo mi to jeden vtip: Pozve si Bůh Adama a Evu k sobě a povídá jim: "Mám pro vás dva dary. Ten první je čůrání ve stoje a.." Adam ho ani nenechá domluvit a začne křičet: "To chci, to chci, to chci!!" Bůh mu tedy nadělí ono močení ve stoje. Adam je nadšený. Běhá od stromu ke stromu, vyčůrává do písku a hlíny obrazce a vůbec si užívá.. Eva se nakloní i Bohu a ptá se: "A co byl ten druhý dar?" "Rozum Evo, rozum".. :D :D. Nathan byl v té scéně fakt jak vystřižený přesně z tohoto vtipu jako :D. Jinak mě pilot bavil nesmírně, takže jdu asi na maraton :D. možná dám zbytek epek ještě dneska :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.