Naštvali by mě s Rookiem! Jinak koukám, že na Velkou pětku nějak moc nekoukám. :D
Tempy napsal(a):
Naštvali by mě s Rookiem! Jinak koukám, že na Velkou pětku nějak moc nekoukám. :D
Taky doufám v prodloužení.
Kolombo napsal(a):
Taky doufám v prodloužení.
Přidávám se :-). K tomu bych ráda ještě prodloužení Stumptown za ABC a Manifest za NBC... jinak už mi to buď prodloužili nebo mě už stihli naštvat zrušením :-).
andromache napsal(a):
Přidávám se :-). K tomu bych ráda ještě prodloužení Stumptown za ABC a Manifest za NBC... jinak už mi to buď prodloužili nebo mě už stihli naštvat zrušením :-).
Ze všech ostatních nerozhodnutých tam mám jenom Family Guy, kde se nebojím o prodloužení, a The Resident, kterému by slušela 4. poslední sezona. Tam mi přijde, že přijít s dalším season-arc konfliktem, který nebude ad absurdum, bude s každou další sezonou těžší a těžší.
Kolombo napsal(a):
Ze všech ostatních nerozhodnutých tam mám jenom Family Guy, kde se nebojím o prodloužení, a The Resident, kterému by slušela 4. poslední sezona. Tam mi přijde, že přijít s dalším season-arc konfliktem, který nebude ad absurdum, bude s každou další sezonou těžší a těžší.
Zrovna Residents sleduju se zpožděním až s dabingem, takže tady by mě asi zrušení moc nemrzelo :-). A místo celosezonního storyarku bych uvítala chaotičtější provoz na pohotovosti (více pacientů, méně Bellova žvanění o penězích na které jsem vysloveně alergická) a možná větší zapojení Conrada do práce.. Přijde mi, že tam toho vlastně moc nedělá, že za ně všechno oddře Pravesh :D.
Já doufám v prodloužení Zoey's Extraordinary Playlist, ale bojím bojím.
Jo a ještě The Baker and the Beauty, tam bych taky byla ráda za pokračování :)
Som zvedavy kedy sa situacia upokoji natalko,aby sa mohli dalej natačat nove epizody serialov. A dokončovat už natočene epizody.
hiro666 napsal(a):
Som zvedavy kedy sa situacia upokoji natalko,aby sa mohli dalej natačat nove epizody serialov. A dokončovat už natočene epizody.
Četla jsem, že to je zatím v nedohlednu. Jsem zvědavá, kdy nám začne podzimní sezóna, jestli vůbec.
ragelly napsal(a):
Četla jsem, že to je zatím v nedohlednu. Jsem zvědavá, kdy nám začne podzimní sezóna, jestli vůbec.
Týjo, podzimní klid bez seriálů :-O? Co bude homo serialzoňákus dělat :-O?
andromache napsal(a):
Týjo, podzimní klid bez seriálů :-O? Co bude homo serialzoňákus dělat :-O?
Možná se to nakonec nějak stihne, a jinak watchlisty máme stejně všichni narvané, tak alespoň bude čas na dohánění restů :D
ragelly napsal(a):
Možná se to nakonec nějak stihne, a jinak watchlisty máme stejně všichni narvané, tak alespoň bude čas na dohánění restů :D
Jo, myslím, že díky koroně budeme mít watchlisty čisté tak jako nikdy před tím ani potom :D :D. A je pravda, že tady vždycky existuje instituce zvaná rewatch oblíbených kousků :D.
andromache napsal(a):
Jo, myslím, že díky koroně budeme mít watchlisty čisté tak jako nikdy před tím ani potom :D :D. A je pravda, že tady vždycky existuje instituce zvaná rewatch oblíbených kousků :D.
U mě by ani desetiletá korona nepomohla :D
ragelly napsal(a):
U mě by ani desetiletá korona nepomohla :D
Jenže ty jsi beznadějný případ, který si do watchlistu strká na maraton patnáctileté veterány :D. Pak to tak dopadá :D.
andromache napsal(a):
Jenže ty jsi beznadějný případ, který si do watchlistu strká na maraton patnáctileté veterány :D. Pak to tak dopadá :D.
Naštěstí to vypadá, že teďka všechno prodlouží :D
ragelly napsal(a):
Naštěstí to vypadá, že teďka všechno prodlouží :D
To doufám.. Ty už toho máš ve watchlistu na sledování beztak dost :D. A já se fakt modlím (k oněm dávným božstvům :D) za toho Rookieho a Stumptown (no a Manifest, ale tam si naděje nedělám)...
Prodigal son je nerozhodnuty? Ajaj, tak snad, budu drzet pesti.
Jinak zjistuji, ze pomalu odchazi jeden dobry serial za druhym, zustavaji ty co nesleduju a toci takove, ktere ani sledovat v umyslu nemam.
Nejspis skoncim u maratonu starych klasik.