Diskuze k článku Kompletní přehled seriálových osudů Velké pětky
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 5. 2020 / 10:17:47 (před 4 roky)
off

Naštvali by mě s Rookiem! Jinak koukám, že na Velkou pětku nějak moc nekoukám. :D

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 5. 2020 / 11:57:37 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Naštvali by mě s Rookiem! Jinak koukám, že na Velkou pětku nějak moc nekoukám. :D

Taky doufám v prodloužení.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 5. 2020 / 16:22:53 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Taky doufám v prodloužení.

Přidávám se :-). K tomu bych ráda ještě prodloužení Stumptown za ABC a Manifest za NBC... jinak už mi to buď prodloužili nebo mě už stihli naštvat zrušením :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 5. 2020 / 17:15:10 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Přidávám se :-). K tomu bych ráda ještě prodloužení Stumptown za ABC a Manifest za NBC... jinak už mi to buď prodloužili nebo mě už stihli naštvat zrušením :-).

Ze všech ostatních nerozhodnutých tam mám jenom Family Guy, kde se nebojím o prodloužení, a The Resident, kterému by slušela 4. poslední sezona. Tam mi přijde, že přijít s dalším season-arc konfliktem, který nebude ad absurdum, bude s každou další sezonou těžší a těžší.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
7. 5. 2020 / 17:25:53 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Ze všech ostatních nerozhodnutých tam mám jenom Family Guy, kde se nebojím o prodloužení, a The Resident, kterému by slušela 4. poslední sezona. Tam mi přijde, že přijít s dalším season-arc konfliktem, který nebude ad absurdum, bude s každou další sezonou těžší a těžší.

Zrovna Residents sleduju se zpožděním až s dabingem, takže tady by mě asi zrušení moc nemrzelo :-). A místo celosezonního storyarku bych uvítala chaotičtější provoz na pohotovosti (více pacientů, méně Bellova žvanění o penězích na které jsem vysloveně alergická) a možná větší zapojení Conrada do práce.. Přijde mi, že tam toho vlastně moc nedělá, že za ně všechno oddře Pravesh :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 5. 2020 / 17:33:13 (před 4 roky)
off

Já doufám v prodloužení Zoey's Extraordinary Playlist, ale bojím bojím.

Jo a ještě The Baker and the Beauty, tam bych taky byla ráda za pokračování :)

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 5. 2020 / 17:34:15
hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 5. 2020 / 17:34:20 (před 4 roky)
off

Som zvedavy kedy sa situacia upokoji natalko,aby sa mohli dalej natačat nove epizody serialov. A dokončovat už natočene epizody.

ragelly
7. 5. 2020 / 17:35:11 (před 4 roky)
off
hiro666 napsal(a):

Som zvedavy kedy sa situacia upokoji natalko,aby sa mohli dalej natačat nove epizody serialov. A dokončovat už natočene epizody.

Četla jsem, že to je zatím v nedohlednu. Jsem zvědavá, kdy nám začne podzimní sezóna, jestli vůbec.

andromache
7. 5. 2020 / 18:03:59 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Četla jsem, že to je zatím v nedohlednu. Jsem zvědavá, kdy nám začne podzimní sezóna, jestli vůbec.

Týjo, podzimní klid bez seriálů :-O? Co bude homo serialzoňákus dělat :-O?

ragelly
7. 5. 2020 / 18:05:42 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Týjo, podzimní klid bez seriálů :-O? Co bude homo serialzoňákus dělat :-O?

Možná se to nakonec nějak stihne, a jinak watchlisty máme stejně všichni narvané, tak alespoň bude čas na dohánění restů :D

andromache
7. 5. 2020 / 18:14:52 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Možná se to nakonec nějak stihne, a jinak watchlisty máme stejně všichni narvané, tak alespoň bude čas na dohánění restů :D

Jo, myslím, že díky koroně budeme mít watchlisty čisté tak jako nikdy před tím ani potom :D :D. A je pravda, že tady vždycky existuje instituce zvaná rewatch oblíbených kousků :D.

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 5. 2020 / 18:15:17
ragelly
7. 5. 2020 / 18:31:19 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo, myslím, že díky koroně budeme mít watchlisty čisté tak jako nikdy před tím ani potom :D :D. A je pravda, že tady vždycky existuje instituce zvaná rewatch oblíbených kousků :D.

U mě by ani desetiletá korona nepomohla :D

andromache
7. 5. 2020 / 18:33:33 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

U mě by ani desetiletá korona nepomohla :D

Jenže ty jsi beznadějný případ, který si do watchlistu strká na maraton patnáctileté veterány :D. Pak to tak dopadá :D.

ragelly
7. 5. 2020 / 18:44:47 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jenže ty jsi beznadějný případ, který si do watchlistu strká na maraton patnáctileté veterány :D. Pak to tak dopadá :D.

Naštěstí to vypadá, že teďka všechno prodlouží :D

andromache
7. 5. 2020 / 18:50:44 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Naštěstí to vypadá, že teďka všechno prodlouží :D

To doufám.. Ty už toho máš ve watchlistu na sledování beztak dost :D. A já se fakt modlím (k oněm dávným božstvům :D) za toho Rookieho a Stumptown (no a Manifest, ale tam si naděje nedělám)...

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 5. 2020 / 05:12:17 (před 4 roky)
off

Prodigal son je nerozhodnuty? Ajaj, tak snad, budu drzet pesti.
Jinak zjistuji, ze pomalu odchazi jeden dobry serial za druhym, zustavaji ty co nesleduju a toci takove, ktere ani sledovat v umyslu nemam.
Nejspis skoncim u maratonu starych klasik.