Já jsem "zaregistroval", ve smyslu dotklo se mě to, jediný přeobsazení, ale tam hrála roli nemoc, takže bylo ze článku předem vyloučeno. Spartacus (Andy Whitfield -> Liam McIntyre). Budiž ti země lehká, Andy :'(
Tohle sem úplně nepatří, ale já jsem byla nemile překvapená přeobsazením prvního představitele detektiva Dana v pilotu Lucifera. Viděla jsem totiž původní pilot a Kevin Alejandro mi tam pak do té role vůbec neseděl (a zvykala jsem si docela dlouho).
Jinak ta Dynastie (stará i nová) byl pěkný holubník :)
Mně jako první vždy napadne Doctor, protože kde jinde se tolik mění hlavní postava ne? :D
Ale já si těch změn často všimla jen dík tomu, že jsem o tom četla. Nejvíc mě však naštvala změna herce v Got - Daaria Naharise. První herce se mi strašně líbil, ten druhý ale vůbec.
Nešlo v Gothame len o zmenu do finále? Aby vyzerala postava staršie? Už si to celkom nepamätám ale zdá sa mi, že Camren Bicondova hrala aj v poslednej sérii
Arkantos napsal(a):
Nešlo v Gothame len o zmenu do finále? Aby vyzerala postava staršie? Už si to celkom nepamätám ale zdá sa mi, že Camren Bicondova hrala aj v poslednej sérii
Šlo. A je to napsané hned pod fotkou. 😉 😀
Mě tady v těch případech napadne vždycky 'Til Death a to jejich katastrofální přeobsazování dcery hlavního dua. V kombinaci se zcela nahodilým vysílacím plánem, kdy se míchaly dohromady v různých sezónách díly z 2., 3. i 4. série, z toho nakonec byl solidní guláš.
Litocha napsal(a):
Tohle sem úplně nepatří, ale já jsem byla nemile překvapená přeobsazením prvního představitele detektiva Dana v pilotu Lucifera. Viděla jsem totiž původní pilot a Kevin Alejandro mi tam pak do té role vůbec neseděl (a zvykala jsem si docela dlouho)
Naprosto souhlasím.
Jinak zajímavý článek, většinu postav a seriálů neznám, někde se výměna podle fotek i dost povedla.
Nelíbilo se mi přeobsazení pro postavy Daario Naharis (Game of Thrones) a Capheus (Sense8). Naopak třeba výměny postavy Jamese (True Blood) nebo Robina Hooda (Once Upon a Time) dopadly dobře - a to přestože jsem fanoušek Toma Ellise ;-)
Tak GoT mě napadlo jako první..
Jinak jsem si vzpomněla na přeobsazení Elizabeth Weir ve Stargate - ve finále 7. série SG-1 ji hrála Jessica Steen, od 8. série a pak v Atlantis Torri Higginson.
Jsem fanouškem Báječných a bohatých... takže tam se přeobsazuje dost často... Například po 20ti letech přeobsadili Ridge - hlavní mužskou postavu. Což se přiznám, mi až tak nevadilo... Ale před cca 3mi lety přeobsadili Hope a na tu novou si stále nemůžu zvyknout. Původní Hope - Kim Matula - dostala roli v LA to Vegas a nová Hope - Annika Noelle neumí hrát a je strašně unilá... Ale co jí sleduji na insta/fcb tak je to milá a vtipná žena... Jen to prostě není Hope .-D Ale asi si zvyknu... Jen to chce ještě pár let xDDD