Diskuze k článku Postavy, které se dočkaly přeobsazení
Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 5. 2020 / 14:34:00 (před 4 roky)
off

Já jsem "zaregistroval", ve smyslu dotklo se mě to, jediný přeobsazení, ale tam hrála roli nemoc, takže bylo ze článku předem vyloučeno. Spartacus (Andy Whitfield -> Liam McIntyre). Budiž ti země lehká, Andy :'(

Zima se blíží...
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 5. 2020 / 14:34:14
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
22. 5. 2020 / 15:15:11 (před 4 roky)
off

Tohle sem úplně nepatří, ale já jsem byla nemile překvapená přeobsazením prvního představitele detektiva Dana v pilotu Lucifera. Viděla jsem totiž původní pilot a Kevin Alejandro mi tam pak do té role vůbec neseděl (a zvykala jsem si docela dlouho).

Jinak ta Dynastie (stará i nová) byl pěkný holubník :)

vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 5. 2020 / 16:54:57 (před 4 roky)
off

Mně jako první vždy napadne Doctor, protože kde jinde se tolik mění hlavní postava ne? :D

Ale já si těch změn často všimla jen dík tomu, že jsem o tom četla. Nejvíc mě však naštvala změna herce v Got - Daaria Naharise. První herce se mi strašně líbil, ten druhý ale vůbec.

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
22. 5. 2020 / 18:50:14 (před 4 roky)
off

Nešlo v Gothame len o zmenu do finále? Aby vyzerala postava staršie? Už si to celkom nepamätám ale zdá sa mi, že Camren Bicondova hrala aj v poslednej sérii

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
22. 5. 2020 / 19:01:16 (před 4 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Nešlo v Gothame len o zmenu do finále? Aby vyzerala postava staršie? Už si to celkom nepamätám ale zdá sa mi, že Camren Bicondova hrala aj v poslednej sérii

Šlo. A je to napsané hned pod fotkou. 😉 😀

Maslord
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
22. 5. 2020 / 21:13:23 (před 4 roky)
off

That 70's Show
Lisa Robin Kelly -> Christina Moore

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 5. 2020 / 21:28:51 (před 4 roky)
off

Mě tady v těch případech napadne vždycky 'Til Death a to jejich katastrofální přeobsazování dcery hlavního dua. V kombinaci se zcela nahodilým vysílacím plánem, kdy se míchaly dohromady v různých sezónách díly z 2., 3. i 4. série, z toho nakonec byl solidní guláš.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
22. 5. 2020 / 21:40:58 (před 4 roky)
off
Litocha napsal(a):

Tohle sem úplně nepatří, ale já jsem byla nemile překvapená přeobsazením prvního představitele detektiva Dana v pilotu Lucifera. Viděla jsem totiž původní pilot a Kevin Alejandro mi tam pak do té role vůbec neseděl (a zvykala jsem si docela dlouho)

Naprosto souhlasím.

Jinak zajímavý článek, většinu postav a seriálů neznám, někde se výměna podle fotek i dost povedla.
Nelíbilo se mi přeobsazení pro postavy Daario Naharis (Game of Thrones) a Capheus (Sense8). Naopak třeba výměny postavy Jamese (True Blood) nebo Robina Hooda (Once Upon a Time) dopadly dobře - a to přestože jsem fanoušek Toma Ellise ;-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 5. 2020 / 17:35:58 (před 4 roky)
off

Tak GoT mě napadlo jako první..

Jinak jsem si vzpomněla na přeobsazení Elizabeth Weir ve Stargate - ve finále 7. série SG-1 ji hrála Jessica Steen, od 8. série a pak v Atlantis Torri Higginson.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
LadyBarbara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
26. 5. 2020 / 20:18:32 (před 4 roky)
off

Mě jako první napadl Red Dwarf - Kryton a Kochanská :)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 5. 2020 / 14:44:28 (před 4 roky)
off

Jsem fanouškem Báječných a bohatých... takže tam se přeobsazuje dost často... Například po 20ti letech přeobsadili Ridge - hlavní mužskou postavu. Což se přiznám, mi až tak nevadilo... Ale před cca 3mi lety přeobsadili Hope a na tu novou si stále nemůžu zvyknout. Původní Hope - Kim Matula - dostala roli v LA to Vegas a nová Hope - Annika Noelle neumí hrát a je strašně unilá... Ale co jí sleduji na insta/fcb tak je to milá a vtipná žena... Jen to prostě není Hope .-D Ale asi si zvyknu... Jen to chce ještě pár let xDDD