Yes 🤩
super😍 do 5. řady vkládám velký naděje. Snad se povede a 6. série bude za odměnu.
Takže anketu "Který ukončený seriál máte nejraději?" vyhrá seriál, ktorý nebude ukončený ? 😂
yuriy napsal(a):
Takže anketu "Který ukončený seriál máte nejraději?" vyhrá seriál, ktorý nebude ukončený ? 😂
Tak nejako, ale oficialne este predlzeny nie je.(a stale ani nemusi byt)
Skvělá zpráva! :-)
Super :)
yuriy napsal(a):
Přesně to mi teď jelo hlavou, případné prodloužení bude fajn, ale teda to vítězství nad Annalise mu nedaruju =D
Tak to je super 😂 ale ako mám s čistým svedomím hlasovať v ankete za neho? 😂
Tahle zpráva přišla sakra ve špatnou dobu :'D Je mi jasný, že to spojení s anketou budu slýchat ještě hodně dlouho :D Ale nebojte, příští téma už bude bulletproof! I když kdo ví, co tam zase najdete :'D
ragelly napsal(a):
Tahle zpráva přišla sakra ve špatnou dobu :'D Je mi jasný, že to spojení s anketou budu slýchat ještě hodně dlouho :D Ale nebojte, příští téma už bude bulletproof! I když kdo ví, co tam zase najdete :'D
Dúfajme že nebudeš 😂 teda ja za Lucifera hlasovať nebudem,kedže to vyzerá že bude ďalšia séria bude a nebolo by to fér 😉 ale kedže to nieje isté, tak som na vážkach 🤗
Presne kvôli tomuto som Luciferovi nedala ani jeden hlas v anketách aj keď ten seriál milujem, ale príde mi nefér za neho hlasovať proti seriálom, ktoré reálne ukončené sú. Ako moje dalšie milované HTGAWM :D
Každopádne je to super správa, ak by Lucifer pokračoval aj 6 sériou :)
Já se tak moc těšila na 7.6. kdy oznámili premiéru 5 serie. A teď ve watchlistu vidím,že premiéra je neznámo kdy. Je to frustrujíci. Jinak doufám že se 5 série povede,popřípadě i ta šestá.
Byl v době začátku ankety seriál oficiálně ukončený? Byl. Tak co furt řešíte?
Nevada napsal(a):
Byl v době začátku ankety seriál oficiálně ukončený? Byl. Tak co furt řešíte?
Ukončený nebyl, když poslední série ještě nevyšla... Bylo jen oznámeno, že série co vyjde jako další bude závěrečná, teď se řeší, že asi nebude...
A.R.G.U.S. napsal(a):
Ukončený nebyl, když poslední série ještě nevyšla... Bylo jen oznámeno, že série co vyjde jako další bude závěrečná, teď se řeší, že asi nebude...
Oficiálně ukončený byl, protože Netflix dlouho dopředu oznámil, že nadcházející série bude závěrečná. S takovou by ve výběru nemohli být třeba ani Agenti.
Nevada napsal(a):
Oficiálně ukončený byl, protože Netflix dlouho dopředu oznámil, že nadcházející série bude závěrečná. S takovou by ve výběru nemohli být třeba ani Agenti.
Však jo, takových seriálů, který ještě neměli odvysílanou oznámenou závěrečnou sérii tam bylo víc...
Van Helsing, Vikings, Shameless, Blindspot (tam teď se závěrečná série začala vysílat), The 100 to samý a i Murder skončilo nedávno...
A to je pak blbý, když nevíš, zda ta poslední série bude kvalitní ukončení nebo to bude ukončený špatně, protože i seriály, které měli osud oznámený dostatečně dopředu mají neuspokojivé konce....
ragelly napsal(a):
Klik napsal(a):
teda ja za Lucifera hlasovať nebudem,kedže to vyzerá že bude ďalšia séria bude a nebolo by to fér 😉 ale kedže to nieje isté, tak som na vážkach 🤗
To je praveze dovod preco za neho hlasovat, absolutne sa to hodi k Lucyho povahe 😊
yuriy napsal(a):
To je praveze dovod preco za neho hlasovat, absolutne sa to hodi k Lucyho povahe 😊
Anketa je: Ktorý ukončení seriál máte najradšej 😂 tak ako keď nieje ešte ukončení seriál, tak som zmätená btw: dufam že v druhá anketa bude ešte lepšia, túto si užívam 🤗 normálne som minule pozerala či mám všetko odhlasované pri seriáloch čo pozerám 😂