Diskuze k článku Tom Ellis má smlouvu, pokračování Lucifera je na dosah
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 5. 2020 / 18:21:27 (před 4 roky)
on
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 5. 2020 / 18:24:09 (před 4 roky)
off

super😍 do 5. řady vkládám velký naděje. Snad se povede a 6. série bude za odměnu.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
29. 5. 2020 / 18:24:46 (před 4 roky)
off

Takže anketu "Který ukončený seriál máte nejraději?" vyhrá seriál, ktorý nebude ukončený ? 😂

The Order 1908
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 5. 2020 / 18:34:32 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Takže anketu "Který ukončený seriál máte nejraději?" vyhrá seriál, ktorý nebude ukončený ? 😂

Tak nejako, ale oficialne este predlzeny nie je.(a stale ani nemusi byt)

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
29. 5. 2020 / 19:41:53 (před 4 roky)
off

Skvělá zpráva! :-)

Marvio
Jenniss
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 5. 2020 / 19:54:57 (před 4 roky)
off

Super :)

•• I know, you know, that I'm not telling the truth. I know, you know, they just don't have any proof. Embrace the deception, learn how to bend. Your worst inhibitions, tend to psych you out in the end.••
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
29. 5. 2020 / 21:35:14 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

Přesně to mi teď jelo hlavou, případné prodloužení bude fajn, ale teda to vítězství nad Annalise mu nedaruju =D

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 5. 2020 / 22:38:14 (před 4 roky)
off

Tak to je super 😂 ale ako mám s čistým svedomím hlasovať v ankete za neho? 😂

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 5. 2020 / 22:38:48
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 5. 2020 / 22:42:30 (před 4 roky)
on

Tahle zpráva přišla sakra ve špatnou dobu :'D Je mi jasný, že to spojení s anketou budu slýchat ještě hodně dlouho :D Ale nebojte, příští téma už bude bulletproof! I když kdo ví, co tam zase najdete :'D

Klik
29. 5. 2020 / 23:05:46 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tahle zpráva přišla sakra ve špatnou dobu :'D Je mi jasný, že to spojení s anketou budu slýchat ještě hodně dlouho :D Ale nebojte, příští téma už bude bulletproof! I když kdo ví, co tam zase najdete :'D

Dúfajme že nebudeš 😂 teda ja za Lucifera hlasovať nebudem,kedže to vyzerá že bude ďalšia séria bude a nebolo by to fér 😉 ale kedže to nieje isté, tak som na vážkach 🤗

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 5. 2020 / 23:10:44
Angelina
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 5. 2020 / 11:35:21 (před 4 roky)
off

Presne kvôli tomuto som Luciferovi nedala ani jeden hlas v anketách aj keď ten seriál milujem, ale príde mi nefér za neho hlasovať proti seriálom, ktoré reálne ukončené sú. Ako moje dalšie milované HTGAWM :D
Každopádne je to super správa, ak by Lucifer pokračoval aj 6 sériou :)

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 5. 2020 / 11:35:33
MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 5. 2020 / 14:09:30 (před 4 roky)
off

Já se tak moc těšila na 7.6. kdy oznámili premiéru 5 serie. A teď ve watchlistu vidím,že premiéra je neznámo kdy. Je to frustrujíci. Jinak doufám že se 5 série povede,popřípadě i ta šestá.

Nevada
30. 5. 2020 / 14:45:43 (před 4 roky)
off

Byl v době začátku ankety seriál oficiálně ukončený? Byl. Tak co furt řešíte?

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
30. 5. 2020 / 16:30:36 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Byl v době začátku ankety seriál oficiálně ukončený? Byl. Tak co furt řešíte?

Ukončený nebyl, když poslední série ještě nevyšla... Bylo jen oznámeno, že série co vyjde jako další bude závěrečná, teď se řeší, že asi nebude...

Nevada
30. 5. 2020 / 20:31:31 (před 4 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Ukončený nebyl, když poslední série ještě nevyšla... Bylo jen oznámeno, že série co vyjde jako další bude závěrečná, teď se řeší, že asi nebude...

Oficiálně ukončený byl, protože Netflix dlouho dopředu oznámil, že nadcházející série bude závěrečná. S takovou by ve výběru nemohli být třeba ani Agenti.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
30. 5. 2020 / 20:40:48 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Oficiálně ukončený byl, protože Netflix dlouho dopředu oznámil, že nadcházející série bude závěrečná. S takovou by ve výběru nemohli být třeba ani Agenti.

Však jo, takových seriálů, který ještě neměli odvysílanou oznámenou závěrečnou sérii tam bylo víc...
Van Helsing, Vikings, Shameless, Blindspot (tam teď se závěrečná série začala vysílat), The 100 to samý a i Murder skončilo nedávno...
A to je pak blbý, když nevíš, zda ta poslední série bude kvalitní ukončení nebo to bude ukončený špatně, protože i seriály, které měli osud oznámený dostatečně dopředu mají neuspokojivé konce....

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
30. 5. 2020 / 21:32:15 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Klik napsal(a):

teda ja za Lucifera hlasovať nebudem,kedže to vyzerá že bude ďalšia séria bude a nebolo by to fér 😉 ale kedže to nieje isté, tak som na vážkach 🤗

To je praveze dovod preco za neho hlasovat, absolutne sa to hodi k Lucyho povahe 😊

The Order 1908
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 5. 2020 / 15:54:43
Klik
30. 5. 2020 / 22:34:22 (před 4 roky)
off
yuriy napsal(a):

To je praveze dovod preco za neho hlasovat, absolutne sa to hodi k Lucyho povahe 😊

Anketa je: Ktorý ukončení seriál máte najradšej 😂 tak ako keď nieje ešte ukončení seriál, tak som zmätená btw: dufam že v druhá anketa bude ešte lepšia, túto si užívam 🤗 normálne som minule pozerala či mám všetko odhlasované pri seriáloch čo pozerám 😂

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 5. 2020 / 22:34:45