Jen opravím Wynonnu Earp - stihlo se natočit 6 epizod, než byla produkce přerušena kvůli koronaviru, takže 4. série ještě připravená není. Zdroj (4. odstavec)
Vidět to takhle komplet napsaný... Jsem zvědavá kdy se svých oblíbenců nakonec dočkám:(
Gabik.029 napsal(a):
Jen opravím Wynonnu Earp - stihlo se natočit 6 epizod, než byla produkce přerušena kvůli koronaviru, takže 4. série ještě připravená není. Zdroj (4. odstavec)
Škoda, doufala jsem že WE bude.
... že by konečně léto, kdy nebudu smrdět doma u televize, ale venku a v posilovně? ... néééé ...
Gabik.029 napsal(a):
Opravím, děkuju :)
foruska napsal(a):
Vidět to takhle komplet napsaný... Jsem zvědavá kdy se svých oblíbenců nakonec dočkám:(
A to je jen léto, asi nikdo ani nechce vidět hlavní sezónu 🙈
Díky moc ragelly za tohle shrnutí!! Je to super dostat takovýhle přehled rovnou pod nos, i když ne ve všech případech úplně potěšil. :D ;)
Matuush napsal(a):
Díky moc ragelly za tohle shrnutí!! Je to super dostat takovýhle přehled rovnou pod nos, i když ne ve všech případech úplně potěšil. :D ;)
Není zač, já bych ho sama asi dohromady nedala, ale soudruzi z TV Line práci odvedli za mě :D
ragelly napsal(a):
Není zač, já bych ho sama asi dohromady nedala, ale soudruzi z TV Line práci odvedli za mě :D
Čest soudruhům a čest tobě za převedení sem. Stejně bych to musela někdy v budoucnu po kusech googlit a sem chodím každý den :)
A 31. července se vrací The Umbrella Academy. ;)
Blod and Treasure: https://www.edna.cz/blood-and-treasure/novinky/pokracovani-blood-treasure-by-melo-mit-premieru-behem-tohoto-leta/... Tak jak teda :D?
Každopádně první řada poběží v létě na Primě
fabec1222 napsal(a):
Blod and Treasure: https://www.edna.cz/blood-and-treasure/novinky/pokracovani-blood-treasure-by-melo-mit-premieru-behem-tohoto-leta/... Tak jak teda :D?
Každopádně první řada poběží v létě na Primě
Kelly Kahl (CBS Entertainment President) napsal(a):
“We have many options, you’ve seen how we’ve been able to be nimble over the last few weeks. We have a lot of options at our disposal and since the merger, we’ve got even more options, so whenever we can get our shows together, leading up to that, we’re not going to be airing a test pattern on any nights. We’re keeping our options open.”
Citace k seriálu z 20. března. Takže nejspíš ani oni neví. Ale s velkou pravděpodobností to použijí jako výplň na podzim, kdy jim toho bude docela dost chybět.
Jediný seriál, pri ktorom mi budú chýbať nové epizódy, je letná oddychovka Younger.. Ostatné buď nesledujem alebo ak aj hej, tak mi nevadí, že na nové epky budem čakať dlhšie.