Diskuze k článku Na co koukat v létě? Na resty a reprízy.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
9. 6. 2020 / 15:17:13 (před 4 roky)
off

Jen opravím Wynonnu Earp - stihlo se natočit 6 epizod, než byla produkce přerušena kvůli koronaviru, takže 4. série ještě připravená není. Zdroj (4. odstavec)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 6. 2020 / 15:25:51 (před 4 roky)
off

Vidět to takhle komplet napsaný... Jsem zvědavá kdy se svých oblíbenců nakonec dočkám:(

kája14
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
9. 6. 2020 / 16:00:43 (před 4 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Jen opravím Wynonnu Earp - stihlo se natočit 6 epizod, než byla produkce přerušena kvůli koronaviru, takže 4. série ještě připravená není. Zdroj (4. odstavec)

Škoda, doufala jsem že WE bude.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 6. 2020 / 16:08:24 (před 4 roky)
off

... že by konečně léto, kdy nebudu smrdět doma u televize, ale venku a v posilovně? ... néééé ...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 6. 2020 / 16:26:07 (před 4 roky)
on
Gabik.029 napsal(a):

Opravím, děkuju :)

foruska napsal(a):

Vidět to takhle komplet napsaný... Jsem zvědavá kdy se svých oblíbenců nakonec dočkám:(

A to je jen léto, asi nikdo ani nechce vidět hlavní sezónu 🙈

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
9. 6. 2020 / 17:03:42 (před 4 roky)
off

Díky moc ragelly za tohle shrnutí!! Je to super dostat takovýhle přehled rovnou pod nos, i když ne ve všech případech úplně potěšil. :D ;)

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 6. 2020 / 17:06:50 (před 4 roky)
on
Matuush napsal(a):

Díky moc ragelly za tohle shrnutí!! Je to super dostat takovýhle přehled rovnou pod nos, i když ne ve všech případech úplně potěšil. :D ;)

Není zač, já bych ho sama asi dohromady nedala, ale soudruzi z TV Line práci odvedli za mě :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
9. 6. 2020 / 17:11:57 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Není zač, já bych ho sama asi dohromady nedala, ale soudruzi z TV Line práci odvedli za mě :D

Čest soudruhům a čest tobě za převedení sem. Stejně bych to musela někdy v budoucnu po kusech googlit a sem chodím každý den :)

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
9. 6. 2020 / 18:47:06 (před 4 roky)
off
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
9. 6. 2020 / 19:01:26 (před 4 roky)
off

Blod and Treasure: https://www.edna.cz/blood-and-treasure/novinky/pokracovani-blood-treasure-by-melo-mit-premieru-behem-tohoto-leta/... Tak jak teda :D?

Každopádně první řada poběží v létě na Primě

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
9. 6. 2020 / 20:21:46 (před 4 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Blod and Treasure: https://www.edna.cz/blood-and-treasure/novinky/pokracovani-blood-treasure-by-melo-mit-premieru-behem-tohoto-leta/... Tak jak teda :D?

Každopádně první řada poběží v létě na Primě
Kelly Kahl (CBS Entertainment President) napsal(a):

“We have many options, you’ve seen how we’ve been able to be nimble over the last few weeks. We have a lot of options at our disposal and since the merger, we’ve got even more options, so whenever we can get our shows together, leading up to that, we’re not going to be airing a test pattern on any nights. We’re keeping our options open.”

Citace k seriálu z 20. března. Takže nejspíš ani oni neví. Ale s velkou pravděpodobností to použijí jako výplň na podzim, kdy jim toho bude docela dost chybět.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 6. 2020 / 20:22:21
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 6. 2020 / 22:13:22 (před 4 roky)
off

Jediný seriál, pri ktorom mi budú chýbať nové epizódy, je letná oddychovka Younger.. Ostatné buď nesledujem alebo ak aj hej, tak mi nevadí, že na nové epky budem čakať dlhšie.

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
12. 6. 2020 / 12:07:43 (před 4 roky)
off

Je hrozný, že budu muset čekat na svoje oblíbené seriály, ale epidemie holt postihla všechno. Aspoň budu moct dohánět všechny resty.