Katka The Hero napsal(a):
A to je český žebříček?
Americký. Nějaký Češi při rozhodování o popularitě a následném prodlužování jsou zanedbatelní.
Ještě by bylo dobré zmínit, co z akvizice není na českém Netflixu. Napřed Grey’s, nebo Legacies (ty jsou na HBO)
Je to zaujímavé, aj keď trochu bojujem s tým, aká je výpovedná hodnota pre nás.. Aj keď veľa zo spomenutých bolo isto aj na našom netflixe, takže až na tých pár seriálov, ktoré neboli, je to ok :-)
Za seba musím napísať, že keď vidím nejaký seriál v TOP 10, tak ho nejdem hneď sledovať, ale keď ho tam vidím už pár dní po sebe (či týždeň) a nemám čo pozerať, tak občas sa nechám strhnúť prúdom 😅
Plus ešte mi napadlo, že by bolo zaujímavé porovnať rebríček pre Slovensko / Česko s týmto americkým, že ako veľmi by sa líšil 🤔
Ale pochybujem, že boli aj na Slovensku takí ľudia, ktorí sa veľmi nudili a zapisovali to 😂
Fruiko napsal(a):
Americký. Nějaký Češi při rozhodování o popularitě a následném prodlužování jsou zanedbatelní.
To je jasný. Já jenom jestli to náhodou nedělal někdo od nás :-) Říkala jsem si, že mi to moc nesedí na to, co jsem vídala.
Katka The Hero napsal(a):
To je jasný. Já jenom jestli to náhodou nedělal někdo od nás :-) Říkala jsem si, že mi to moc nesedí na to, co jsem vídala.
Já si v jednu chvíli říkal, že bych se do toho pustil. V ten okamžik mi to přestali zobrazovat a měl jsem top 10 jen u filmů. Teď už to tam zase mám, tak se třeba hecnu.