Diskuze k článku 100 dní poté – Netflix a jeho TOP 10
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 6. 2020 / 16:37:52 (před 4 roky)
off

A to je český žebříček?

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 6. 2020 / 17:32:08 (před 4 roky)
off
Katka The Hero napsal(a):

A to je český žebříček?

Americký. Nějaký Češi při rozhodování o popularitě a následném prodlužování jsou zanedbatelní.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
10. 6. 2020 / 19:44:38 (před 4 roky)
off

Ještě by bylo dobré zmínit, co z akvizice není na českém Netflixu. Napřed Grey’s, nebo Legacies (ty jsou na HBO)

Bored now...
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 6. 2020 / 22:09:50 (před 4 roky)
off

Je to zaujímavé, aj keď trochu bojujem s tým, aká je výpovedná hodnota pre nás.. Aj keď veľa zo spomenutých bolo isto aj na našom netflixe, takže až na tých pár seriálov, ktoré neboli, je to ok :-)

Za seba musím napísať, že keď vidím nejaký seriál v TOP 10, tak ho nejdem hneď sledovať, ale keď ho tam vidím už pár dní po sebe (či týždeň) a nemám čo pozerať, tak občas sa nechám strhnúť prúdom 😅

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 6. 2020 / 22:11:43 (před 4 roky)
off

Plus ešte mi napadlo, že by bolo zaujímavé porovnať rebríček pre Slovensko / Česko s týmto americkým, že ako veľmi by sa líšil 🤔
Ale pochybujem, že boli aj na Slovensku takí ľudia, ktorí sa veľmi nudili a zapisovali to 😂

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 6. 2020 / 17:21:10 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Americký. Nějaký Češi při rozhodování o popularitě a následném prodlužování jsou zanedbatelní.

To je jasný. Já jenom jestli to náhodou nedělal někdo od nás :-) Říkala jsem si, že mi to moc nesedí na to, co jsem vídala.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 6. 2020 / 17:38:14 (před 4 roky)
off
Katka The Hero napsal(a):

To je jasný. Já jenom jestli to náhodou nedělal někdo od nás :-) Říkala jsem si, že mi to moc nesedí na to, co jsem vídala.

Já si v jednu chvíli říkal, že bych se do toho pustil. V ten okamžik mi to přestali zobrazovat a měl jsem top 10 jen u filmů. Teď už to tam zase mám, tak se třeba hecnu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.