Tady jsem neváhala ani minutu, samozřejmě Ajťáci.
Jak šlo minulé kolo mimo mě, tak dneska dilema mezi Cold Case, Barrym a Under the Dome... Hm hm hm.... Ale asi půjde můj hlas Cold Case kvůli Tracie Thoms a Najaře....
A tak to já se dneska nechytám vůbec :D Neviděla jsem ani jedno a v budoucnu se chystám jen na Flashe a Under the Dome. Hlas dostává Flash, protože těšing.
- hlasování na Facebooku
Maličko jsem váhala, zda se nepřiklonit ke Cold case, ale IT crowd je prostě srdcovka.
Cold Case, keď som bola mladšia tak som ten seriál milovala, neviem či v 12 rokoch to bolo normálne 😄
paliv232 napsal(a):
Tady jsem neváhala ani minutu, samozřejmě Ajťáci.
Mala som to rovnako, aj keď Cold Case mám veľmi rada, ale nedalo sa ináč :)
Klik napsal(a):
Cold Case, keď som bola mladšia tak som ten seriál milovala, neviem či v 12 rokoch to bolo normálne 😄
Ja som v 9 pozerala Akty X, takže si myslím, že pozerať v 12 Cold Case je úplne v poriadku 😄
phoboska napsal(a):
Ja som v 9 pozerala Akty X, takže si myslím, že pozerať v 12 Cold Case je úplne v poriadku 😄
Ano, ta naše devadesátková generace (jakože vyrůstající v devadesátkách) je celá taková nějaká divná :D.
andromache napsal(a):
Ano, ta naše devadesátková generace (jakože vyrůstající v devadesátkách) je celá taková nějaká divná :D.
Tiež si sa tajne v noci zakrádala do obývačky a pozerala Akty X a to aj napriek zákazu? 😂
Noo, tak tady jsem viděla jen Flashe a Comeback... Tudíž hlas jde na Flash, jelikož Comeback jsem koukala jen proto, že koukala rodinka, ale zas tak vtipný mi to nepřišlo.
Jinak z ostatních seriálů mám v merku Pod kupolí, to si myslím, že by se mi mohlo líbit. Tak snad někdy v daleké budoucnosti se k tomu dostanu :D
Moje drahá polovička pracuje v IT a dokud jsem jí Ajťáky neukázal, vůbec je neznala. Vše jsme pak dohnali za víkend a dodneška mi říká, že to u nich vypadá velmi podobně. Takže můj hlas je jasný :)
phoboska napsal(a):
Tiež si sa tajne v noci zakrádala do obývačky a pozerala Akty X a to aj napriek zákazu? 😂
Viděla jsem pár dílů, když byla mamka na noční a babička už spala :D. Ale popravdě řečeno, na rozdíl od kámošky mě Akta X nikdy nijak zvlášť neuchvátila :D.
andromache napsal(a):
Viděla jsem pár dílů, když byla mamka na noční a babička už spala :D. Ale popravdě řečeno, na rozdíl od kámošky mě Akta X nikdy nijak zvlášť neuchvátila :D.
Si divná :D
phoboska napsal(a):
Si divná :D
A to víš až teď :D?
andromache napsal(a):
A to víš až teď :D?
Ja to viem dávno, len som ťa informovala, že môj názor sa nezmenil :D
Tak dnes jsem nemohla než IT crowd, aneb seriál ve kterém je nejbrilantnější odchod postavy ze seriálu :D
Tak tady jde hlas The Flash .
Comeback jsem také viděla, ale zase tak mě to nebralo.
phoboska napsal(a):
Ja to viem dávno, len som ťa informovala, že môj názor sa nezmenil :D
Už jsem se chtěla divit, že by sis všimla až teď :D.
AislinK napsal(a):
Noo, tak tady jsem viděla jen Flashe a Comeback... Tudíž hlas jde na Flash, jelikož Comeback jsem koukala jen proto, že koukala rodinka, ale zas tak vtipný mi to nepřišlo.
Jinak z ostatních seriálů mám v merku Pod kupolí, to si myslím, že by se mi mohlo líbit. Tak snad někdy v daleké budoucnosti se k tomu dostanu :D
Pokud se rozhodneš pro kupoli tak jen první dvě série. Ale vidím že nezmiňuješ IT Crowd. To je geniální klasika vhodné i pro ne IT lidi. :D
migilko napsal(a):
Pokud se rozhodneš pro kupoli tak jen první dvě série. Ale vidím že nezmiňuješ IT Crowd. To je geniální klasika vhodné i pro ne IT lidi. :D
Noo, já když něco začnu sledovat, tak i když se to změní, s prominutím, v totální sra*ku, mám nutkavou potřebu dokoukat do konce. :D
IT Crowd nevím, jestli na svůj pomyslný seznam přidám, už takhle mi přijde celkem nekonečný (ten můj seznam) a tolika sitcomům zase neholduji.
phoboska napsal(a):
andromache
Já jsem se takhle dívala se starším bráchou, dokud mi jednou neřekl, že je to podle skutečnosti a od té doby jsem o tom seriálu nechtěla ani slyšet :D Myslím, že to dokonce bylo při strašně děsivém (aspoň pro mě) dílu s takovými vražednými "světluškami" nebo co to bylo (pamatuju si nějakou lesní chatu a ty světlušky byly taková zelená světýlka).
IrmaVep napsal(a):
andromache
Já jsem se takhle dívala se starším bráchou, dokud mi jednou neřekl, že je to podle skutečnosti a od té doby jsem o tom seriálu nechtěla ani slyšet :D Myslím, že to dokonce bylo při strašně děsivém (aspoň pro mě) dílu s takovými vražednými "světluškami" nebo co to bylo (pamatuju si nějakou lesní chatu a ty světlušky byly taková zelená světýlka).
Já jsem vážně ráda, že jsem jedináček, věříš :D?
andromache napsal(a):
Já jsem vážně ráda, že jsem jedináček, věříš :D?
:D Ale jo, věřím ti... Jenže to bych taky nechtěla. Já jsem i navzdory takovým incidentům ráda, že mám sourozence :)
IrmaVep napsal(a):
:D Ale jo, věřím ti... Jenže to bych taky nechtěla. Já jsem i navzdory takovým incidentům ráda, že mám sourozence :)
Jako jo, na jednu stranu na některé věci člověk není sám, ale co tak poslouchám ty historky a incidenty, tak jsem spíš fakt ráda za to jedináčkovství :D. Asi bych svého sourozence dřív nebo později zabila :D.
IrmaVep napsal(a):
andromache
To myslíš tie světlušky, ktoré obalili človeka a vycucli z neho život? Pokiaľ si ostala vo svetle, tak bolo všetko ok, ale keď si bola v tme, tak ťa obalili a amen tma 😏
phoboska napsal(a):
To myslíš tie světlušky, ktoré obalili človeka a vycucli z neho život? Pokiaľ si ostala vo svetle, tak bolo všetko ok, ale keď si bola v tme, tak ťa obalili a amen tma 😏
Jo! To bude ono, s tím světelem/tmou... Náhodou nevíš, který to byl díl? Ráda bych je po letech vyzvala na souboj ;D
andromache napsal(a):
... Asi bych svého sourozence dřív nebo později zabila :D.
Jo, tak tomuhle bez pochyb věřím :D
IrmaVep napsal(a):
Jo! To bude ono, s tím světelem/tmou... Náhodou nevíš, který to byl díl? Ráda bych je po letech vyzvala na souboj ;D
To si sa veľmi ďaleko nedostala, keďže je to diel 1x20, tu na SZ je ako 1x19 ;)
phoboska napsal(a):
To si sa veľmi ďaleko nedostala, keďže je to diel 1x20, tu na SZ je ako 1x19 ;)
Ha, super, díky! Hele, já nevím, je klidně možné, že jsem se opravdu dál nedostala. Ale i mně to přijde divné, že bych neviděla ani jednu dvě série :D Možná si ten zásek spojuju s tímhle dílem jen proto, že na mě tak zapůsobil.
IrmaVep napsal(a):
Jo, tak tomuhle bez pochyb věřím :D
Chápu.. Moje pověst mě předchází :D :D :D.
IrmaVep napsal(a):
Ha, super, díky! Hele, já nevím, je klidně možné, že jsem se opravdu dál nedostala. Ale i mně to přijde divné, že bych neviděla ani jednu dvě série :D Možná si ten zásek spojuju s tímhle dílem jen proto, že na mě tak zapůsobil.
Tak keď bol tvoj brat taký úžasný a povedal ti, že je to podľa skutočnej udalosti, tak by som sa ani nečudovala, že si sa zasekla. Btw, treba všetko napraviť a dopozerať to ;)
moj favorit je Under the Dome (King je proste naj), Cold Case mam tiez rad, pozeral som to sice hrozne davno, ale urcite niekedy zopakujem cely serial :) a Flasha som zatial nedopozeral poslednu seriu, lebo je to nejako stale to iste, pre mna to uz straca proste dych :)
andromache napsal(a):
Jo naše generace žila v super době, kdy se k nám dostali klasiky z osmdesátých let a zároveň naplno běželi ty z devadesátých. Pamatuji si, že jsem ve věku kolem deseti let viděl všechno možné od Star Wars, obou dílů Terminátora, všechny tři díly Vetřelce a samozřejmě všechny akční filmy, které si jen dokážeš představit. Z těch seriálů kromě Akta-X si pamatuji třeba ještě Krajní meze. Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)
spike napsal(a):
Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)
V tomhle s tebou bez výhrad souhlasím :D. Dnešní děcka takovou odolnost vůbec nemají a spíš je všichni chtějí kdoví proč chránit...
Cold Case i IT crowd jsou mé oblíbené a Flash jakbysmet, jen Pod kopulí mě nezaujalo. Hlas ale dávám Comebacku, chtěla jsem aspoň jeden dát českému a tomuhle s klidným svědomím můžu.
spike napsal(a):
Jo naše generace žila v super době, kdy se k nám dostali klasiky z osmdesátých let a zároveň naplno běželi ty z devadesátých. Pamatuji si, že jsem ve věku kolem deseti let viděl všechno možné od Star Wars, obou dílů Terminátora, všechny tři díly Vetřelce a samozřejmě všechny akční filmy, které si jen dokážeš představit. Z těch seriálů kromě Akta-X si pamatuji třeba ještě Krajní meze. Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)
Souhlas :D