Diskuze k článku Anketa: Král lidu (nominace 8)
paliv232
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
28. 6. 2020 / 17:06:13 (před 4 roky)
off

Tady jsem neváhala ani minutu, samozřejmě Ajťáci.

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
28. 6. 2020 / 17:07:03 (před 4 roky)
off

Jak šlo minulé kolo mimo mě, tak dneska dilema mezi Cold Case, Barrym a Under the Dome... Hm hm hm.... Ale asi půjde můj hlas Cold Case kvůli Tracie Thoms a Najaře....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
28. 6. 2020 / 17:10:41 (před 4 roky)
off

A tak to já se dneska nechytám vůbec :D Neviděla jsem ani jedno a v budoucnu se chystám jen na Flashe a Under the Dome. Hlas dostává Flash, protože těšing.

- hlasování na Facebooku

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 6. 2020 / 17:11:41
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
28. 6. 2020 / 17:15:35 (před 4 roky)
off

Maličko jsem váhala, zda se nepřiklonit ke Cold case, ale IT crowd je prostě srdcovka.

Bored now...
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
28. 6. 2020 / 17:16:36 (před 4 roky)
off

Cold Case, keď som bola mladšia tak som ten seriál milovala, neviem či v 12 rokoch to bolo normálne 😄

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 6. 2020 / 17:18:01 (před 4 roky)
off

Jasný Comeback, až mě překvapilo jak moc má hlasů.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
28. 6. 2020 / 17:21:25 (před 4 roky)
off
paliv232 napsal(a):

Tady jsem neváhala ani minutu, samozřejmě Ajťáci.

Mala som to rovnako, aj keď Cold Case mám veľmi rada, ale nedalo sa ináč :)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
28. 6. 2020 / 17:22:41 (před 4 roky)
off
Klik napsal(a):

Cold Case, keď som bola mladšia tak som ten seriál milovala, neviem či v 12 rokoch to bolo normálne 😄

Ja som v 9 pozerala Akty X, takže si myslím, že pozerať v 12 Cold Case je úplne v poriadku 😄

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
28. 6. 2020 / 17:29:16 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja som v 9 pozerala Akty X, takže si myslím, že pozerať v 12 Cold Case je úplne v poriadku 😄

Ano, ta naše devadesátková generace (jakože vyrůstající v devadesátkách) je celá taková nějaká divná :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
28. 6. 2020 / 17:43:40 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano, ta naše devadesátková generace (jakože vyrůstající v devadesátkách) je celá taková nějaká divná :D.

Tiež si sa tajne v noci zakrádala do obývačky a pozerala Akty X a to aj napriek zákazu? 😂

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 6. 2020 / 18:40:23 (před 4 roky)
off

Noo, tak tady jsem viděla jen Flashe a Comeback... Tudíž hlas jde na Flash, jelikož Comeback jsem koukala jen proto, že koukala rodinka, ale zas tak vtipný mi to nepřišlo.

Jinak z ostatních seriálů mám v merku Pod kupolí, to si myslím, že by se mi mohlo líbit. Tak snad někdy v daleké budoucnosti se k tomu dostanu :D

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 6. 2020 / 18:42:53 (před 4 roky)
off

Moje drahá polovička pracuje v IT a dokud jsem jí Ajťáky neukázal, vůbec je neznala. Vše jsme pak dohnali za víkend a dodneška mi říká, že to u nich vypadá velmi podobně. Takže můj hlas je jasný :)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
andromache
28. 6. 2020 / 18:58:14 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Tiež si sa tajne v noci zakrádala do obývačky a pozerala Akty X a to aj napriek zákazu? 😂

Viděla jsem pár dílů, když byla mamka na noční a babička už spala :D. Ale popravdě řečeno, na rozdíl od kámošky mě Akta X nikdy nijak zvlášť neuchvátila :D.

Nyx
28. 6. 2020 / 18:59:58 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Viděla jsem pár dílů, když byla mamka na noční a babička už spala :D. Ale popravdě řečeno, na rozdíl od kámošky mě Akta X nikdy nijak zvlášť neuchvátila :D.

Si divná :D

andromache
28. 6. 2020 / 19:23:07 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Si divná :D

A to víš až teď :D?

Nyx
28. 6. 2020 / 19:33:18 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A to víš až teď :D?

Ja to viem dávno, len som ťa informovala, že môj názor sa nezmenil :D

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 6. 2020 / 20:10:37 (před 4 roky)
off

Tak dnes jsem nemohla než IT crowd, aneb seriál ve kterém je nejbrilantnější odchod postavy ze seriálu :D

For crying out loud!
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
28. 6. 2020 / 20:13:04 (před 4 roky)
off

Tak tady jde hlas The Flash .

Comeback jsem také viděla, ale zase tak mě to nebralo.

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
28. 6. 2020 / 20:30:14 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja to viem dávno, len som ťa informovala, že môj názor sa nezmenil :D

Už jsem se chtěla divit, že by sis všimla až teď :D.

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 6. 2020 / 20:36:10 (před 4 roky)
off
AislinK napsal(a):

Noo, tak tady jsem viděla jen Flashe a Comeback... Tudíž hlas jde na Flash, jelikož Comeback jsem koukala jen proto, že koukala rodinka, ale zas tak vtipný mi to nepřišlo.

Jinak z ostatních seriálů mám v merku Pod kupolí, to si myslím, že by se mi mohlo líbit. Tak snad někdy v daleké budoucnosti se k tomu dostanu :D

Pokud se rozhodneš pro kupoli tak jen první dvě série. Ale vidím že nezmiňuješ IT Crowd. To je geniální klasika vhodné i pro ne IT lidi. :D

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
28. 6. 2020 / 20:44:06 (před 4 roky)
off

Aaach, tak to je jasný hlas pro Cold Case!

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 6. 2020 / 20:47:26 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

Pokud se rozhodneš pro kupoli tak jen první dvě série. Ale vidím že nezmiňuješ IT Crowd. To je geniální klasika vhodné i pro ne IT lidi. :D

Noo, já když něco začnu sledovat, tak i když se to změní, s prominutím, v totální sra*ku, mám nutkavou potřebu dokoukat do konce. :D

IT Crowd nevím, jestli na svůj pomyslný seznam přidám, už takhle mi přijde celkem nekonečný (ten můj seznam) a tolika sitcomům zase neholduji.

IrmaVep
28. 6. 2020 / 20:51:03 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

andromache
Já jsem se takhle dívala se starším bráchou, dokud mi jednou neřekl, že je to podle skutečnosti a od té doby jsem o tom seriálu nechtěla ani slyšet :D Myslím, že to dokonce bylo při strašně děsivém (aspoň pro mě) dílu s takovými vražednými "světluškami" nebo co to bylo (pamatuju si nějakou lesní chatu a ty světlušky byly taková zelená světýlka).

andromache
28. 6. 2020 / 20:52:24 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

andromache
Já jsem se takhle dívala se starším bráchou, dokud mi jednou neřekl, že je to podle skutečnosti a od té doby jsem o tom seriálu nechtěla ani slyšet :D Myslím, že to dokonce bylo při strašně děsivém (aspoň pro mě) dílu s takovými vražednými "světluškami" nebo co to bylo (pamatuju si nějakou lesní chatu a ty světlušky byly taková zelená světýlka).

Já jsem vážně ráda, že jsem jedináček, věříš :D?

IrmaVep
28. 6. 2020 / 20:56:03 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já jsem vážně ráda, že jsem jedináček, věříš :D?

:D Ale jo, věřím ti... Jenže to bych taky nechtěla. Já jsem i navzdory takovým incidentům ráda, že mám sourozence :)

andromache
28. 6. 2020 / 20:58:40 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

:D Ale jo, věřím ti... Jenže to bych taky nechtěla. Já jsem i navzdory takovým incidentům ráda, že mám sourozence :)

Jako jo, na jednu stranu na některé věci člověk není sám, ale co tak poslouchám ty historky a incidenty, tak jsem spíš fakt ráda za to jedináčkovství :D. Asi bych svého sourozence dřív nebo později zabila :D.

Nyx
28. 6. 2020 / 21:41:05 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

andromache

To myslíš tie světlušky, ktoré obalili človeka a vycucli z neho život? Pokiaľ si ostala vo svetle, tak bolo všetko ok, ale keď si bola v tme, tak ťa obalili a amen tma 😏

IrmaVep
28. 6. 2020 / 22:11:04 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To myslíš tie světlušky, ktoré obalili človeka a vycucli z neho život? Pokiaľ si ostala vo svetle, tak bolo všetko ok, ale keď si bola v tme, tak ťa obalili a amen tma 😏

Jo! To bude ono, s tím světelem/tmou... Náhodou nevíš, který to byl díl? Ráda bych je po letech vyzvala na souboj ;D

IrmaVep
28. 6. 2020 / 22:12:35 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

... Asi bych svého sourozence dřív nebo později zabila :D.

Jo, tak tomuhle bez pochyb věřím :D

Nyx
28. 6. 2020 / 22:20:50 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Jo! To bude ono, s tím světelem/tmou... Náhodou nevíš, který to byl díl? Ráda bych je po letech vyzvala na souboj ;D

To si sa veľmi ďaleko nedostala, keďže je to diel 1x20, tu na SZ je ako 1x19 ;)

IrmaVep
28. 6. 2020 / 23:04:21 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To si sa veľmi ďaleko nedostala, keďže je to diel 1x20, tu na SZ je ako 1x19 ;)

Ha, super, díky! Hele, já nevím, je klidně možné, že jsem se opravdu dál nedostala. Ale i mně to přijde divné, že bych neviděla ani jednu dvě série :D Možná si ten zásek spojuju s tímhle dílem jen proto, že na mě tak zapůsobil.

andromache
28. 6. 2020 / 23:06:18 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Jo, tak tomuhle bez pochyb věřím :D

Chápu.. Moje pověst mě předchází :D :D :D.

Nyx
28. 6. 2020 / 23:10:07 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Ha, super, díky! Hele, já nevím, je klidně možné, že jsem se opravdu dál nedostala. Ale i mně to přijde divné, že bych neviděla ani jednu dvě série :D Možná si ten zásek spojuju s tímhle dílem jen proto, že na mě tak zapůsobil.

Tak keď bol tvoj brat taký úžasný a povedal ti, že je to podľa skutočnej udalosti, tak by som sa ani nečudovala, že si sa zasekla. Btw, treba všetko napraviť a dopozerať to ;)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 6. 2020 / 23:48:52 (před 4 roky)
off

moj favorit je Under the Dome (King je proste naj), Cold Case mam tiez rad, pozeral som to sice hrozne davno, ale urcite niekedy zopakujem cely serial :) a Flasha som zatial nedopozeral poslednu seriu, lebo je to nejako stale to iste, pre mna to uz straca proste dych :)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 6. 2020 / 00:34:10 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo naše generace žila v super době, kdy se k nám dostali klasiky z osmdesátých let a zároveň naplno běželi ty z devadesátých. Pamatuji si, že jsem ve věku kolem deseti let viděl všechno možné od Star Wars, obou dílů Terminátora, všechny tři díly Vetřelce a samozřejmě všechny akční filmy, které si jen dokážeš představit. Z těch seriálů kromě Akta-X si pamatuji třeba ještě Krajní meze. Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)

spike
andromache
29. 6. 2020 / 00:39:51 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)

V tomhle s tebou bez výhrad souhlasím :D. Dnešní děcka takovou odolnost vůbec nemají a spíš je všichni chtějí kdoví proč chránit...

janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 6. 2020 / 01:48:41 (před 4 roky)
off

Cold Case i  IT crowd jsou mé oblíbené a Flash jakbysmet, jen Pod kopulí mě nezaujalo. Hlas ale dávám Comebacku, chtěla jsem aspoň jeden dát českému a tomuhle s klidným svědomím můžu.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
29. 6. 2020 / 16:45:38 (před 4 roky)
off
spike napsal(a):

Jo naše generace žila v super době, kdy se k nám dostali klasiky z osmdesátých let a zároveň naplno běželi ty z devadesátých. Pamatuji si, že jsem ve věku kolem deseti let viděl všechno možné od Star Wars, obou dílů Terminátora, všechny tři díly Vetřelce a samozřejmě všechny akční filmy, které si jen dokážeš představit. Z těch seriálů kromě Akta-X si pamatuji třeba ještě Krajní meze. Osobně si myslím, že jsme byli hodně odolní a podobnou kvalitní kulturní výbavu nám dnešní děcka mohou závidět. :-)

Souhlas :D

For crying out loud!