Tak dneska to bude hodně napínavé. Mám trošku obavy, že Gossipka asi nemá šanci 🙈 Viděla jsem CSI, Smallville, Chernobyl i Gossipku a na Lucíka se samozřejmě chystám, až jednou teda konečně skončí :D Všechny viděné se mi líbily, ale Smallville patří k srdcovkám, takže můj hlas jde k němu.
- hlasování na facebooku
Šmarjápano, na Lucifera asi budu brzy alergická jenom kvůli těm anketám! A to ho i víceméně sleduju a líbí se mi 😁
No tak já dneska CSI Las Vegas, to mě bavilo moc.
No, tak tohle je pro mě zatím nejhorší pětice, nejradši bych tu těch hlasů rozdala několik. :D Ale nakonec teda Smallville, protože nostalgie. :)
Dilema Smallville alebo Lucifer? Smallville alebo Lucifeeer? Nostalgia ma chytá pri Smallville, tak asi dneska pôjde hlas jemu, sorry Lucifer 😊
Jejda, to je dilema.
Zatím pro mě po delší době nejtěžší rozhodování. Kromě Černobylu mám zkouknuté vše. Teď už jde jen o sympatie a sílu seriálu.
Gossip Girl a Smallville jsou moje lásky a nostalgie. CSI je moje srdcovka také. Lucifer, tak o tom žádná.
Takže co teď? Smallville i CSI mám v mé top 10.
No nakonec jde můj hlas CSI. Cítím, že bude potřebovat trochu podporu.
Co mi to děláte? :D Kromě CSI jsem viděla vše. Tož vylučovací metoda. GG jsem viděla komplet, někdy mě bavila více, někdy méně. Rozhodně nejde o srdcovou záležitost a tak jde z kola ven.
Smallville jeden z prvních seriálů, který jsem kdy viděla. Aneb stejná vlna jako Buffy, Charmed, Roswell... Tom Welling byl tehdy můj Bůh! :D Ještě teď si pamatuju jeho obří plakát nad mou postelí a jak jsem mu každý večer přála dobrou noc. :DD
Chernobyl ten mi způsobil pár nočních můr. :D Ještě teď si pamatuju, jak jsem koukala v noci na díl, který končí tím, jak jdou s baterkami dolů do zatopené částky a baterky jim chcípnou, načež se mi zdálo, že jsem tam v té tmě já. :D Každopádně je to skvělý seriál, který v člověku rozhodně zanechá dlouhodobý dojem.
No a Lucifer to je má momentální láska. Miluju ten seriál.
Každopádně, musím dát hlas Smallville, jelikož ten miluju dodnes a jednou za čas se na nějaký ten dílek vždy s chutí znovu podívám.
Toto je snad první nominační kolo, kde vede (zatím) můj favorit :D
Do toho, Luci! <3
IrmaVep napsal(a):
Šmarjápano, na Lucifera asi budu brzy alergická jenom kvůli těm anketám! A to ho i víceméně sleduju a líbí se mi 😁
No tak já dneska CSI Las Vegas, to mě bavilo moc.
... dneska take pro CSI, to byla srdcovka.
Tak dneska vylučovací metodou Lucík :-). V podstatě je to jediný seriál, který dokoukám do konce (u CSI jsem se zasekla ani nevím kde a těžko budu dávat hlas Smallville, když jsem viděla tu a tam pár epek v televizi.. GG jde totálně mimo můj žánr a Chernobyl mě děsí, takže ani nevím, jestli se na něj někdy podívám :D).
🎵 Somebody saaaaaaave meeee 🎵 🦸
Smallville a Lucifer v jednom kole? To nemdobre.
Matuush napsal(a):
🎵 Somebody saaaaaaave meeee 🎵 🦸
V mém případě: Somebody foooorce me to watch all ten seasons of this show :D.
No teda, to bylo dilema. Smallville, CSI, Lucík. Tak posledně jsem pro Lucíka hlasovala v každém kole, kde byl ve výběru a CSI mám opravdu moc ráda, ale Smallville je prostě Smallville, tak prostě tentokrát dostal přednost :)
Díky za připomenutí. Superdrbna byla taková nenáročná a občas i (nechtěně) vtipná oddychovka a asi jediná soapka, kterou jsem vydržela sledovat. A protože Lucík je v pohodě, přihodila jsem na hromádku GG.
Luciiiiiifeeeeer, nieje o čom proste !! :D
andromache napsal(a):
V mém případě: Somebody foooorce me to watch all ten seasons of this show :D.
Trochu motivace? Dostaneš zlatého bludišťáka, když to dokoukáš. Ač bludišťák bude jen bonus, páč ta satisfakce z dobře naloženého času sledováním tohoto kultovního seriálu by měla jako motivace stačit. :D
Zasa ťažké rozhodovanie medzi Smallville a Luciferom, ale Smallville je u mňa v srdci zakorenený hlbšie (viď aj môj avatar) takže Superman
AislinK napsal(a):
Trochu motivace? Dostaneš zlatého bludišťáka, když to dokoukáš. Ač bludišťák bude jen bonus, páč ta satisfakce z dobře naloženého času sledováním tohoto kultovního seriálu by měla jako motivace stačit. :D
No nevím s tím zlatým bludišťákem :D. Ale jestli si někdy vyčistím watchlist (ha ha ha :D), tak si to možná maratonem i dám :). Nebo jestli mi zruší Supergirl :D.
Dnes u mě opět vyhrála nostalgie, takže Smallville.
PS: Děsí mě představa, že by se proti sobě třeba v dalším kole objevili kultovky jako Stargate, Gilmorova děvčata, Angel nebo Star Trek: Nová generace.
Byly doby, kdy jsem docela žrala Gossip girl a těším se na novou řadu Lucifera, ale Chernobyl je jeden z nejkvalitnějších seriálů, co jsem kdy viděla. Špičkový scénář,extraliga hereckých výkonů... Tentokrát není co řešit.
paliv232 napsal(a):
Byly doby, kdy jsem docela žrala Gossip girl a těším se na novou řadu Lucifera, ale Chernobyl je jeden z nejkvalitnějších seriálů, co jsem kdy viděla. Špičkový scénář,extraliga hereckých výkonů... Tentokrát není co řešit.
Dala jsem ho ze stejného důvodu. ;) Taky mám v pětici své oblíbence, ale Černobyl byl prostě ve všech směrech vyšší liga. :)
Tempy napsal(a):
Dala jsem ho ze stejného důvodu. ;) Taky mám v pětici své oblíbence, ale Černobyl byl prostě ve všech směrech vyšší liga. :)
Přesně! :)
Ach, ta pekelná adorace :-)
Ja milujem Lucifera nadovšetko, ale.v tejto konkurencii mu nemôžem dať hlas a popravde ani by nemal vyhrať. Černobyl je holt najkvalitnejší zo všetkých menovaných seriálov. Plus má pridanú hodnotu, história.