Diskuze k článku Anketa: Král lidu (nominace 13)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 7. 2020 / 13:07:49 (před 4 roky)
on

Tak dneska to bude hodně napínavé. Mám trošku obavy, že Gossipka asi nemá šanci 🙈 Viděla jsem CSI, Smallville, Chernobyl i Gossipku a na Lucíka se samozřejmě chystám, až jednou teda konečně skončí :D Všechny viděné se mi líbily, ale Smallville patří k srdcovkám, takže můj hlas jde k němu.

- hlasování na facebooku

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 7. 2020 / 13:20:57 (před 4 roky)
off

Šmarjápano, na Lucifera asi budu brzy alergická jenom kvůli těm anketám! A to ho i víceméně sleduju a líbí se mi 😁
No tak já dneska CSI Las Vegas, to mě bavilo moc.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
3. 7. 2020 / 13:31:56 (před 4 roky)
on

No, tak tohle je pro mě zatím nejhorší pětice, nejradši bych tu těch hlasů rozdala několik. :D Ale nakonec teda Smallville, protože nostalgie. :)

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 7. 2020 / 14:11:05 (před 4 roky)
off

Dilema Smallville alebo Lucifer? Smallville alebo Lucifeeer? Nostalgia ma chytá pri Smallville, tak asi dneska pôjde hlas jemu, sorry Lucifer 😊

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2020 / 14:11:16
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 7. 2020 / 14:20:58 (před 4 roky)
off

Jejda, to je dilema.

Zatím pro mě po delší době nejtěžší rozhodování. Kromě Černobylu mám zkouknuté vše. Teď už jde jen o sympatie a sílu seriálu.

Gossip Girl a Smallville jsou moje lásky a nostalgie. CSI je moje srdcovka také. Lucifer, tak o tom žádná.

Takže co teď? Smallville i CSI mám v mé top 10.

No nakonec jde můj hlas CSI. Cítím, že bude potřebovat trochu podporu.

"It's a beautiful day to save lives.”
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 7. 2020 / 14:59:26 (před 4 roky)
off

Co mi to děláte? :D Kromě CSI jsem viděla vše. Tož vylučovací metoda. GG jsem viděla komplet, někdy mě bavila více, někdy méně. Rozhodně nejde o srdcovou záležitost a tak jde z kola ven.

Smallville jeden z prvních seriálů, který jsem kdy viděla. Aneb stejná vlna jako Buffy, Charmed, Roswell... Tom Welling byl tehdy můj Bůh! :D Ještě teď si pamatuju jeho obří plakát nad mou postelí a jak jsem mu každý večer přála dobrou noc. :DD

Chernobyl ten mi způsobil pár nočních můr. :D Ještě teď si pamatuju, jak jsem koukala v noci na díl, který končí tím, jak jdou s baterkami dolů do zatopené částky a baterky jim chcípnou, načež se mi zdálo, že jsem tam v té tmě já. :D Každopádně je to skvělý seriál, který v člověku rozhodně zanechá dlouhodobý dojem.

No a Lucifer to je má momentální láska. Miluju ten seriál.

Každopádně, musím dát hlas Smallville, jelikož ten miluju dodnes a jednou za čas se na nějaký ten dílek vždy s chutí znovu podívám.

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 7. 2020 / 15:25:08 (před 4 roky)
off

Toto je snad první nominační kolo, kde vede (zatím) můj favorit :D
Do toho, Luci! <3

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 7. 2020 / 15:35:47 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Šmarjápano, na Lucifera asi budu brzy alergická jenom kvůli těm anketám! A to ho i víceméně sleduju a líbí se mi 😁
No tak já dneska CSI Las Vegas, to mě bavilo moc.

... dneska take pro CSI, to byla srdcovka.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 7. 2020 / 16:46:31 (před 4 roky)
on

Tak dneska vylučovací metodou Lucík :-). V podstatě je to jediný seriál, který dokoukám do konce (u CSI jsem se zasekla ani nevím kde a těžko budu dávat hlas Smallville, když jsem viděla tu a tam pár epek v televizi.. GG jde totálně mimo můj žánr a Chernobyl mě děsí, takže ani nevím, jestli se na něj někdy podívám :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
3. 7. 2020 / 17:53:55 (před 4 roky)
off

🎵 Somebody saaaaaaave meeee 🎵 🦸

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 7. 2020 / 17:56:55 (před 4 roky)
off

Smallville a Lucifer v jednom kole? To nemdobre.

andromache
3. 7. 2020 / 19:00:52 (před 4 roky)
on
Matuush napsal(a):

🎵 Somebody saaaaaaave meeee 🎵 🦸

V mém případě: Somebody foooorce me to watch all ten seasons of this show :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 7. 2020 / 19:55:12 (před 4 roky)
off

No teda, to bylo dilema. Smallville, CSI, Lucík. Tak posledně jsem pro Lucíka hlasovala v každém kole, kde byl ve výběru a CSI mám opravdu moc ráda, ale Smallville je prostě Smallville, tak prostě tentokrát dostal přednost :)

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
3. 7. 2020 / 20:03:38 (před 4 roky)
off

Díky za připomenutí. Superdrbna byla taková nenáročná a občas i (nechtěně) vtipná oddychovka a asi jediná soapka, kterou jsem vydržela sledovat. A protože Lucík je v pohodě, přihodila jsem na hromádku GG.

LucinkaZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
3. 7. 2020 / 20:17:29 (před 4 roky)
on

Luciiiiiifeeeeer, nieje o čom proste !! :D

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 7. 2020 / 20:31:09 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

V mém případě: Somebody foooorce me to watch all ten seasons of this show :D.

Trochu motivace? Dostaneš zlatého bludišťáka, když to dokoukáš. Ač bludišťák bude jen bonus, páč ta satisfakce z dobře naloženého času sledováním tohoto kultovního seriálu by měla jako motivace stačit. :D

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 7. 2020 / 20:45:29 (před 4 roky)
off

Zasa ťažké rozhodovanie medzi Smallville a Luciferom, ale Smallville je u mňa v srdci zakorenený hlbšie (viď aj môj avatar) takže Superman

andromache
3. 7. 2020 / 21:00:22 (před 4 roky)
on
AislinK napsal(a):

Trochu motivace? Dostaneš zlatého bludišťáka, když to dokoukáš. Ač bludišťák bude jen bonus, páč ta satisfakce z dobře naloženého času sledováním tohoto kultovního seriálu by měla jako motivace stačit. :D

No nevím s tím zlatým bludišťákem :D. Ale jestli si někdy vyčistím watchlist (ha ha ha :D), tak si to možná maratonem i dám :). Nebo jestli mi zruší Supergirl :D.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 7. 2020 / 22:08:40 (před 4 roky)
off

Dnes u mě opět vyhrála nostalgie, takže Smallville.
PS: Děsí mě představa, že by se proti sobě třeba v dalším kole objevili kultovky jako Stargate, Gilmorova děvčata, Angel nebo Star Trek: Nová generace.

spike
paliv232
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
3. 7. 2020 / 23:38:13 (před 4 roky)
off

Byly doby, kdy jsem docela žrala Gossip girl a těším se na novou řadu Lucifera, ale Chernobyl je jeden z nejkvalitnějších seriálů, co jsem kdy viděla. Špičkový scénář,extraliga hereckých výkonů... Tentokrát není co řešit.

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
3. 7. 2020 / 23:43:37 (před 4 roky)
off
paliv232 napsal(a):

Byly doby, kdy jsem docela žrala Gossip girl a těším se na novou řadu Lucifera, ale Chernobyl je jeden z nejkvalitnějších seriálů, co jsem kdy viděla. Špičkový scénář,extraliga hereckých výkonů... Tentokrát není co řešit.

Dala jsem ho ze stejného důvodu. ;) Taky mám v pětici své oblíbence, ale Černobyl byl prostě ve všech směrech vyšší liga. :)

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 7. 2020 / 00:03:46 (před 4 roky)
off

Lucík môj hlas nepotrebuje, tak ide Černobyľu 😎

The Order 1908
paliv232
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 7. 2020 / 00:35:36 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Dala jsem ho ze stejného důvodu. ;) Taky mám v pětici své oblíbence, ale Černobyl byl prostě ve všech směrech vyšší liga. :)

Přesně! :)

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 7. 2020 / 00:36:10
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
4. 7. 2020 / 07:48:53 (před 4 roky)
off

Ach, ta pekelná adorace :-)

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 7. 2020 / 22:38:38 (před 4 roky)
off

Ja milujem Lucifera nadovšetko, ale.v tejto konkurencii mu nemôžem dať hlas a popravde ani by nemal vyhrať. Černobyl je holt najkvalitnejší zo všetkých menovaných seriálov. Plus má pridanú hodnotu, história.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)