... neměla by se tím pádem celá anketa "posunout" o jedno místo? ;-)
Škoda, že tu anketu nemůžeme dělat každý rok.. že by vítěz pak dostal ještě jednu řadu jako v tomto případě 😄
Já pořád říkám, že tam měly být seriály ukončené tak před dvěma lety a jakože opravdu ukonečné :D.
Taky bych ho odebral...
Kdepak. Vždyť je pořád ukončený! }:‑)
Nevada napsal(a):
Kdepak. Vždyť je pořád ukončený! }:‑)
Yeah sure :D. Víme jak to dopadá, když se dělají tyhle závěry :D.
no konečně,nemužu se dočkat
Ou! já se celou dobu připravovala na to, že až dokončím pátou sérii, že to bude konec, tak jsem si to nechávala po kouskách a dokončila pátou sérii až dnes. A teď se dozvídám, že bude ještě šestá série?
Očividně jsem si zmateně vyložila, že když se dotočil seriál, že už tohle bude konec, takže pro mě příjemné překvapení, protože i když většina otázek byla vyřešena, stále mě zajímá, co se stalo s Danem, myslela jsem si, že byl bodnut Azraelovým nožem a tím pádem nešel ani do nebe ani do pekla, ale jak jsem viděla, jak se náš oblíbený zloděj dostal z pekla, tak možná Lucifer pomůže duším dostat se z pocitu viny, aby je dostal do nebe? Uvidíme, ale aspoň vím, že se mi zodpoví tahle otázka. A taky chci epizodu, kdy se Ella dozví, kdo je doopravdy Lucifer a Amenediel a že v realitě potkala Boha. Každopádně proč to dávají až na rok 2022, jak to mám jako vydržet?!