Diskuze k článku Lucifer pošesté! Oficiálně a naposledy
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 6. 2020 / 10:43:49 (před 4 roky)
off
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 6. 2020 / 10:48:00 (před 4 roky)
off

... neměla by se tím pádem celá anketa "posunout" o jedno místo? ;-)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 6. 2020 / 11:26:42 (před 4 roky)
off

Škoda, že tu anketu nemůžeme dělat každý rok.. že by vítěz pak dostal ještě jednu řadu jako v tomto případě 😄

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 6. 2020 / 13:33:38 (před 4 roky)
off

Já pořád říkám, že tam měly být seriály ukončené tak před dvěma lety a jakože opravdu ukonečné :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
filmmovier
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 6. 2020 / 16:03:31 (před 4 roky)
off

Co takhle ho diskvalifikovat z ankety? :D

Tomáš Mysliveček
Undertaker4
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 6. 2020 / 20:55:45 (před 4 roky)
off

Taky bych ho odebral...

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 6. 2020 / 06:17:04 (před 4 roky)
off

Kdepak. Vždyť je pořád ukončený! }:‑)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 6. 2020 / 14:36:14 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Kdepak. Vždyť je pořád ukončený! }:‑)

Yeah sure :D. Víme jak to dopadá, když se dělají tyhle závěry :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
stekna
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 6. 2020 / 01:31:39 (před 4 roky)
off

no konečně,nemužu se dočkat

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 6. 2021 / 22:58:14 (před 3 roky)
off

Ou! já se celou dobu připravovala na to, že až dokončím pátou sérii, že to bude konec, tak jsem si to nechávala po kouskách a dokončila pátou sérii až dnes. A teď se dozvídám, že bude ještě šestá série?
Očividně jsem si zmateně vyložila, že když se dotočil seriál, že už tohle bude konec, takže pro mě příjemné překvapení, protože i když většina otázek byla vyřešena, stále mě zajímá, co se stalo s Danem, myslela jsem si, že byl bodnut Azraelovým nožem a tím pádem nešel ani do nebe ani do pekla, ale jak jsem viděla, jak se náš oblíbený zloděj dostal z pekla, tak možná Lucifer pomůže duším dostat se z pocitu viny, aby je dostal do nebe? Uvidíme, ale aspoň vím, že se mi zodpoví tahle otázka. A taky chci epizodu, kdy se Ella dozví, kdo je doopravdy Lucifer a Amenediel a že v realitě potkala Boha. Každopádně proč to dávají až na rok 2022, jak to mám jako vydržet?!