Diskuze k článku 5+1 na téma Právníci, politikaření a podvody
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
5. 7. 2020 / 17:26:22 (před 4 roky)
off

takže Bull, Ozark a Damages šup to do to-watch =D mám teraz v pláne dať lekárske kolečko (Off the map z minulého 5+1 už mám za sebou),doženiem nejaké resty a pokračujem v ňom. ale už viem čo bude potom...právnické kolečko =D

Gallifrey fall no more!
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 7. 2020 / 17:53:06 (před 4 roky)
off
Kahlan napsal(a):

takže Bull, Ozark a Damages šup to do to-watch =D mám teraz v pláne dať lekárske kolečko (Off the map z minulého 5+1 už mám za sebou),doženiem nejaké resty a pokračujem v ňom. ale už viem čo bude potom...právnické kolečko =D

Tak se nám to líbí :D

Jinak doufám, že se výběr líbí i ostatním a najdete si něco nového ke sledování.

Seznam všech seriálů z 5+1 je pod odkazem, tak schválně, kolik už jich máte ve watchlistu :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
5. 7. 2020 / 17:58:53 (před 4 roky)
on

Díky za další článek, navíc znovu z mé oblíbené oblasti. Politician Husband a Ozark nebudou pro mě, Fairy Legal a Bull mám už dlouho v plánu, z Damages jsem viděla loni pilot (v rámci výzvy), který mě moc nezaujal, a za Burden of Truth děkuji, ten určitě vyzkouším (i když na konec druhé série se budu muset spokojit s dabingem a ke třetí už/ještě není ani ten...:-( ).

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
5. 7. 2020 / 18:11:51 (před 4 roky)
off
Pajky napsal(a):

Tak se nám to líbí :D

Jinak doufám, že se výběr líbí i ostatním a najdete si něco nového ke sledování.

Seznam všech seriálů z 5+1 je pod odkazem, tak schválně, kolik už jich máte ve watchlistu :)

ja to idem poctivo..z 5+1 s komédiami mi ostáva už len Deadbeat =D síce mám toho v to-watch požehnane, rovnako aj v užšom výbere čo by som chcela dať prv a vďaka 5+1 ešte zúženejší výber =D

Gallifrey fall no more!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 7. 2020 / 18:13:50 (před 4 roky)
on

Kolem Burden of Truth už chvíli kroužím, tak snad se k němu dokopu :-). Do Bulla se mi nechce, protože mám alergii na Weatherlyho (jako asi na celé osazenstvo NCIS s vyjímkou Sashi Alexander, která si u mě reputaci zvládla napravit v Rizzleskách). Fairly Legal jsem viděla a konec mě docela mrzí doteďka. No a ten zbytek mě zrovna moc nenalákal. Do Britů nejdu protože za A) nuda k uzoufání a B) nemám ráda perníkáře (Tennanta). No a ty dva zní fakt pro mě strašně nezajímavě.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 7. 2020 / 19:07:52 (před 4 roky)
off

K Bullovi se plánuju vrátit asi na podzim a konečně to celé dohnat, tak snad to bude tak, jak doufám, a v chudší podzimní sezóně bude dost času. U Damages mám pocit, že jsem neviděl všechny epizody/série, ale na maraton v dohledné době mám už dost adeptů, tak úplně neví. Každopádně aspoň super připomínka.

Jo a štve mě to přepisování závorkového céčka na symbol copyright u Snatch, ale s tím asi nejde nic udělat Fruiko, že?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
5. 7. 2020 / 19:11:00 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

K Bullovi se plánuju vrátit asi na podzim a konečně to celé dohnat, tak snad to bude tak, jak doufám, a v chudší podzimní sezóně bude dost času. U Damages mám pocit, že jsem neviděl všechny epizody/série, ale na maraton v dohledné době mám už dost adeptů, tak úplně neví. Každopádně aspoň super připomínka.

Jo a štve mě to přepisování závorkového céčka na symbol copyright u Snatch, ale s tím asi nejde nic udělat Fruiko, že?

Nejspíš napsat závorky entitou.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 7. 2020 / 19:27:53 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Nejspíš napsat závorky entitou.

Jej, to mě vůbec nenapadlo, já jsem... 🤦‍♂️ Díky.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 7. 2020 / 21:19:16 (před 4 roky)
off

Akurat som dopozeral Ozark vcera posledne 3 casti 3 serie ako na dost sklamali , ale finalova scena bola zaujimava. Sa tesim na dalsiu seriu, mna v tomto serialy osobne zaujala Julia Garner, ako nikdy som ju nepokladal za nejaku peknu , ale treba uznat talent ma a fakt dobre zvladla naucit sa prizvuk. Hoci na moj vkus fakuje pomerne vela ... .

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 7. 2020 / 23:40:45 (před 4 roky)
off
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 7. 2020 / 11:32:58 (před 4 roky)
off

Polititian’s husband vyzerá dobre, určite skúsim, na Ozark a Damages sa chystám už dlhšie, tak možno sa k tomu konečne dostanem :)

The wheel weaves as the wheel wills.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 7. 2020 / 21:38:51 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Kde je Boss?! :D

Boss už mi byl několikrát doporučen, ale nikdy jsem se k němu nekopal. Vím, že jsem ho jednou i hledal a nebylo to zrovna snadno k nalezení.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
11. 7. 2020 / 01:24:52 (před 4 roky)
on
Romix napsal(a):

Kde je Boss?! :D

Boss bol inak odporúčaní lukascoolarikom v ešte minulej edicii 5+1 :P

https://www.serialzone.cz//clanek/6791-51-na-tema-drama-ukoncene/

May the odds be ever in your favor.