takže Bull, Ozark a Damages šup to do to-watch =D mám teraz v pláne dať lekárske kolečko (Off the map z minulého 5+1 už mám za sebou),doženiem nejaké resty a pokračujem v ňom. ale už viem čo bude potom...právnické kolečko =D
Kahlan napsal(a):
takže Bull, Ozark a Damages šup to do to-watch =D mám teraz v pláne dať lekárske kolečko (Off the map z minulého 5+1 už mám za sebou),doženiem nejaké resty a pokračujem v ňom. ale už viem čo bude potom...právnické kolečko =D
Tak se nám to líbí :D
Jinak doufám, že se výběr líbí i ostatním a najdete si něco nového ke sledování.
Seznam všech seriálů z 5+1 je pod odkazem, tak schválně, kolik už jich máte ve watchlistu :)
Díky za další článek, navíc znovu z mé oblíbené oblasti. Politician Husband a Ozark nebudou pro mě, Fairy Legal a Bull mám už dlouho v plánu, z Damages jsem viděla loni pilot (v rámci výzvy), který mě moc nezaujal, a za Burden of Truth děkuji, ten určitě vyzkouším (i když na konec druhé série se budu muset spokojit s dabingem a ke třetí už/ještě není ani ten...:-( ).
Pajky napsal(a):
Tak se nám to líbí :D
Jinak doufám, že se výběr líbí i ostatním a najdete si něco nového ke sledování.
Seznam všech seriálů z 5+1 je pod odkazem, tak schválně, kolik už jich máte ve watchlistu :)
ja to idem poctivo..z 5+1 s komédiami mi ostáva už len Deadbeat =D síce mám toho v to-watch požehnane, rovnako aj v užšom výbere čo by som chcela dať prv a vďaka 5+1 ešte zúženejší výber =D
Kolem Burden of Truth už chvíli kroužím, tak snad se k němu dokopu :-). Do Bulla se mi nechce, protože mám alergii na Weatherlyho (jako asi na celé osazenstvo NCIS s vyjímkou Sashi Alexander, která si u mě reputaci zvládla napravit v Rizzleskách). Fairly Legal jsem viděla a konec mě docela mrzí doteďka. No a ten zbytek mě zrovna moc nenalákal. Do Britů nejdu protože za A) nuda k uzoufání a B) nemám ráda perníkáře (Tennanta). No a ty dva zní fakt pro mě strašně nezajímavě.
K Bullovi se plánuju vrátit asi na podzim a konečně to celé dohnat, tak snad to bude tak, jak doufám, a v chudší podzimní sezóně bude dost času. U Damages mám pocit, že jsem neviděl všechny epizody/série, ale na maraton v dohledné době mám už dost adeptů, tak úplně neví. Každopádně aspoň super připomínka.
Jo a štve mě to přepisování závorkového céčka na symbol copyright u Snatch, ale s tím asi nejde nic udělat Fruiko, že?
jesmot napsal(a):
K Bullovi se plánuju vrátit asi na podzim a konečně to celé dohnat, tak snad to bude tak, jak doufám, a v chudší podzimní sezóně bude dost času. U Damages mám pocit, že jsem neviděl všechny epizody/série, ale na maraton v dohledné době mám už dost adeptů, tak úplně neví. Každopádně aspoň super připomínka.
Jo a štve mě to přepisování závorkového céčka na symbol copyright u Snatch, ale s tím asi nejde nic udělat Fruiko, že?
Nejspíš napsat závorky entitou.
Fruiko napsal(a):
Nejspíš napsat závorky entitou.
Jej, to mě vůbec nenapadlo, já jsem... 🤦♂️ Díky.
Akurat som dopozeral Ozark vcera posledne 3 casti 3 serie ako na dost sklamali , ale finalova scena bola zaujimava. Sa tesim na dalsiu seriu, mna v tomto serialy osobne zaujala Julia Garner, ako nikdy som ju nepokladal za nejaku peknu , ale treba uznat talent ma a fakt dobre zvladla naucit sa prizvuk. Hoci na moj vkus fakuje pomerne vela ... .
Kde je Boss?! :D
Polititian’s husband vyzerá dobre, určite skúsim, na Ozark a Damages sa chystám už dlhšie, tak možno sa k tomu konečne dostanem :)
Romix napsal(a):
Boss už mi byl několikrát doporučen, ale nikdy jsem se k němu nekopal. Vím, že jsem ho jednou i hledal a nebylo to zrovna snadno k nalezení.
Romix napsal(a):
Boss bol inak odporúčaní lukascoolarikom v ešte minulej edicii 5+1 :P
https://www.serialzone.cz//clanek/6791-51-na-tema-drama-ukoncene/