Když přetrpím 20 minut téhle hrůzy, tak si to budu moct zařadit do té vaší nejhorší kategorie ve Výzvě? Řeč je o Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí. 8leté děcka jste mi tam nedovolili zařadit, seriál točící se kolem výměny dětí po porodu taky ne, tak já už nevím a proto se raději ptám :D
Romix napsal(a):
Když přetrpím 20 minut téhle hrůzy, tak si to budu moct zařadit do té vaší nejhorší kategorie ve Výzvě? Řeč je o Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí. 8leté děcka jste mi tam nedovolili zařadit, seriál točící se kolem výměny dětí po porodu taky ne, tak já už nevím a proto se raději ptám :D
Asi spíš ne :D Přece jen tady se to netočí kolem dětí, ale kolem rodičů (manželů) :D
Romix napsal(a):
Přetrp Poldové a nemluvně (jako já) a máš od téhle kategorie pokoj :D.
ragelly napsal(a):
Asi spíš ne :D Přece jen tady se to netočí kolem dětí, ale kolem rodičů (manželů) :D
A víte vy co? Já vám na to kašlu! Jsem schopný splnit ostatní věci i dvakrát, abych tenhle nesmysl s těhotenstvím a nebo miminy nemusel plnit vůbec :D
andromache napsal(a):
Přetrp Poldové a nemluvně (jako já) a máš od téhle kategorie pokoj :D.
Vždyť to má prý hodinu, tak šílenej nejsem, chce to něco kratšího, ideálně pětiminutovka :D
Romix napsal(a):
A víte vy co? Já vám na to kašlu! Jsem schopný splnit ostatní věci i dvakrát, abych tenhle nesmysl s těhotenstvím a nebo miminy nemusel plnit vůbec :D
No tak si to tam dej :D
Romix napsal(a):
Vždyť to má prý hodinu, tak šílenej nejsem, chce to něco kratšího, ideálně pětiminutovka :D
Obávám se, že pětiminutovka fakt nehrozí :D. Ale i pro mě tohle byla asi nejpříšernější kategorie (ano, dětičky nesnáším a dávala bych si je tak maximálně s omáčkou k obědu :D).
Oddychovka to je docela dobrá a souhlasím se vzestupnou tendencí, zatím ji měla snad každá epizoda - začátek vás téměř nebaví, ale ke konci epizody už se směju i nahlas :).
Bohužel je těch dobrých vtipů v epizodě docela málo -.-
Dokoukáno. Nakonec podprůměr, komedie mě nedokázala strhnout a zábavných momentů jsem tady až tolik nenašla. Pilot byl pro mě asi nejlepším dílem. Zrušení po první sérii škoda není.
Závěr:
Manželé znovu pořádají svou svatbu, na té původní před lety totiž nebyl nikdo z rodiny. Řeknou si sliby, které si tenkrát napsali, a mají doma oslavu s celou rodinou.