Diskuze k článku Novinka pod lupou: United We Fall (ABC)
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 7. 2020 / 17:05:00 (před 4 roky)
off

Když přetrpím 20 minut téhle hrůzy, tak si to budu moct zařadit do té vaší nejhorší kategorie ve Výzvě? Řeč je o Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí. 8leté děcka jste mi tam nedovolili zařadit, seriál točící se kolem výměny dětí po porodu taky ne, tak já už nevím a proto se raději ptám :D

Romix
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 7. 2020 / 17:21:42 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Když přetrpím 20 minut téhle hrůzy, tak si to budu moct zařadit do té vaší nejhorší kategorie ve Výzvě? Řeč je o Pilot seriálu, který se točí okolo těhotenství/malých dětí. 8leté děcka jste mi tam nedovolili zařadit, seriál točící se kolem výměny dětí po porodu taky ne, tak já už nevím a proto se raději ptám :D

Asi spíš ne :D Přece jen tady se to netočí kolem dětí, ale kolem rodičů (manželů) :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 7. 2020 / 17:42:43 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Přetrp Poldové a nemluvně (jako já) a máš od téhle kategorie pokoj :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Romix
23. 7. 2020 / 18:47:29 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Asi spíš ne :D Přece jen tady se to netočí kolem dětí, ale kolem rodičů (manželů) :D

A víte vy co? Já vám na to kašlu! Jsem schopný splnit ostatní věci i dvakrát, abych tenhle nesmysl s těhotenstvím a nebo miminy nemusel plnit vůbec :D

Romix
Romix
23. 7. 2020 / 18:48:22 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Přetrp Poldové a nemluvně (jako já) a máš od téhle kategorie pokoj :D.

Vždyť to má prý hodinu, tak šílenej nejsem, chce to něco kratšího, ideálně pětiminutovka :D

Romix
ragelly
23. 7. 2020 / 18:56:17 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

A víte vy co? Já vám na to kašlu! Jsem schopný splnit ostatní věci i dvakrát, abych tenhle nesmysl s těhotenstvím a nebo miminy nemusel plnit vůbec :D

No tak si to tam dej :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 7. 2020 / 20:50:54 (před 4 roky)
off
Romix napsal(a):

Vždyť to má prý hodinu, tak šílenej nejsem, chce to něco kratšího, ideálně pětiminutovka :D

Obávám se, že pětiminutovka fakt nehrozí :D. Ale i pro mě tohle byla asi nejpříšernější kategorie (ano, dětičky nesnáším a dávala bych si je tak maximálně s omáčkou k obědu :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
24. 7. 2020 / 10:19:43 (před 4 roky)
off

Oddychovka to je docela dobrá a souhlasím se vzestupnou tendencí, zatím ji měla snad každá epizoda - začátek vás téměř nebaví, ale ke konci epizody už se směju i nahlas :).

Bohužel je těch dobrých vtipů v epizodě docela málo -.-

What the fork?!
ragelly
30. 9. 2020 / 16:39:24 (před 4 roky)
off

Dokoukáno. Nakonec podprůměr, komedie mě nedokázala strhnout a zábavných momentů jsem tady až tolik nenašla. Pilot byl pro mě asi nejlepším dílem. Zrušení po první sérii škoda není.

Závěr:
Manželé znovu pořádají svou svatbu, na té původní před lety totiž nebyl nikdo z rodiny. Řeknou si sliby, které si tenkrát napsali, a mají doma oslavu s celou rodinou.